MARCOWE NOWALIJKI czyli pierwsza wisenna lista testujących
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Misiowa_mama wrote:a u mnie tylko na QUIXXach jakieś mizerne cienie, pokazują się od razu ale tylko cień. Na rossmanowym biało. @ brak więc czekam cierpliwie. Dziś 35 dc
-
Hej!
Mialam testować 31, ale skusiłam się wcześniej ( dziś dzień @ wyznaczony przez of)
Cień cienia... Zobaczymy co to bedzie...
ojejku, Ellasi, Donia12, Morwa, Ania-nowa, kattalinna, Kjopa3, bar, Caro, borsuk lubią tę wiadomość
-
Super! Teraz tylko patrzeć jak ciemnieje albo szybka beta
Ja tez dzisiaj siknelam na patyk ale u mnie nic a nic nie widać. Znaczy jedna kreska to jest Jakoś to przeżyje - zwłaszcza ze od maja zmieniam robotę i słabo było by zaczynać od wiadomości że jestem w ciąży Nie mniej jednak nie zamierzam sobie robić przerwy w staraniach, bo jak widać nie tak prosto coś w tym temacie zrealizować Teraz tylko czekam na Ridża i niech dziś albo jutro przychodzi bo jestem umówiona na USG 7 kwietnia i chciałam na nim jajka oglądać, wiec dobrze by było jakby to był przynajmniej 10 dc... -
Makowa gratuluję!!
Kurcze, coś mało tych ziemniaków ;(
Dziewczyny, wiecie ile minimalnie trzeba mieć wpisanych temperatur na wykresie, żeby dostać punkty za udostępnienie ?Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:ja wiem, że jak sobie sama ustawisz owulację ręcznie, to nie możesz udostępnić, a punkty ida za każde udostępnienei chybaPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnykate55 wrote:
Dziewczyny, wiecie ile minimalnie trzeba mieć wpisanych temperatur na wykresie, żeby dostać punkty za udostępnienie ?
musisz mieć wyznaczoną owulację po prostu. Ja nie mierzę, ale na podstawie testów owulacyjnych i śluzu wyznacza mi na czerwono i wtedy dostaję punkty za udostępnienie. Już 2 razy uzbierałam na premium tak -
Makowa_Panna wrote:Dziękuje :* Czekam na wynik bety.
Trzymam kciuki
Też miałam testować 31, ale termin @ na dziś. Co prawda jeszcze wredoty nie ma, no ale coś się zbliża chyba.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)