Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:dzialaj A nóż sie uda
a ty sie nie opierdzielaj!!!sexi piżdzamka i jazda hah
Nie opierdzielam sie Poprostu czekam na TŻ
nastruj zrobiłas juz?hehe kolacja przy świecach i te sprawy heh
Dzis mam ochote na szybki numerekhttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
maximka84 wrote:Paula90 wrote:maximka84 wrote:PAULUUUUUUUUUUUUŚŚŚŚŚ a Ty masz jakieś dolegliwości - nie wiem, byłaś u gina odkąd się starasz, miałaś robione badania ? ....
ja szczerze to byłam u gin równo miesiąc temu, zrobiła mi cyto, pomacała w środku i powiedziała że jestem zdrową kobietą, no ale żadnych badań nie robiła . W sumie od tamtego czasu bzzzzzyk bez zabezpieczenia, nie wiem jak do wakacji nie zakiełkuję ide do gin na badania ...
Podobno jestem zdrowa Psychika
aha, czyli badania miałaś robione ?
nio ;]http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:dzialaj A nóż sie uda
Dzis mam ochote na szybki numerek
dup leżę-rozwaliłas mnie a ja tak ci podpowiadam haha -
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:maximka84 wrote:skrzat84 wrote:jajnik mi tak boli ze az noge czyje tak mi on ciagnie wrrr...
zbliża się OWUUUUUUUUUUUU ?
ciota nie owu haha
jak to sie mówi ... każdego szkoda a Ty też starasz się o dziecko ? bo wiem że już masz 8latkę czy 8latka ... -
skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:dzialaj A nóż sie uda
dup leżę-rozwaliłas mnie a ja tak ci podpowiadam haha
Nie bedziemy dzis za bardzo sie wysilac Rachu ciachu I juzhttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnymaximka84 wrote:skrzat84 wrote:maximka84 wrote:skrzat84 wrote:jajnik mi tak boli ze az noge czyje tak mi on ciagnie wrrr...
zbliża się OWUUUUUUUUUUUU ?
ciota nie owu haha
jak to sie mówi ... każdego szkoda a Ty też starasz się o dziecko ? bo wiem że już masz 8latkę czy 8latka ...
tak staram sie i czekam jeszcze 4dni do terminu @ -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:maximka84 wrote:Paula90 wrote:maximka84 wrote:PAULUUUUUUUUUUUUŚŚŚŚŚ a Ty masz jakieś dolegliwości - nie wiem, byłaś u gina odkąd się starasz, miałaś robione badania ? ....
ja szczerze to byłam u gin równo miesiąc temu, zrobiła mi cyto, pomacała w środku i powiedziała że jestem zdrową kobietą, no ale żadnych badań nie robiła . W sumie od tamtego czasu bzzzzzyk bez zabezpieczenia, nie wiem jak do wakacji nie zakiełkuję ide do gin na badania ...
nio ;]
hmn ... też się chyba wybiorę szybciej, jak długo trwają te badania ? w sensie - ile razy trzeba się wybrać do gin .... ? ja w pracy nie bardzo mam zastępstwo dlatego pytam ... -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:dzialaj A nóż sie uda
Nie bedziemy dzis za bardzo sie wysilac Rachu ciachu I juz
i bum......leże -
maximka84 wrote:Paula90 wrote:maximka84 wrote:Paula90 wrote:maximka84 wrote:PAULUUUUUUUUUUUUŚŚŚŚŚ a Ty masz jakieś dolegliwości - nie wiem, byłaś u gina odkąd się starasz, miałaś robione badania ? ....
nio ;]
hmn ... też się chyba wybiorę szybciej, jak długo trwają te badania ? w sensie - ile razy trzeba się wybrać do gin .... ? ja w pracy nie bardzo mam zastępstwo dlatego pytam ...
Zalezy kochana jakie badaniahttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:dzialaj A nóż sie uda
Nie bedziemy dzis za bardzo sie wysilac Rachu ciachu I juz
i bum......leże
I skrzacik lezyskrzat84 lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBo mnie gin tylko 'pomacała' od środka i stwierdziała : o widać że przed owulacją (ano miałam śluz pamiętam) i że zdrowa kobieta ze mnie ... ciekawe że bez badań innych stwierdziła, tylko poprzez że tak powiem ''pomacanie''. Co też przez to mogła ''wyczuć'' ?
karoam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Bo mnie gin tylko 'pomacała' od środka i stwierdziała : o widać że przed owulacją (ano miałam śluz pamiętam) i że zdrowa kobieta ze mnie ... ciekawe że bez badań innych stwierdziła, tylko poprzez że tak powiem ''pomacanie''. Co też przez to mogła ''wyczuć'' ?
tak bo szyjka jest miekka i rozwartamaximka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny