Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
e.wela wrote:Betty ale u Ciebie wykres jak narazie nie wskazuje na @
Piksela- przykro miWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 12:12
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny, przenoszę się do was Dziś zaczynam plamieniem,które lada moment się zmieni w @.
Doma proszę wpisz mnie na 11-go.
Zaczynam z clo i duphastonem. Jest ktoś kto moż mi poradzić?? Mianowicie lekarz kazał brać 5-9 dc, ale stwierdził że pierwszy cykl bez monitoringu Co to za praktyki? -
Ja też teraz będę mieć pierwszy cykl z cło i też bez monitoringu, więc jak widać nie jest to rzadkością
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja biorę ovarin, powiedziałam gin że go biorę i kazała brać nadal
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
miśka1987 wrote:aaaaa jeszcze coś chciałam zapytać czy któraś z was używała testów clearblue owulacyjnych tych różowych?
Ja używałam. Ale nie lubie ich. Dwa razy juz mi wyznaczyło owu w złych dniach. Znacznie bardziej lubie te fioletowe na dwa hormony tez ClearBlue. Nie wiem czy sa dostepne w Polsce ale ufam bardziej fioletowym.
Teraz kupiłam te zwykle na kreski. Zobaczymy czy sie zgodzą z fioletowymi... -
Hej dziewczyny
Dopisałam wszystkie. Miałam ciężki weekend na uczelni, ale już do was wracam.
Co do testów owulacyjnych to ja miałam tylko te z allegro z niebieską końcówką, ale nie polecam ich, bo ledwo cień cienia pokazały w dni płodne. Natomiast byłam zadowolona z tych z rossmana. Nie są najtańsze, bo dałam za 5 coś koło 18 zł chyba, ale za to pokazywały ładnie i widać było różnicę w kolorach kresek. -
nick nieaktualny
-
wszamanka wrote:Ja też teraz będę mieć pierwszy cykl z cło i też bez monitoringu, więc jak widać nie jest to rzadkością
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 11:33