Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susanna, gratki:) przypomnij mi, który to twój dpo?
SusannaDean lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:3,42
Ciąża 1-10 tydz powyzej 1,2Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualnyaciulka wrote:Na moich wynikach napisane jest <5 brak ciąży. Ja na twoim miejscu powtórzyła bym betę w czwartek. Miejmy nadzieję, że owulacja była później i faktycznie dzidziuś potrzebuje czasu na rozkręcenie. Bo coś niska ta beta jak na ten dzień. W każdym bądź razie ja mocno, mocno ściskam kciuki i jeszcze nie puszczam. Baaaaaaaaardzo Ci kibicuję.
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Na twoich. Własnie tego teraz potrzebowałam... specjalnie napisałam 1-10tydz powyzej 1,2 żeby nie było. w październiku przy becie 2,7 za 2 dni miałam 16...wiec proszę nie dołuj mnie, bo tamta ciaża skończyła się tragicznie, nie chce powtórki i rzeczywiśce negatywnych emocjiCóreczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualnyaciulka wrote:Przepraszam ale ja absolutnie nie chciałam cię zdolowac. Tylko dobrze by było żebyś powtórzyła betę za dwa dni. Bardzo Ci kibicuję i trzymam kciuki i tak samo jak Ty wierzę że wszystko jest na dobrej drodze. Jeszcze raz przepraszam jak cię zdenerwowałam.
sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
Suzi gratulacje!!! Jednak miałaś nosa z tym testem ja wytężałam wzrok i nic nie widziałam no ale na żywo pewnie lepiej.
Powtarzasz bete pojutrze? Pewnie to będą mega długie 2 dni...
-
SusannaDean wrote:Jakbym robiła w innym labie niż w październiku, to może bym miała do czwartku niepewność, ale to to samo labo jest te same normy powyżej 1,2 uznają ciążę...wiec nie chcę się denerwować bo tyle smutku już przeszłam, bardzo bym chciała żeby mi się powiodło z tym dzidziusiem!Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualnyMeginka wrote:Suzi gratulacje!!! Jednak miałaś nosa z tym testem ja wytężałam wzrok i nic nie widziałam no ale na żywo pewnie lepiej.
Powtarzasz bete pojutrze? Pewnie to będą mega długie 2 dni...