Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:maximka84 wrote:maximka84 wrote:Paula90 wrote:maximka84 wrote:Paula90 wrote:ja mam dosyc spory taki twardy Mierzylam teraz temp i mam 37,5 cos chyba sie tam dzieje ;p
nio...jesteśmy chyba na podobnym etapie Kochana który to Twój dc ? jak długie masz cykle ? sorki jeśli juz gdzieś to pisałaś
Moje cykle sa przeważnie 40-42 dniowe dzis jest 14 dc
hmn ... długie masz cykle , ja mam różnie 27-31
hmn .... u mnie już może za późno na staranie ... dziś 15dc ... ale kłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuje
Dlaczego uwazasz ze za pozno??
hmn ... no nie wiem , śluz był już ten typowo płodny w czwartek, piątek - było bzyku, a od wczoraj pobolewa podbrzusze no i nie wiem ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPAULUUUUUUUUUUUUŚŚŚŚŚ a Ty masz jakieś dolegliwości - nie wiem, byłaś u gina odkąd się starasz, miałaś robione badania ? ....
ja szczerze to byłam u gin równo miesiąc temu, zrobiła mi cyto, pomacała w środku i powiedziała że jestem zdrową kobietą, no ale żadnych badań nie robiła . W sumie od tamtego czasu bzzzzzyk bez zabezpieczenia, nie wiem jak do wakacji nie zakiełkuję ide do gin na badania ... -
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Kfjatus wrote:Maximka będziesz miała więcej wiedzy za miesiąc, jak się bardziej poobserwujesz . Chyba, że wykiwasz wszystkich i fasolka się pojawi (oby!)
Oj Kochana marzę o tym ale wiem wiem, to dopiero początki takiej solidnej obserwacji
Dokładnie. Najlepiej u siebie sprawdzić wszystkie objawy. Każdego owu inaczej wygląda i objawy ciąży też i @ każda ma inną - bolesną lub nie, długa,krótką, bardziej krwawą, mniej itp. Fajnie się poradzić, ale najlepiej badać samą siebie.maximka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:PAULUUUUUUUUUUUUŚŚŚŚŚ a Ty masz jakieś dolegliwości - nie wiem, byłaś u gina odkąd się starasz, miałaś robione badania ? ....
ja szczerze to byłam u gin równo miesiąc temu, zrobiła mi cyto, pomacała w środku i powiedziała że jestem zdrową kobietą, no ale żadnych badań nie robiła . W sumie od tamtego czasu bzzzzzyk bez zabezpieczenia, nie wiem jak do wakacji nie zakiełkuję ide do gin na badania ...
Tfuuuuu , miało być równo ROK temu , rok temu byłam u gin ... !!! ale gafa:P -
nick nieaktualnyKfjatus wrote:maximka84 wrote:Kfjatus wrote:Maximka będziesz miała więcej wiedzy za miesiąc, jak się bardziej poobserwujesz . Chyba, że wykiwasz wszystkich i fasolka się pojawi (oby!)
Oj Kochana marzę o tym ale wiem wiem, to dopiero początki takiej solidnej obserwacji
Dokładnie. Najlepiej u siebie sprawdzić wszystkie objawy. Każdego owu inaczej wygląda i objawy ciąży też i @ każda ma inną - bolesną lub nie, długa,krótką, bardziej krwawą, mniej itp. Fajnie się poradzić, ale najlepiej badać samą siebie.
no ja wam tam nie zajrze hehe zadaleko mam haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:PAULUUUUUUUUUUUUŚŚŚŚŚ a Ty masz jakieś dolegliwości - nie wiem, byłaś u gina odkąd się starasz, miałaś robione badania ? ....
ja szczerze to byłam u gin równo miesiąc temu, zrobiła mi cyto, pomacała w środku i powiedziała że jestem zdrową kobietą, no ale żadnych badań nie robiła . W sumie od tamtego czasu bzzzzzyk bez zabezpieczenia, nie wiem jak do wakacji nie zakiełkuję ide do gin na badania ...
Podobno jestem zdrowa Psychikahttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:maximka84 wrote:PAULUUUUUUUUUUUUŚŚŚŚŚ a Ty masz jakieś dolegliwości - nie wiem, byłaś u gina odkąd się starasz, miałaś robione badania ? ....
Podobno jestem zdrowa Psychika
aha, czyli badania miałaś robione ?