Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
basiulkaa_89 wrote:JagoodkaK wrote:Cesarka bo mam problemy ze wzrokiem i nie dostane pozwolenia od mojej okulistki na porod silami natury
a nosisz okularki?ja noszemam -1 na oba ale zas musze isc bo coraz gorzej widze
Tak noszę,mam +1,75 na lewe i +3,5 na prawe, do czego oko prawe jest okiem zezujący i niedowidzącym z tendencją do wysokiego ciśnienia (jaskra) -
skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:ja tam się cieszę mój prog bólu chyba do najwyższych nie należy
PO CESARCE PARE GODZINEK I WSZYSTKO..A PO NATURALNYM!ANI SIE WYSRAC,ANI WYSIKAC AJ....
oj nie wiem nam się dość późno brat pojawił mama miała wtedy 40 lat i z tego co pamiętam ponad tydzień cierpiała bo to jednak jest rana w brzuchu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:ja tam się cieszę mój prog bólu chyba do najwyższych nie należy
PO CESARCE PARE GODZINEK I WSZYSTKO..A PO NATURALNYM!ANI SIE WYSRAC,ANI WYSIKAC AJ....
oj nie wiem nam się dość późno brat pojawił mama miała wtedy 40 lat i z tego co pamiętam ponad tydzień cierpiała bo to jednak jest rana w brzuchu
ZALEZY TEZ KTO JAK ZNOSI BÓL JA PO CIĄZY POZAMCICZNEJ MIŁAM CIECIE BRZUCHA JA CESARKA WIEM JAK SMAKUJE TAKI BÓL -
aisa wrote:Gośśśka wrote:cześć dziewczynki dołączam do pogaduch asiu tak mi przykro naprawdę juto będzie lepiej zobaczysz
Witaj Gosiu
Trochę smutno, ale się trzymam. Za to napiję się dziś grzańca albo drinia z mężem i będzie miło
super bardzo dobry pomysł !!!!! kochana po prostu jest Ci dane w grudniu a nie w listopadzie urodzić żebyśmy mogły we dwie przejść w tym samym czasie na kolejny etapaisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skrzat84 wrote:Paula90 wrote:Gośśśka wrote:JagoodkaK wrote:Paula90 wrote:Boli ale chce czuc ten bol;) Chyba jestem walnieta
no jesteś
no to grubo
Poprostu tak pragne tego dziecka ze w tylku mam ten bol;) Niech boli
OS ZA COS
No wlasnie cos za coshttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
skrzat84 wrote:Gośśśka wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:ja tam się cieszę mój prog bólu chyba do najwyższych nie należy
oj nie wiem nam się dość późno brat pojawił mama miała wtedy 40 lat i z tego co pamiętam ponad tydzień cierpiała bo to jednak jest rana w brzuchu
ZALEZY TEZ KTO JAK ZNOSI BÓL JA PO CIĄZY POZAMCICZNEJ MIŁAM CIECIE BRZUCHA JA CESARKA WIEM JAK SMAKUJE TAKI BÓL
no wiecie to też było dobrych parę lat temu a medycyna idzie do przodu ale właśnie ze względu na to co pamiętam bym się nie zdecydowała,ale tak jak mówię to tylko moje zdanie ze względu na domowe przeżycia -
nick nieaktualnyPo "wypluciu" z siebie Małej nie urodziłam całego łożyska, więc musieli mnie czyścić. I robili to bez znieczulenia więc wszystko czułam, później "przesympatyczna" położna chciała mnie zszywać też bez znieczulenia. Tydzień po porodzie pękły mi szwy, więc dwa tygodnie chodziłam z otwartą raną, a prawie miesiąc byłam na mega silnym antybiotyku. Po drugim szyciu bolało, że prawie po ścianach chodziłam, a mąż chował przede mną już leki przeciwbólowe. Aaaaa i jeszcze po urodzeniu Małej okazało się, że ma infekcję, więc Ona też była tydzień na antybiotyku i tydzień spędziłyśmy w szpitalu.... Ale jak teraz patrzę na to z perspektywy ponad 2óch lat i jeszcze jak przychodzi do mnie, przytula się i mówi "kocham mamusiu" to wiem, że warto było )))
Paula90, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:skrzat84 wrote:Gośśśka wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:ja tam się cieszę mój prog bólu chyba do najwyższych nie należy
ZALEZY TEZ KTO JAK ZNOSI BÓL JA PO CIĄZY POZAMCICZNEJ MIŁAM CIECIE BRZUCHA JA CESARKA WIEM JAK SMAKUJE TAKI BÓL
no wiecie to też było dobrych parę lat temu a medycyna idzie do przodu ale właśnie ze względu na to co pamiętam bym się nie zdecydowała,ale tak jak mówię to tylko moje zdanie ze względu na domowe przeżycia
JA DOSTAŁAM RELANIUM I MORFINE I KROPLÓKA LATAŁAM PO KORYTARZU -
nick nieaktualny