X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe Starania
Odpowiedz

Marcowe Starania

Oceń ten wątek:
  • Paula90 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodka dlaczego?? :(

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ja rodziłam Małą to uważałam, że TAAAKKKIIII ból to po prostu musi być, a później rozmawiałam z koleżanką i powiedziała mi, że mogłam poprosić o znieczulenie bo należało mi się jak "psu buda"... ale Polka mądra po porodzie :)

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    Gośśśka wrote:
    ja dzis natomiast nawet nawet dzień spędziłam mój szef puścił mnie do domku po 3 godzinach ze względu na nadgodziny które wyrobiłam w tym tygodniu dodatkowo mąż zrobił mi obiadek a ja się byczę pół dnia w łóżku :) no ale nie ma co się przyzwyczajać bo jutro dopiero czwartek i tempka o 4.30 :/

ranny ptaszek hah

3 razy w tygodniu mam na 6 rano do pracy więc żeby nie namieszać z tempką codziennie o tej mierzę :P

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Paula90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sama_ja wrote:
    jak ja rodziłam Małą to uważałam, że TAAAKKKIIII ból to po prostu musi być, a później rozmawiałam z koleżanką i powiedziała mi, że mogłam poprosić o znieczulenie bo należało mi się jak "psu buda"... ale Polka mądra po porodzie :)

A gdzie kochana rodzilas??

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sama_ja wrote:

jessu ja odrazu sie darłam o znieczulenie

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    skrzat84 wrote:
    Gośśśka wrote:
    ja dzis natomiast nawet nawet dzień spędziłam mój szef puścił mnie do domku po 3 godzinach ze względu na nadgodziny które wyrobiłam w tym tygodniu dodatkowo mąż zrobił mi obiadek a ja się byczę pół dnia w łóżku :) no ale nie ma co się przyzwyczajać bo jutro dopiero czwartek i tempka o 4.30 :/

ranny ptaszek hah

3 razy w tygodniu mam na 6 rano do pracy więc żeby nie namieszać z tempką codziennie o tej mierzę :P

o matko:)

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    Gośśśka wrote:
    Paula90 wrote:
    Co myslicie o porodach w wodzie??? Wlasnie ogladam i wyglada fajniej niz normlanie :) ciepla woda lagodzi bol ;)

ja jestem za gazem rozweselającym tutaj w Norwegii dodają to do pakietu, koleżanka sobie chwaliła :P

na chaju rodziła haha

hahahha do położnej po polsku mówiła że ją kocha hahhahah

Paula90 lubi tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula rodziłam w Polsce, a dokładnie w Ustce :)
    Skrzacie ja nawet nie wiedziałam, że mogę :) Później do roku po porodzie miałam traumę poporodową, a przez pół roku po na samą myśl o porodzie czułam ból w kroczu :)

• JagoodkaK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cesarka bo mam problemy ze wzrokiem i nie dostane pozwolenia od mojej okulistki na porod silami natury

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paole tez ogladalam ;) oj duzo bylo i Kaczorra i sos mi vida :)

Chcialabym rodzic w wodzie :) kolezanka i kuzynka rodzila i nie narzekaja choc boli tak samo ale latwiej sie rodzi ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    skrzat84 wrote:
    Gośśśka wrote:
    Paula90 wrote:
    Co myslicie o porodach w wodzie??? Wlasnie ogladam i wyglada fajniej niz normlanie :) ciepla woda lagodzi bol ;)

ja jestem za gazem rozweselającym tutaj w Norwegii dodają to do pakietu, koleżanka sobie chwaliła :P

na chaju rodziła haha

hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    Cesarka bo mam problemy ze wzrokiem i nie dostane pozwolenia od mojej okulistki na porod silami natury

ojojojojo:(

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    skrzat84 wrote:
    Gośśśka wrote:
    Paula90 wrote:

na chaju rodziła haha

chyba troszkę za dużo jej tego dali :P nie no ale to w zaden sposób nie szkodzi dziecku więc jest tu to dość popularne :P

relgl6d8fxp9gav7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sama_ja wrote:
    Paula rodziłam w Polsce, a dokładnie w Ustce :)
    Skrzacie ja nawet nie wiedziałam, że mogę :) Później do roku po porodzie miałam traumę poporodową, a przez pół roku po na samą myśl o porodzie czułam ból w kroczu :)

ja traumy nie miałam ale tez do roku czułam hahah

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:

Chcialabym rodzic w wodzie :) kolezanka i kuzynka rodzila i nie narzekaja choc boli tak samo ale latwiej sie rodzi ;)

ja juz nigdy w wodzie-NIE!!!

• JagoodkaK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam się cieszę :) mój prog bólu chyba do najwyższych nie należy

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    Gośśśka wrote:
    skrzat84 wrote:
    Gośśśka wrote:
    Paula90 wrote:

na chaju rodziła haha

chyba troszkę za dużo jej tego dali :P nie no ale to w zaden sposób nie szkodzi dziecku więc jest tu to dość popularne :P

HAHAHAH

• Paula90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:

ja tez bym chciala :) Tu mozna rodzic rodzinnie z mezem w wodzie :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:

a nosisz okularki?ja noszemam -1 na oba ale zas musze isc bo coraz gorzej widze :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    ja tam się cieszę :) mój prog bólu chyba do najwyższych nie należy

PO CESARCE PARE GODZINEK I WSZYSTKO..A PO NATURALNYM!ANI SIE WYSRAC,ANI WYSIKAC AJ....

Paula90, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość

‹‹ 118 119 120 121 122 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ