Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Doma90 wrote:Hej Ewka Przykro mi z powodu @. Zapisuję Cię.
Do mnie dzisiaj przyszła paczka z wiesiołkiem i żelem conceive plus.
Dziękuję nowy cykl nowa nadzieja ja też stosuje wiesiołka zarówno w tabletkach jak i w postaci płynnej, a od poprzedniego cyklu także żel conceive plus i szczerze polecam go
-
Cześć dziewczyny, dołączę i ja:) teraz mam cykl bezowulacyjny, nowa gin kazała czekać aż sam się skończy, ale że u mnie może to trwać i trwać, nawet i 3 miesiące to skrócę go dupkiem. Pewnie zacznę go łykać od jutra, chociaż co rano mam taką cichą nadzieję że może jednak temp skoczy, że ta owulacja jednak będzie.
A w następnym cyklu zaczynam pierwszą przygodę z Clo, więc nie wiem jak to będzie z terminem owu, czy w ogóle będzie. Doma, wpisz mnie tak wstępnie na 21 marca, ładny dzień na testowanie;) jak już będzie bliżej czego to poproszę o zmianę terminu
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Czesc. Wiec i ja dołączam. @ przyjdzie jutro, testy negatywne.
Domu zapisz mnie na 21 marca.
Ewka następny miesiąc bedzie nasz !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 09:05
-
Wiecie co dziewczyny, naoglądałam się w ostatnim cyklu tyle wykresów i powiem wam, że nie ma reguły. Często piękne wykresy a @ przyszedł. A często tempka w dole już, a tu zaskoczenie, zielony kropek na końcu Także radzę się tak bardzo nie sugerować tymi wykresami. Sama miałam piękny, wysokoooo tempka i co? I jestem w marcowym testowaniu.
Oczywiście trzymam kciuki i życzę żeby @ przez kolejne 9 msc nie przyszła, ale organizm kobiety jest tak skomplikowany, że jedyne co wiadomo, to to, że nic nie wiadomoe.wela lubi tę wiadomość
-
e.wela wrote:Ja w tym cyklu tez zaczelam brac wiesiolek, ciekawe czy bedzie juz roznica w pierwszym cyklu stosowania?
Od 1 dc zaczęłam brać wiesiołka do około 12 dc i efekt zauważalny w tym cyklu. Zwykle bywałam sucha jak sahara, a po wiesiołku się to zmieniło. Nie wiem jak będzie w następnym cyklu ale przy pierwszym jest zauważalna różnica. Polecame.wela lubi tę wiadomość
Oliwier ♥
22.07.2017 pierwszy kopniak
Lilianna ❤
16.04.2021 pierwszy kopniak -
e.wela wrote:Jeszcze przed podjeciem decyzji o staraniach tez nie byl mi potrzebny wiesiolek, ale jak tylko zaczelismy sie starac to zauwazylam ze tego sluzu jest duuuuo mniej niz wczesniej. Nie wiem co sie stalo moze to od lekow na tarczyce i prolaktyne bo w pierwszym cyklu zrobilam wszystkie badania i okazalo sie ze musze brac bromka i euthytox4 cs:)