Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ufff nadrobiłam ten czat.
A w końcu Ulala testowała?
Sama_ja kiedy testujesz? Ile trwają Twoje cykle?
Ja testuje w piątek. Mam brać luteine do 26 dc. Jeżeli będzie test pozytywny, to mam ją brać dalej, jeżeli nie, to odstawiam.
maximka84 ja mam podwyższoną prolaktynę po obciążeniu, ale nie mam trądziku. Moja skóra jest jak pupka niemowlaka.
Pytanie dla tych szczęśliwych, które były już w ciąży. Czy prawdziwe jest, że w ciąży się pięknieje? Jeżeli tak to jak się to u Was objawiało? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonwalia wrote:Ufff nadrobiłam ten czat.
Ja testuje w piątek. Mam brać luteine do 26 dc. Jeżeli będzie test pozytywny, to mam ją brać dalej, jeżeli nie, to odstawiam.
maximka84 ja mam podwyższoną prolaktynę po obciążeniu, ale nie mam trądziku. Moja skóra jest jak pupka niemowlaka.
Pytanie dla tych szczęśliwych, które były już w ciąży. Czy prawdziwe jest, że w ciąży się pięknieje? Jeżeli tak to jak się to u Was objawiało?
KOCHANA HEJ.PRAWDA JA UR.DZIEWCZYNKE A W CIĄZY WYŁADNIAŁAM,,CERA GŁADKA BEZ SYFKÓW TWARZ SIE ZMIENIA.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skrzat84 wrote:Konwalia wrote:Ufff nadrobiłam ten czat.
Pytanie dla tych szczęśliwych, które były już w ciąży. Czy prawdziwe jest, że w ciąży się pięknieje? Jeżeli tak to jak się to u Was objawiało?
KOCHANA HEJ.PRAWDA JA UR.DZIEWCZYNKE A W CIĄZY WYŁADNIAŁAM,,CERA GŁADKA BEZ SYFKÓW TWARZ SIE ZMIENIA..
A cera kiedy Ci się poprawiła? Na samym początku ciąży? -
co do urody w ciazy to chyba jest sprawa indywidualna.
Dwie moje przyjaciolki rodzily chlopcow. Jedna piekna jak lalunia, tylko brzuszek miala nie przytyla prawie wcale, buzka bez pasudow, a druga niczym wieloryb i cala w syfkachskrzat84, Paula90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKonwalia wrote:skrzat84 wrote:Konwalia wrote:Ufff nadrobiłam ten czat.
KOCHANA HEJ.PRAWDA JA UR.DZIEWCZYNKE A W CIĄZY WYŁADNIAŁAM,,CERA GŁADKA BEZ SYFKÓW TWARZ SIE ZMIENIA..
A cera kiedy Ci się poprawiła? Na samym początku ciąży?
POWIEM CI ZE NIE,WPIERW WYSYFIŁO MNIE TAKIMI ROPNYMI ZARAZ PO TERMINIE @.OK 6TYG I BYŁO SUPER! -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:co do urody w ciazy to chyba jest sprawa indywidualna.
Dwie moje przyjaciolki rodzily chlopcow. Jedna piekna jak lalunia, tylko brzuszek miala nie przytyla prawie wcale, buzka bez pasudow, a druga niczym wieloryb i cala w syfkach
WŁASNIE -
JagoodkaK wrote:co do urody w ciazy to chyba jest sprawa indywidualna.
Dwie moje przyjaciolki rodzily chlopcow. Jedna piekna jak lalunia, tylko brzuszek miala nie przytyla prawie wcale, buzka bez pasudow, a druga niczym wieloryb i cala w syfkach
ja to zapewne w ciazy bede wielorybbbb!!!!!!!!!!http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:JagoodkaK wrote:co do urody w ciazy to chyba jest sprawa indywidualna.
ja to zapewne w ciazy bede wielorybbbb!!!!!!!!!!
hahahahhahaPaula90 lubi tę wiadomość