Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:Dobrze.... ale plecy mnie starsznie w tym cyklu bola... A Ty kochaniutka ?
ja juz sie nie udzielam haha.plecy mnie rżną krzyz teżi az po pośladki,niewiem takich bóli to ja niemiałam na @.zawsze szarpało mi kroczem ale nie dupką hehhe -
skrzat84 wrote:Paula90 wrote:Dobrze.... ale plecy mnie starsznie w tym cyklu bola... A Ty kochaniutka ?
ja juz sie nie udzielam haha.plecy mnie rżną krzyz teżi az po pośladki,niewiem takich bóli to ja niemiałam na @.zawsze szarpało mi kroczem ale nie dupką hehhe
wiec to oznaka ze powinnas sie bzyknac hahahahttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:skrzat84 wrote:
Lezalam z dupskiem do gory ;p chodze z nimi nie wysiusialam hahaha nie no masakra jak to forum dzis na mnie dziala
zatkaj a nie lej bo wylejesz:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:Dobrze.... ale plecy mnie starsznie w tym cyklu bola... A Ty kochaniutka ?
ja juz sie nie udzielam haha.plecy mnie rżną krzyz teżi az po pośladki,niewiem takich bóli to ja niemiałam na @.zawsze szarpało mi kroczem ale nie dupką hehhe
wiec to oznaka ze powinnas sie bzyknac hahaha
heheh nie no co ty ja ja niewiem co to sexik haha a powaznie padam na ryj wieczorem i niewiem co sie dziejePaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngelaaa wrote:Moje drogie witam. gdzie najlepiej mierzyć temperaturę (w ktorym miejscu) głupie pytanie ale nie wiem słyszałam ze najlepiej w pochwie bo pod pachą to sie raczej mija z prawda.
hej w pochwie o stałej godziniePaula90, Angelaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny