Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
Pchelkaa wrote:Hej wszystkim:-) Fatim wstaw mi butelke! potwierdzone trzema testami co dzien to ciemniejsza kreska:-) udalo sie!
-
iNso87 wrote:Pchelka gratuluje Wiecie co te testy z allegro sa gie** warte.. dzis zrobilam nieoficjalnie i wyszedl negatyw gdzie po 10-15minutach chcialam zabrac go z biurka i wyrzucic i patrze taki jasny cien cienia sie zrobil,ze ja juz nie wiem. Testuje jutro tak juz normalnie ale kupie jakis "porzadniejszy" test,bo ja juz nie wiem czy to ja mialam jakies schizy w oczach... piersi dalej bola i pieka.
iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Podczytuje was od początku ale nie mialam odwagi napisać. Starałam sie 6 (!) lat o groszka, W czwartek 19 marca zobaczylam bladziocha (pierwszy raz w życiu), beta z piątku 50 w 10dpo. Dzisiaj poszlam na drugą bete. Mam nadzieje że jutro zobacze przyrost. No a dzisiaj piekna druga kreseczka na tescie.
Życze wam jak najwięcej groszków. Marzenia sie spelniają tylko musimy w nie mocno wierzyć.
Fatim jeśli chcesz możesz mnie dopisać, podniose wam statystyki bo widze ze jakis postój sie zrobił z gorszkami.
Nie wytrzymalam i zalozylam juz watek na fioletowej.
Jutro powinna przyjsc @ ale wierze ze juz nie przyjdzie małpa wredna.
Wedlug OM termin mam na 1 grudnia.
Dołączajcie do mnie czym predzej bo sama jestem na razie
Czekam na wasSummerka, Katarzyna87, Fatim, gosia_9020, anja83, lauda., Molcia, karen85, Aganeska, zabcia2806, Jagah, november123, NjakNati, gusiek85, iNso87, Erl, olimama, Beatrice, Kourtney, Palvin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa testy zawsze co miesiac wykonywalam. Czasami sie wlasnie zdarzylo tak jak i teraz ze nie moglam wytrzymac do tej @. Ale tez mialam w ten dzien co robilam test takie dziwne klucie co jakis czas w podbrzuszu ktorego wczesniej nigdy nie doswiadczylam i moze to zdecydowalo ze zrobiam tesciora tak szybko.
Zawsze dzien przed @ bolal mnie brzuch a dzisiaj juz nieBeatrice, Kourtney, Palvin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja od godziny 13 mam chyba najgorszy dzień w życiu ; ( poszłam do przychodni do ginekologa po zwolnienie lekarskie, babka zrobiła USG i powiedziała, że ciąża jest obumarła, że nadal jest tylko pęcherzyk, wypisała skierowanie na łyżeczkowanie, mój świat się zawalił;( dzwoniłam do swojego gina dzisiaj nie przyjmuje, ściągnął mnie do siebie do szpitala, powiedział że jest piękny pęcherzyk ciążowy, którego on ostatnio nie mógł nawet znaleźć i powiedział że on takiego zabiegu mi nie przeprowadzi. Kazał powtórzyć betę. Wykończę się do godziny 19 bo dopiero wtedy będę mieć wynik...Paolka _25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny