Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe Starania
Odpowiedz

Marcowe Starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    Super bo sie martwilam... w sumie ze nie zachodzilam wczesniej w ciaze... ale moze to dlatego ze nie obserwowalam tak cyklu jak teraz i moze poprostu nie trafialismy na "dobry" dzien :)

spoko wszystko w swoim czasie:)

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    No nic, dośc na dziś - cały dzień z forum :D oczy mnie juz bolą :P zaraz do domku z pracy, wieczorkiem jeszcze zajrzę do Was :) a tymczasem papapa :D

papa :)

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    Super bo sie martwilam... w sumie ze nie zachodzilam wczesniej w ciaze... ale moze to dlatego ze nie obserwowalam tak cyklu jak teraz i moze poprostu nie trafialismy na "dobry" dzien :)

wiesz co - ja też tak to sobie tłumaczę :) nie obserwoałam aż tak siebie ... może dlatego nie szło ...

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    Paula90 wrote:

wiesz co - ja też tak to sobie tłumaczę :) nie obserwoałam aż tak siebie ... może dlatego nie szło ...

lepiej miec zawsze jakies wytlumaczenie heh :) Moze sie uda :D :) Tak bym chciala :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    maximka84 wrote:
    Paula90 wrote:

lepiej miec zawsze jakies wytlumaczenie heh :) Moze sie uda :D :) Tak bym chciala :D

echhhh w nadziei siła :) tez bym chciała baaaardzo - jak większość z nas tutaj ... uda się uda się , jak to Skrzat pisze 'wszystko w swoim czasie' .... ;)

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    Paula90 wrote:
    maximka84 wrote:
    Paula90 wrote:

echhhh w nadziei siła :) tez bym chciała baaaardzo - jak większość z nas tutaj ... uda się uda się , jak to Skrzat pisze 'wszystko w swoim czasie' .... ;)

Tylko trzeba bzyku bzykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    maximka84 wrote:
    Paula90 wrote:
    maximka84 wrote:
    Paula90 wrote:

Tylko trzeba bzyku bzykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! :D

ooo Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak :) i bez stresu ... oby się tak dało - tego i sobie i Tobie życzę :)
    no i miałm uciekać i jakoś mi to nie idzie :P hehe, no zaraz i tak kończę pracę , jeszcze pół godz.
    Ale mi szybko z Wami czas mija :D

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej ile stron do nadrobienia wczoraj jak się z wami żegnałam było 62 a dziś proszę 85 .....ale się tu dziewczyny rozgadałyście :) :) :) no nic dzień dobry wszystkim :) :)

relgl6d8fxp9gav7.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj się Maximko:)
    no i macie dziewczynki, zachcialo mi sie bzykac przez Was:/

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    Trzymaj się Maximko:)
    no i macie dziewczynki, zachcialo mi sie bzykac przez Was:/

hahahaha doooobre bzyyyk bzyyyk nie jest złe :D :P :)

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok ide sie bzykac :D

maximka84, Gośśśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak odchodzę a odejść nie mogę, w międzyczasie ....czytam... ;) ksiązkę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:

:D pooooowodzenia :D

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    ojej ile stron do nadrobienia wczoraj jak się z wami żegnałam było 62 a dziś proszę 85 .....ale się tu dziewczyny rozgadałyście :) :) :) no nic dzień dobry wszystkim :) :)

Cześć Gośśśśśśśśśka :)

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:

witaj:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:

haha

Paula90 lubi tę wiadomość

• JagoodkaK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie moge się bzyykać, bo mój T. wraca w piątek wieczorem...

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:

heheheh przyjemności :)

Paula90 lubi tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    Nie moge się bzyykać, bo mój T. wraca w piątek wieczorem...

ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :( mój w tym tyg. ma 2ga zmianę , w domu jest ok.22-23, czasem sen mnie już zmaga zanim on wraca, ale wczoraj czekałam, dziś też chyba poczekam ... :P jakoś mi ochota przyszła na Mężuuuusia ............ mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm............ :D

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój ma taką pracę, że do domu wraca na weekendy :(

h84fkrhm4lz65cww.png
‹‹ 83 84 85 86 87 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ