Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:Super bo sie martwilam... w sumie ze nie zachodzilam wczesniej w ciaze... ale moze to dlatego ze nie obserwowalam tak cyklu jak teraz i moze poprostu nie trafialismy na "dobry" dzien
wiesz co - ja też tak to sobie tłumaczę nie obserwoałam aż tak siebie ... może dlatego nie szło ... -
maximka84 wrote:Paula90 wrote:Super bo sie martwilam... w sumie ze nie zachodzilam wczesniej w ciaze... ale moze to dlatego ze nie obserwowalam tak cyklu jak teraz i moze poprostu nie trafialismy na "dobry" dzien
wiesz co - ja też tak to sobie tłumaczę nie obserwoałam aż tak siebie ... może dlatego nie szło ...
lepiej miec zawsze jakies wytlumaczenie heh Moze sie uda Tak bym chcialahttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:maximka84 wrote:Paula90 wrote:Super bo sie martwilam... w sumie ze nie zachodzilam wczesniej w ciaze... ale moze to dlatego ze nie obserwowalam tak cyklu jak teraz i moze poprostu nie trafialismy na "dobry" dzien
wiesz co - ja też tak to sobie tłumaczę nie obserwoałam aż tak siebie ... może dlatego nie szło ...
lepiej miec zawsze jakies wytlumaczenie heh Moze sie uda Tak bym chciala
echhhh w nadziei siła tez bym chciała baaaardzo - jak większość z nas tutaj ... uda się uda się , jak to Skrzat pisze 'wszystko w swoim czasie' .... -
maximka84 wrote:Paula90 wrote:maximka84 wrote:Paula90 wrote:Super bo sie martwilam... w sumie ze nie zachodzilam wczesniej w ciaze... ale moze to dlatego ze nie obserwowalam tak cyklu jak teraz i moze poprostu nie trafialismy na "dobry" dzien
echhhh w nadziei siła tez bym chciała baaaardzo - jak większość z nas tutaj ... uda się uda się , jak to Skrzat pisze 'wszystko w swoim czasie' ....
Tylko trzeba bzyku bzykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:maximka84 wrote:Paula90 wrote:maximka84 wrote:Paula90 wrote:Super bo sie martwilam... w sumie ze nie zachodzilam wczesniej w ciaze... ale moze to dlatego ze nie obserwowalam tak cyklu jak teraz i moze poprostu nie trafialismy na "dobry" dzien
echhhh w nadziei siła tez bym chciała baaaardzo - jak większość z nas tutaj ... uda się uda się , jak to Skrzat pisze 'wszystko w swoim czasie' ....
Tylko trzeba bzyku bzykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
ooo Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak i bez stresu ... oby się tak dało - tego i sobie i Tobie życzę
no i miałm uciekać i jakoś mi to nie idzie hehe, no zaraz i tak kończę pracę , jeszcze pół godz.
Ale mi szybko z Wami czas mija -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Nie moge się bzyykać, bo mój T. wraca w piątek wieczorem...
ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj mój w tym tyg. ma 2ga zmianę , w domu jest ok.22-23, czasem sen mnie już zmaga zanim on wraca, ale wczoraj czekałam, dziś też chyba poczekam ... jakoś mi ochota przyszła na Mężuuuusia ............ mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm............