Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:Anulka a przepraszam że zapytam jak było w poprzednich ciazach? Miałaś jakieś problemy z zajęciem? Oczywiście jak nie chcesz to nie odpowiadaj
Poprzednie ciąże były baaardzo dawno i same "wpadały". Za każdym razem w pierwszym cyklu po odstawieniu antykoncepcji hormonalnej.
-
nick nieaktualny
-
Weźcie mnie postawcie do pionu:/ powinnam zacząć łykać dupka żeby skończyć ten cykl, jest ewidentnie bezowulacyjny, ale już tak któryś dzień z kolei zwlekam, z nadzieją że może jednak owu się pojawi. Jak owu do tej pory nie było, dzisiaj 36dc, to już jej raczej nie będzie, prawda? A gdyby nawet była, to endometrium nie będzie "przestarzałe", jest szansa na zagnieżdżenie i prawidłowy rozwój zarodka? Jak tak dalej będę zwlekać to się na marcowe testowanie nie załapię
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
sloneczkowa mama wrote:No to nie ciekawie że tak się wszystko poknocilo ale nadzieja jest pamiętaj
Nadzieja jest teoretycznie zawsze choć w moim przypadku w tym cyklu to już tylko cud zostaje
Sloneczkowa a Ty w końcu kiedy testujesz? Nie udostępniasz wykresu i nie mogę Cię podglądnąć -
wszamanka- chyba widziałam juz gdzieś wykres z późną owulacją zakończony ciążą- ale podejrzewam, że był to skrajny przypadek.
Ja na twoim miejscu bym się nie męczyła tylko zaczela łykać dupka.Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
nick nieaktualnyAnulka0407 wrote:Nadzieja jest teoretycznie zawsze choć w moim przypadku w tym cyklu to już tylko cud zostaje
Sloneczkowa a Ty w końcu kiedy testujesz? Nie udostępniasz wykresu i nie mogę Cię podglądnąć -
nick nieaktualny
-
Anulka0407 wrote:Poprzednie ciąże były baaardzo dawno i same "wpadały". Za każdym razem w pierwszym cyklu po odstawieniu antykoncepcji hormonalnej.
Ja sie nie znam ale sporo czytalam ze po cesarce ( tak jak po wszytskich ingerencjach w brzuch czy narządy rodne kobiety) moga sie tworzyć zrosty.
Mialas oba parody naturalne? Czy mialas jakas cesarkę.
Przechodziłas jakies infekcje w międzyczasie? -
Ja sie wpraszam wstepnie na 15 marca
Co prawda @ jeszcze nie ma, ale jutro, pojutrze najdalej powinna przyjsc. Nikt sie nie spodziewa hiszpanskiej inkwizycji Spoznia sie paskuda, no! Test bialutki, takze ten
miska 1987 tak, mozesz pic inofem przy clo, mi nawet doktorka sama kazala pic, jak mi clo przepisywala
miśka1987 lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CarPer wrote:Ja sie nie znam ale sporo czytalam ze po cesarce ( tak jak po wszytskich ingerencjach w brzuch czy narządy rodne kobiety) moga sie tworzyć zrosty.
Mialas oba parody naturalne? Czy mialas jakas cesarkę.
Przechodziłas jakies infekcje w międzyczasie?
Dwie cesarki, a infekcji nie przypominam sobie żadnych Mam nadzieję, że jak uda mi się zapisać do kliniki to tam może coś poradzą.
Na razie muszę czekać, a ja jestem zawsze niecierpliwa i w gorącej wodzie kąpana -
sloneczkowa mama wrote:Tak czekam na ten @ bo mąż urozmaicic nam chce trochę życie erotyczne. Zamówił nam jakieś gadżety i już mnie korci wytestowac to chyba po tym greyu jak bylismy to mu się spodobało w filmie ha ha ha
Zdradź tajemnicę, jakie? -
e.wela wrote:Dziewczyny u mnie dzis zapowowiada sie ciezki dzien.. w nocy przebudzilam sie i rano wstalam z mysla ze te starania nie maja sensu ze i tak sie nie uda, ze jak jedno ogarne to cos innego sie "zepsuje" okropnie sie czuje, rano leki ledwo przeszly mi przez gardlo, chce mi sie plakac ;-( od jutra wg ovuf zaczynaja sie dni plodne a ja mam dosc wszystkiego
E.wela nie trać wiary! Sama mam takie mysli ostatnio. Ale musimy walczyć!
Mi dzis sie przyśniły dwie kreski, autentycznie je widziałam na tescie i sie obudziłam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 10:49
e.wela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny