Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
skrzat84 wrote:Gośśśka wrote:ja dzis natomiast nawet nawet dzień spędziłam mój szef puścił mnie do domku po 3 godzinach ze względu na nadgodziny które wyrobiłam w tym tygodniu dodatkowo mąż zrobił mi obiadek a ja się byczę pół dnia w łóżku no ale nie ma co się przyzwyczajać bo jutro dopiero czwartek i tempka o 4.30
ranny ptaszek hah
3 razy w tygodniu mam na 6 rano do pracy więc żeby nie namieszać z tempką codziennie o tej mierzę -
sama_ja wrote:jak ja rodziłam Małą to uważałam, że TAAAKKKIIII ból to po prostu musi być, a później rozmawiałam z koleżanką i powiedziała mi, że mogłam poprosić o znieczulenie bo należało mi się jak "psu buda"... ale Polka mądra po porodzie
A gdzie kochana rodzilas??http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnysama_ja wrote:jak ja rodziłam Małą to uważałam, że TAAAKKKIIII ból to po prostu musi być, a później rozmawiałam z koleżanką i powiedziała mi, że mogłam poprosić o znieczulenie bo należało mi się jak "psu buda"... ale Polka mądra po porodzie
jessu ja odrazu sie darłam o znieczulenie -
nick nieaktualnyGośśśka wrote:skrzat84 wrote:Gośśśka wrote:ja dzis natomiast nawet nawet dzień spędziłam mój szef puścił mnie do domku po 3 godzinach ze względu na nadgodziny które wyrobiłam w tym tygodniu dodatkowo mąż zrobił mi obiadek a ja się byczę pół dnia w łóżku no ale nie ma co się przyzwyczajać bo jutro dopiero czwartek i tempka o 4.30
ranny ptaszek hah
3 razy w tygodniu mam na 6 rano do pracy więc żeby nie namieszać z tempką codziennie o tej mierzę
o matko:) -
skrzat84 wrote:Gośśśka wrote:Paula90 wrote:Co myslicie o porodach w wodzie??? Wlasnie ogladam i wyglada fajniej niz normlanie ciepla woda lagodzi bol
ja jestem za gazem rozweselającym tutaj w Norwegii dodają to do pakietu, koleżanka sobie chwaliła
na chaju rodziła haha
hahahha do położnej po polsku mówiła że ją kocha hahhahahPaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:skrzat84 wrote:Gośśśka wrote:Paula90 wrote:Co myslicie o porodach w wodzie??? Wlasnie ogladam i wyglada fajniej niz normlanie ciepla woda lagodzi bol
ja jestem za gazem rozweselającym tutaj w Norwegii dodają to do pakietu, koleżanka sobie chwaliła
na chaju rodziła haha
hahahha do położnej po polsku mówiła że ją kocha hahhahah
hahaha -
nick nieaktualny
-
Gośśśka wrote:skrzat84 wrote:Gośśśka wrote:Paula90 wrote:Co myslicie o porodach w wodzie??? Wlasnie ogladam i wyglada fajniej niz normlanie ciepla woda lagodzi bol
na chaju rodziła haha
chyba troszkę za dużo jej tego dali nie no ale to w zaden sposób nie szkodzi dziecku więc jest tu to dość popularne -
nick nieaktualnysama_ja wrote:Paula rodziłam w Polsce, a dokładnie w Ustce
Skrzacie ja nawet nie wiedziałam, że mogę Później do roku po porodzie miałam traumę poporodową, a przez pół roku po na samą myśl o porodzie czułam ból w kroczu
ja traumy nie miałam ale tez do roku czułam hahah -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:Gośśśka wrote:skrzat84 wrote:Gośśśka wrote:Paula90 wrote:Co myslicie o porodach w wodzie??? Wlasnie ogladam i wyglada fajniej niz normlanie ciepla woda lagodzi bol
na chaju rodziła haha
chyba troszkę za dużo jej tego dali nie no ale to w zaden sposób nie szkodzi dziecku więc jest tu to dość popularne
HAHAHAH -
basiulkaa_89 wrote:Paole tez ogladalam oj duzo bylo i Kaczorra i sos mi vida
Chcialabym rodzic w wodzie kolezanka i kuzynka rodzila i nie narzekaja choc boli tak samo ale latwiej sie rodzi
ja tez bym chciala Tu mozna rodzic rodzinnie z mezem w wodziehttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny