Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe Groszki
Odpowiedz

Marcowe Groszki

Oceń ten wątek:
  • emilkaaa Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Hej wszystkim:-) Fatim wstaw mi butelke!:-) potwierdzone trzema testami co dzien to ciemniejsza kreska:-) :-) udalo sie!:-D
    Gratuluje :) Nie wiem o co chodzi z tym "zgłoś" obok "lubię". Chyba przez przypadek nacisnęłam, przepraszam. I dużo zdrówka dla Was!!!

• Vuko Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zglosc np wulgarne tresci, albo jak ktos reklamy wstaiq. Jeszcze raz graty Pchelko :* ja wczoraj caly dzine w robocie ufff a dzis domek ogarniam

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • emilkaaa Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Pchelka gratuluje :) Wiecie co te testy z allegro sa gie** warte.. dzis zrobilam nieoficjalnie i wyszedl negatyw gdzie po 10-15minutach chcialam zabrac go z biurka i wyrzucic i patrze taki jasny cien cienia sie zrobil,ze ja juz nie wiem. Testuje jutro tak juz normalnie ale kupie jakis "porzadniejszy" test,bo ja juz nie wiem czy to ja mialam jakies schizy w oczach... piersi dalej bola i pieka.
    Ja też robiłam ten z allegro. Druga kreska wyszła nad naklejką MAX, gdzie według mnie powinna wyjść wyżej. No ale tmp spadła, w sobotę normalny okres dostałam. Ale mój znawca powiedział, że to nie okres tylko implantacja i nasza Oliwia się zagnieżdża i poleciał po następny pre-test, dla świętego spokoju zrobiłam i negatyw. iNso87 zrób jutro apteczny i miejmy nadzieję, że ta druga kreska to nie schiza tylko Groszek.

iNso87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Podczytuje was od początku ale nie mialam odwagi napisać. Starałam sie 6 (!) lat o groszka, W czwartek 19 marca zobaczylam bladziocha (pierwszy raz w życiu), beta z piątku 50 w 10dpo.:) Dzisiaj poszlam na drugą bete. Mam nadzieje że jutro zobacze przyrost. No a dzisiaj piekna druga kreseczka na tescie.
    Życze wam jak najwięcej groszków. Marzenia sie spelniają tylko musimy w nie mocno wierzyć.

Fatim jeśli chcesz możesz mnie dopisać, podniose wam statystyki :D bo widze ze jakis postój sie zrobił z gorszkami.
    Nie wytrzymalam i zalozylam juz watek na fioletowej.
    Jutro powinna przyjsc @ ale wierze ze juz nie przyjdzie małpa wredna. ;)
    Wedlug OM termin mam na 1 grudnia.
    Dołączajcie do mnie czym predzej bo sama jestem na razie ;)
    Czekam na was

Summerka, Katarzyna87, Fatim, gosia_9020, anja83, lauda., Molcia, karen85, Aganeska, zabcia2806, Jagah, november123, NjakNati, gusiek85, iNso87, Erl, olimama, Beatrice, Kourtney, Palvin lubią tę wiadomość

• emilkaaa Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wierzymy wierzymy, przecież jesteśmy babki twarde a nie miętkie ;) za jakiś miesiąc postaram się dołączyć. Spokojnych 9-ciu m-cy.

• Vuko Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Flakonik i spokojnej ciazy :) jakie objawy sklonily Cie do wykonania testu? :)

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja testy zawsze co miesiac wykonywalam. Czasami sie wlasnie zdarzylo tak jak i teraz ze nie moglam wytrzymac do tej @. Ale tez mialam w ten dzien co robilam test takie dziwne klucie co jakis czas w podbrzuszu ktorego wczesniej nigdy nie doswiadczylam i moze to zdecydowalo ze zrobiam tesciora tak szybko.
    Zawsze dzien przed @ bolal mnie brzuch a dzisiaj juz nie :)

Beatrice, Kourtney, Palvin lubią tę wiadomość

• Molcia Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też gazy cały czas masakryczne i ucisk podbrzusza jak na @, na początku straszne bóle krzyża, teraz trochę słabsze, piersi bolą przy dotyku, senność, a z drugiej strony budzenie się nad ranem - dzisiaj pierwszy raz takie jakby mdłości

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • Aganeska Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik... 6 lat... pobudzasz nw pewno w wielu z nas wiarę, ze się uda :*

…ani oko nie widziało, ani ucho nie słyszało, ani serce człowieka nie zdołało pojąć, jak wielkie rzeczy przygotował Bóg tym, którzy Go miłują. 1 Kor. 2,9
    1d6bfd3e88daa2a2a826e830f0dcb69a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełkaa, Flakonik wielkie gratulacje!! Spokojnych ciąż!! :):)
    U mnie jutro termin @, ale może mi się przesunie przez chorobę lub przez... Fasola, więc spokojnie czekam na dzień testowania :)

• JusWik Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratki dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od godziny 13 mam chyba najgorszy dzień w życiu ; ( poszłam do przychodni do ginekologa po zwolnienie lekarskie, babka zrobiła USG i powiedziała, że ciąża jest obumarła, że nadal jest tylko pęcherzyk, wypisała skierowanie na łyżeczkowanie, mój świat się zawalił;( dzwoniłam do swojego gina dzisiaj nie przyjmuje, ściągnął mnie do siebie do szpitala, powiedział że jest piękny pęcherzyk ciążowy, którego on ostatnio nie mógł nawet znaleźć i powiedział że on takiego zabiegu mi nie przeprowadzi. Kazał powtórzyć betę. Wykończę się do godziny 19 bo dopiero wtedy będę mieć wynik... :(

Paolka _25
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolka spokojnie, będzie wszystko dobrze musi być i nie denerwuj się!

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolka spokojnie będzie dobrze, trzymam kciuki żeby wszystko było ok

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolka taka sama sytuacje miala moja znajoma ok 2 miesiace. Tez zlecili lyzeczkowanie, pojechala do szpitala gdzie odmowili wykonania zabiegu, bo byl piekny pecherzyk. Ja bym wierzyla swojemu lekarzowi. A Ty sie nie denerwuj bo szkodzisz dzidzi:-*

• Vuko Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolka, jeszcze godzinka i beda wyniki, wtedy sie uspokoisz. Bedzie dobrze! :-*

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 10:22

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • karolka22 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 18:45

iNso87 lubi tę wiadomość

cl2sjfv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam facelle test z rosmana paskowy:-) w piatek robilam pre test i wyszla bladziusienka, a dzis ten z rosmanna to widoczna krecha.

iNso87, emilkaaa lubią tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 10:22

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
‹‹ 83 84 85 86 87 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ