Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
adzia wrote:Hej dziewczyny mam pytanie?Własnie zrobiłam test 3 dni przed okresem,ale niewiem czy wynik jest ważny ponieważ pokazała sie jedna linia miedzy dwoma literami.Robiłam Pink Testem,trochę sie podłamałam,że znowu sie nie udało;(.czy może być tak że faktycznie test mam traktować jako nieważny ?
;
kochanie ja dzis robilam Pink test i uwazam, ze jest do dupy!!!
Uwaga: wyszlo mi jedno pole cale rozowe z biala linia a drugie biale z rozowa linia !!! -
basiulkaa_89 wrote:JagoodkaK wrote:jestem zajebista zrobiłam
Ja dlatego nie oglądam, włączyłam sobie pierwszą miłość
no ja nie ogladam zasdnych tasiemcow kiedys ogladalam Zbuntowanego Aniola i to byl jedyny ktory ogladalam
hahhaha Zbuntowany Anioł był boski -
nick nieaktualny
-
ja dzis natomiast nawet nawet dzień spędziłam mój szef puścił mnie do domku po 3 godzinach ze względu na nadgodziny które wyrobiłam w tym tygodniu dodatkowo mąż zrobił mi obiadek a ja się byczę pół dnia w łóżku no ale nie ma co się przyzwyczajać bo jutro dopiero czwartek i tempka o 4.30
aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:ja dzis natomiast nawet nawet dzień spędziłam mój szef puścił mnie do domku po 3 godzinach ze względu na nadgodziny które wyrobiłam w tym tygodniu dodatkowo mąż zrobił mi obiadek a ja się byczę pół dnia w łóżku no ale nie ma co się przyzwyczajać bo jutro dopiero czwartek i tempka o 4.30
ranny ptaszek hah -
Paula90 wrote:Co myslicie o porodach w wodzie??? Wlasnie ogladam i wyglada fajniej niz normlanie ciepla woda lagodzi bol
ja jestem za gazem rozweselającym tutaj w Norwegii dodają to do pakietu, koleżanka sobie chwaliłaPaula90, JagoodkaK lubią tę wiadomość
-
skrzat84 wrote:Paula90 wrote:Co myslicie o porodach w wodzie??? Wlasnie ogladam i wyglada fajniej niz normlanie ciepla woda lagodzi bol
ja jak zaczełam rodzic kazali mi isc do basenu jak dostałam skórczu uciekałam z wody -bollii
A jak nie bylas w wodzie to mniej bolalo??? Ja bym chyba chciala rodzic w wodzie W ogole porod jest dla mnie pieknyhttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyGośśśka wrote:Paula90 wrote:Co myslicie o porodach w wodzie??? Wlasnie ogladam i wyglada fajniej niz normlanie ciepla woda lagodzi bol
ja jestem za gazem rozweselającym tutaj w Norwegii dodają to do pakietu, koleżanka sobie chwaliła
na chaju rodziła hahaPaula90 lubi tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:Paula90 wrote:Co myslicie o porodach w wodzie??? Wlasnie ogladam i wyglada fajniej niz normlanie ciepla woda lagodzi bol
ja jestem za gazem rozweselającym tutaj w Norwegii dodają to do pakietu, koleżanka sobie chwaliła
hehe tez fajnie Ale jak ogladam te porody w wodzie to wygladal nawet ze jest ok... Chyba lzej sie rodzihttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:Gośśśka wrote:Paula90 wrote:Co myslicie o porodach w wodzie??? Wlasnie ogladam i wyglada fajniej niz normlanie ciepla woda lagodzi bol
hehe tez fajnie Ale jak ogladam te porody w wodzie to wygladal nawet ze jest ok... Chyba lzej sie rodzi
napewno weselej ahha -
nick nieaktualny