Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:Gośśśka wrote:JagoodkaK wrote:Paula90 wrote:Boli ale chce czuc ten bol;) Chyba jestem walnieta
no jesteś
no to grubo
PAULA NA CO TY SIE PISZESZ AHHA
Paula a czemu masz mieć lepiej niż te które rodziły a rodź tą dzidziePaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sama_ja wrote:Po "wypluciu" z siebie Małej nie urodziłam całego łożyska, więc musieli mnie czyścić. I robili to bez znieczulenia więc wszystko czułam, później "przesympatyczna" położna chciała mnie zszywać też bez znieczulenia. Tydzień po porodzie pękły mi szwy, więc dwa tygodnie chodziłam z otwartą raną, a prawie miesiąc byłam na mega silnym antybiotyku. Po drugim szyciu bolało, że prawie po ścianach chodziłam, a mąż chował przede mną już leki przeciwbólowe. Aaaaa i jeszcze po urodzeniu Małej okazało się, że ma infekcję, więc Ona też była tydzień na antybiotyku i tydzień spędziłyśmy w szpitalu.... Ale jak teraz patrzę na to z perspektywy ponad 2óch lat i jeszcze jak przychodzi do mnie, przytula się i mówi "kocham mamusiu" to wiem, że warto było )))
obiecuję już nigdy nie narzekać na żaden ból menstruacyjny i tym podobne po tym co tu przeczytałamPaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:sama_ja wrote:Po "wypluciu" z siebie Małej nie urodziłam całego łożyska, więc musieli mnie czyścić. I robili to bez znieczulenia więc wszystko czułam, później "przesympatyczna" położna chciała mnie zszywać też bez znieczulenia. Tydzień po porodzie pękły mi szwy, więc dwa tygodnie chodziłam z otwartą raną, a prawie miesiąc byłam na mega silnym antybiotyku. Po drugim szyciu bolało, że prawie po ścianach chodziłam, a mąż chował przede mną już leki przeciwbólowe. Aaaaa i jeszcze po urodzeniu Małej okazało się, że ma infekcję, więc Ona też była tydzień na antybiotyku i tydzień spędziłyśmy w szpitalu.... Ale jak teraz patrzę na to z perspektywy ponad 2óch lat i jeszcze jak przychodzi do mnie, przytula się i mówi "kocham mamusiu" to wiem, że warto było )))
obiecuję już nigdy nie narzekać na żaden ból menstruacyjny i tym podobne po tym co tu przeczytałam
HAHAHAHsama_ja, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
sama_ja wrote:skrzat84 wrote:Gośśśka wrote:JagoodkaK wrote:Paula90 wrote:Boli ale chce czuc ten bol;) Chyba jestem walnieta
no jesteś
no to grubo
PAULA NA CO TY SIE PISZESZ AHHA
Paula a czemu masz mieć lepiej niż te które rodziły a rodź tą dzidzie
cheeee Ale cos dzidzia nie chce przyjsc do mnie ;(http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Witaj,
dziękujemy za Twoją wiadomość.
Mamy potwierdzoną awarię związaną z awatarami. Do końca tygodnia będzie ona usunięta. Uprzejmie prosimy o cierpliwość i przepraszamy za niedogodności.
Jeśli masz jeszcze jakiekolwiek pytania lub sugestię napisz do nas. Jesteśmy tutaj dla Ciebie!
Z pozdrowieniami,
zespół OvuFriend
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:
Witaj,
dziękujemy za Twoją wiadomość.
Mamy potwierdzoną awarię związaną z awatarami. Do końca tygodnia będzie ona usunięta. Uprzejmie prosimy o cierpliwość i przepraszamy za niedogodności.
Jeśli masz jeszcze jakiekolwiek pytania lub sugestię napisz do nas. Jesteśmy tutaj dla Ciebie!
Z pozdrowieniami,
zespół OvuFriend
NAPISALI MI HEHEHPaula90, Gośśśka, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak już tak wspominam swój poród to przypomniało mi się jeszcze coś
wg mnie to bzdura, że kobieta zapomina o bólu jak tylko zobaczy maleństwo na mnie to nie podziałało, ale i tak sie od razu zakochałam w Małej
a mąż jak mnie zobaczył godzinę po porodzie to stwierdził, że "nie wyglądasz jakbyś rodziła 9h"Paula90, Paula90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:najpierw trzeba zaciązyc zeby wybrac!
ja sie wkurzam bo @ ani widu ani slychu,testy wychodza bledne i nie wiem o co chodzi, moze kruszynek ma byc z grudnia jak mamusia
a kiedy kochana masz miec okres?ja w niedziele lub w poniedzialek...moze w sobote zatestujePaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny