Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:hmn ...ale jak są torbiele na jajnikach to chyba to jakoś się też ''czuje'' nie ? miała któraś może coś takiego ? jakie objawy ... ?
ja miałam kilka razy...miałam duze i bolesne wymioty,ból brzucha miałam i zanik @myslałam ze ciąża haha -
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:maximka84 wrote:hmn ...ale jak są torbiele na jajnikach to chyba to jakoś się też ''czuje'' nie ? miała któraś może coś takiego ? jakie objawy ... ?
ja miałam kilka razy...miałam duze i bolesne wymioty,ból brzucha miałam i zanik @myslałam ze ciąża haha
aha...czyli jakoś dają o sobie znak -
nick nieaktualnymaximka84 wrote:skrzat84 wrote:maximka84 wrote:hmn ...ale jak są torbiele na jajnikach to chyba to jakoś się też ''czuje'' nie ? miała któraś może coś takiego ? jakie objawy ... ?
ja miałam kilka razy...miałam duze i bolesne wymioty,ból brzucha miałam i zanik @myslałam ze ciąża haha
aha...czyli jakoś dają o sobie znak
strasznie boli podbrzusze i jajniki,ja pamietam jak usg zrobił pokazał mi widziałam jak to wygląda,powiedział mi ze jak beda sie powtarzac to moze być wielotorbielowatość i wtedy nie zajde w ciążę pózniej mniałam 6torbieli na jajniku i to samo wymioty itd -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny