Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe Starania
Odpowiedz

Marcowe Starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    maximka84 wrote:
    maximka84 wrote:
    Paula90 wrote:
    maximka84 wrote:
    Paula90 wrote:
    ja mam dosyc spory taki twardy :( Mierzylam teraz temp i mam 37,5 cos chyba sie tam dzieje ;p

nio...jesteśmy chyba na podobnym etapie Kochana :D który to Twój dc ? jak długie masz cykle ? sorki jeśli juz gdzieś to pisałaś ;)

Moje cykle sa przeważnie 40-42 dniowe dzis jest 14 dc

hmn ... długie masz cykle , ja mam różnie 27-31 :)

hmn .... u mnie już może za późno na staranie ... dziś 15dc ... ale kłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuje :P

Dlaczego uwazasz ze za pozno??

hmn ... no nie wiem , śluz był już ten typowo płodny w czwartek, piątek - było bzyku, a od wczoraj pobolewa podbrzusze no i nie wiem ...

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maximka będziesz miała więcej wiedzy za miesiąc, jak się bardziej poobserwujesz :). Chyba, że wykiwasz wszystkich i fasolka się pojawi (oby!) :D

Paula90 lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Maximka będziesz miała więcej wiedzy za miesiąc, jak się bardziej poobserwujesz :). Chyba, że wykiwasz wszystkich i fasolka się pojawi (oby!) :D

swiete słowa

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem juz z kawuchą:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:

Oj Kochana marzę o tym :) ale wiem wiem, to dopiero początki takiej solidnej obserwacji :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    jestem juz z kawuchą:)

stęskniona :D

skrzat84 lubi tę wiadomość

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzialaj :) A nóż sie uda :D

skrzat84 lubi tę wiadomość

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:

a ty sie nie opierdzielaj!!!sexi piżdzamka i jazda hah

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PAULUUUUUUUUUUUUŚŚŚŚŚ a Ty masz jakieś dolegliwości - nie wiem, byłaś u gina odkąd się starasz, miałaś robione badania ? ....
    ja szczerze to byłam u gin równo miesiąc temu, zrobiła mi cyto, pomacała w środku i powiedziała że jestem zdrową kobietą, no ale żadnych badań nie robiła . W sumie od tamtego czasu bzzzzzyk bez zabezpieczenia, nie wiem jak do wakacji nie zakiełkuję ide do gin na badania ... :\

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jajnik mi tak boli ze az noge czyje tak mi on ciagnie wrrr...

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    Kfjatus wrote:

Oj Kochana marzę o tym :) ale wiem wiem, to dopiero początki takiej solidnej obserwacji :)

Dokładnie. Najlepiej u siebie sprawdzić wszystkie objawy. Każdego owu inaczej wygląda i objawy ciąży też i @ każda ma inną - bolesną lub nie, długa,krótką, bardziej krwawą, mniej itp. Fajnie się poradzić, ale najlepiej badać samą siebie. :)

maximka84 lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    PAULUUUUUUUUUUUUŚŚŚŚŚ a Ty masz jakieś dolegliwości - nie wiem, byłaś u gina odkąd się starasz, miałaś robione badania ? ....
    ja szczerze to byłam u gin równo miesiąc temu, zrobiła mi cyto, pomacała w środku i powiedziała że jestem zdrową kobietą, no ale żadnych badań nie robiła . W sumie od tamtego czasu bzzzzzyk bez zabezpieczenia, nie wiem jak do wakacji nie zakiełkuję ide do gin na badania ... :\

Tfuuuuu , miało być równo ROK temu , rok temu byłam u gin ... !!! ale gafa:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    maximka84 wrote:
    Kfjatus wrote:

Dokładnie. Najlepiej u siebie sprawdzić wszystkie objawy. Każdego owu inaczej wygląda i objawy ciąży też i @ każda ma inną - bolesną lub nie, długa,krótką, bardziej krwawą, mniej itp. Fajnie się poradzić, ale najlepiej badać samą siebie. :)

no ja wam tam nie zajrze hehe zadaleko mam haha

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    Paula90 wrote:

Nie opierdzielam sie :P Poprostu czekam na TŻ :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:

zbliża się OWUUUUUUUUUUUU ?:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    skrzat84 wrote:
    Paula90 wrote:

Nie opierdzielam sie :P Poprostu czekam na TŻ :D

nastruj zrobiłas juz?hehe kolacja przy świecach i te sprawy heh

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    skrzat84 wrote:

zbliża się OWUUUUUUUUUUUU ?:)

ciota nie owu haha

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:

Podobno jestem zdrowa :D Psychika :(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulus odp. na moje pytanko , plizzzzzzzzzzzzz :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    maximka84 wrote:

Podobno jestem zdrowa :D Psychika :(

aha, czyli badania miałaś robione ? :)

‹‹ 79 80 81 82 83 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ