Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:torbiele to nie pękające pecherzyki graffa,u mnie był czas ze nie pekały i rosły groziło laparoskopią ale jakos sie po lekach wchłoneły
hmn ... ale nie są to takie kłucie jak przed owu albo @ ... bo mnie często pokłuwa że tak powiem ...
przed owu mnie pobolewało podbrzusza ale to chyba z tego powodu że za bardzo poszaleliśmy w łóżku i teraz pobolewa bo chyba jest owu ... -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:j kochane... Powiedzcie mi co jest tu nie tak:
prolaktyna: 8,33ng/ml Wartosc teferencyjna: 3.9- 29.5
testosteron 0,819 ng/ml wartosc ter. 0.06- 0.82
powiedz masz gdzies jakieś problemy z owłosieniem?bo testos mam nad norme a prolaktyna ok -
skrzat84 wrote:Paula90 wrote:j kochane... Powiedzcie mi co jest tu nie tak:
powiedz masz gdzies jakieś problemy z owłosieniem?bo testos mam nad norme a prolaktyna ok
Hmmm nie wiem poza owlosionymi nogami mocnohttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnymaximka84 wrote:skrzat84 wrote:torbiele to nie pękające pecherzyki graffa,u mnie był czas ze nie pekały i rosły groziło laparoskopią ale jakos sie po lekach wchłoneły
hmn ... ale nie są to takie kłucie jak przed owu albo @ ... bo mnie często pokłuwa że tak powiem ...
przed owu mnie pobolewało podbrzusza ale to chyba z tego powodu że za bardzo poszaleliśmy w łóżku i teraz pobolewa bo chyba jest owu ...
mnie jak torbiele boląły to mój mąż mnie wlekł do auta zeby do szpitala zawiesc,bedziesz wiedziała kiedy torbiel boli bo to co teraz czujesz jak opisujesz to nic -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:j kochane... Powiedzcie mi co jest tu nie tak:
powiedz masz gdzies jakieś problemy z owłosieniem?bo testos mam nad norme a prolaktyna ok
Hmmm nie wiem poza owlosionymi nogami mocno
wystarczy masz troszke zawyżony ale nie przejmuj sie bardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2013, 15:05
Paula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:maximka84 wrote:skrzat84 wrote:torbiele to nie pękające pecherzyki graffa,u mnie był czas ze nie pekały i rosły groziło laparoskopią ale jakos sie po lekach wchłoneły
przed owu mnie pobolewało podbrzusza ale to chyba z tego powodu że za bardzo poszaleliśmy w łóżku i teraz pobolewa bo chyba jest owu ...
mnie jak torbiele boląły to mój mąż mnie wlekł do auta zeby do szpitala zawiesc,bedziesz wiedziała kiedy torbiel boli bo to co teraz czujesz jak opisujesz to nic
dziękuję Kochana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:skrzat84 wrote:maximka84 wrote:skrzat84 wrote:torbiele to nie pękające pecherzyki graffa,u mnie był czas ze nie pekały i rosły groziło laparoskopią ale jakos sie po lekach wchłoneły
mnie jak torbiele boląły to mój mąż mnie wlekł do auta zeby do szpitala zawiesc,bedziesz wiedziała kiedy torbiel boli bo to co teraz czujesz jak opisujesz to nic
dziękuję Kochana
proszę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:paula a w którym dniu cyklu robiłas te badania?
ja je kochana robilam w styczniu jak bylam w Polsce.... okolo 22 stycznia
to mi nic nie mówi policz cykl albo podaj date @ w styczniu
Oooo nie mam bladego pojecia bo wtedy nie obserwowalam jeszcze tak cyklu jak teraz...http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:paula a w którym dniu cyklu robiłas te badania?
ja je kochana robilam w styczniu jak bylam w Polsce.... okolo 22 stycznia
to mi nic nie mówi policz cykl albo podaj date @ w styczniu
Oooo nie mam bladego pojecia bo wtedy nie obserwowalam jeszcze tak cyklu jak teraz...
a kto ci kazał je robic?sama czy gin? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny