Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
Beta 108, można dopisać butelkę
iNso87, olimama, lauda., caławtrawie, november123, emilkaaa, anja83, Emilia77, mirka14, Katarzyna87, gosia_9020, Fatim, Jagah lubią tę wiadomość
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. - - 6t6d -
nick nieaktualny
-
Dziękuję kochane dziewczynki, że jesteście ze mną;* wynik bety 8443,00 mlU/ml. Jestem troszkę spokojniejsza. Lekarz mówi, że mam się nie martwić. Ale jak już będę miała USG na którym widać dzidzie to chyba pójdę do tej głupiej baby z przychodni i jej powiem co myślę!!!
Jeszcze raz dziękuję;*
Muamua i Pchełka- GRATULUJĘ Obyście takich stresów nie przeżywały jak ja.karen85, mirka14, Karolucha, Molcia, gosia_9020, Fatim, Jagah lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
Hey kobietki po zabieganym dniu wkoncu odpoczynek uff
Paolka trzymam kciuki nie martw sie bedzie dobrze musi byc
muamua moje gratulacje duzo zrowka zycze
A umnie @ brak nie wiem co myslec wedlug mnie miala byc wczoraj bo mam cykle 25dn ovy zaznaczyl dopiero na jutro nie mam pojecia czemu,zazwyczaj 2dn przed plamie a tu nic zero zamiast tego pojawil sie sluz wodnisty nawet rozciagliwy czysty mam uczucie jak to nazwac mega wilgotnosci
w czwartek i piatek bol lewego jajnika dosc ostry klujacy i bol podbrzusza ale jakis taki inny hmm testy negatywne na bete nie mam szans bo mieszkam w UK pozostaje mi cierpliwie czekac nie nakrecam sie wogole bo jak znam zycie to moj organizm znowu jakies jaja ze mnie robi -
nick nieaktualny