Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! Zakładam już nowy temat, bo choć termin @ mam na 4.02 to wykres nie pozostawia za wiele złudzeń co do możliwości, by się udało. 6.02 mam urodziny, ale prezentu raczej nie będzie. Za to w marcu urodziny ma mąż. Może chociaż jemu sprawię niespodziankę?
LISTA:
1.
2. Kiki1916 @, pinketa
3.
4.
5. Witaminka, Madzia_ @
6. Aika@, Gagarek@, Existenz @,
7. CarPer@, magic words,
8. Alicja81 @, aria40 @
9. Ewka90 @, karola205, mania_, anciaa @,
10. Anulka0407
11. miśka1987, Zgredek 12
12. lollita, Anna Stesia @
13. Skrzydlata @
14. Dżoana89 @, Majblanca
15. Doma90 @, aciulka, ktosiowa @, Kat83, Karma88 @
16.Zuza_22 @, Mama Sowa @, guziczekm
17. kate88 @, Sarrrra @, Zuza91
18. Madzik34, Basik83 @, Meginka @, AnaR @,
19. Jedna_z_Wielu @
20.
21. Betty29, Marlena88 @, sloneczkowa mama
22. Raven @, kornelka38 @
23.
24. Gigi @, Motomi7 @
25. ŚwinkaMinka @, wombi, Dag_Mara @
26. in_co_gni_to
27. Nadia83 @
28. karolinams @
29. Octavia_ @
30.
31. anusiak5, Susanna Dean, wszamanka
Legenda:
@- okres
ciąża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 08:06
Anulka0407, magic words, Anna Stesia, karolinams, Nola lubią tę wiadomość
-
Doma głowa do góry. wg Ojca Sroki- W miesiącu swego urodzenia kobieta jest najbardziej płodna, najlepiej skorzystać z pożycia pod koniec jajeczkowania, więc może luty to Twój miesiąc"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
Trzymam kciuki, żeby prezent się udał
Już marcowe testowanie, a ja uporczywie czekam na kwietniowy wątekwreszcie od dłuższego czasu będzie czas na powrócenie starań
słońca łan, akacjowa lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Witam was Kochane
Dopiero 1 Luty, a już na marzec czekamy
Dzisiaj nawiedziła mnie @, dzień przed...
Kolejny termin testowania: 1 marzec, Doma90, proszę wpisz mnie
Miłego DniaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 08:46
-
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:Anulka bardzo mi przykro. Ja co prawda jestem przed @ ale w tym cyklu z racji że się nie staramy to będę testować w marcu.
wpiszcie mnie na listę jak możecie w okolicach narazie 14.03
Sloneczkowa, wiem, że się nie staracie ale nadzieja zawsze jest. A może... Ale witaj tu... Ze znajomymi raźniej -
nick nieaktualnyAnulka0407 wrote:Sloneczkowa, wiem, że się nie staracie ale nadzieja zawsze jest. A może... Ale witaj tu... Ze znajomymi raźniej
Idę coś zjeść bo mnie muli od rana
Buziaki :*Anulka0407 lubi tę wiadomość
-
hej ja też dołączam do marcowego testowania
w marcu mam urodziny, więc kto wie
jestem właśnie świeżo po laparoskopii, czekam teraz na @ około 16.02 i zabieramy się za robotę
-
No to i ja się przywitam
Doma dopisz mnie na testowanie na 25 marca, ale to się pewnie może jeszcze zmienićpo poronieniu coś mi wariuje organizm
pierwszy okres dostałam po 27 dniach więc normalnie, a teraz ledwo 23 dni cykl miał - 13 dnia ovu a 10 dni po już okres, nigdy tak krótkiego cyklu nie miałam
no cóż zobaczymy, ten sykl sobie jeszcze odpuszczamy, ale kolejny już starania pełną parąmam nadzieję że w marcu zobaczymy dwie kreski wszystkie
-
Hej. Też już zaglądam na marzec. Dziś 3dc. Nie mam pojęcia kiedy obu. Mam miesniaka nie do usunięcia bez uszkodzenia macicy on mi cykle wydłuża. Bez testów owu w ogóle bym nie wiedziala kiedy. Jutro idę na badania hormonów. W poniedziałek do gina.10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
monijaaa wrote:Doma głowa do góry. wg Ojca Sroki- W miesiącu swego urodzenia kobieta jest najbardziej płodna, najlepiej skorzystać z pożycia pod koniec jajeczkowania, więc może luty to Twój miesiąc
-
nick nieaktualny