Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Słoneczkowa ja w 1 ciąży(jak się później okazało), hucznie oblewałam obrone mgr, awans i urodziny męża... później jak dowiedziałam się, że jestem w cuazy, a byl to niespełna 4 tydzień placzom po nocach nie było końca, byłam zła na siebie że moglam zrobić dziecku krzywde pomomo że lekarze wszyscy (bo kazdemu o to suszylam glowe) zapewnial mnie, że będzie dobrze:) wszyscy mi tlumaczyli, że natura tak to wymyśliła, żeby chronić maluszka do momentu, aż sie nie dowiesz:D oczywiscie martwilam sie, az do 12 tyg:P
Wiadomo, że lepiej uwazac, ale jakies bardzo inwazyjne leki nie powinny zaszkodzic za to moj maly to istny szogun byc może przez te %%% -
Dziewczyny pomóżcie, jak radzicie sobie z oceną śluzu po ? U mnie wplywa to tak moccno, ze przez 2-3 dni moglabym odznaczac płody:/
Sorri za taki brzydki temat Nie wiem jak u was, ale u mnie wiosna cieplo i ptaszki ćwierkaja aż chce sie żyć - w marcu napewno wszystkim nam sie uda!!! -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, ja tylko wpadłam na krótkie odwiedziny
Bocian o mnie pomyślał i wcale się tego nie spodziewałam, mimo starań Człowiek traci nadzieję gdy cykl po cyklu nie wychodzi, chociaż robi się wszystko co w naszej mocy... Jeszcze niecałe dwa tygodnie temu leżałam na fotelu w klinice niepłodności i usłyszałam od lekarza że owulacji nie było, a tymczasem wczoraj beta wyniosła już 680,9
Życzę żeby Was wszystkie ptaszki odwiedziły na wiosnęmiśka1987, aciulka, Gagarek, kate88:), Kat83, Anulka0407, Meginka, Lorien lubią tę wiadomość
W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
nick nieaktualnyMamao gratulacje super!
Mnie dziś energia rozpiera Posprzątane, poprane, poprasowane. Syn kończy grypę, a zaczynają mu wychodzić ostatnie zęby, mimo jego marudzenia nic mnie nie zgasi. Wszystkie wczorajsze przeczucia, że się nie uda minęłysloneczkowa mama, Mamao, wszamanka, e.wela lubią tę wiadomość
-
Mamao gratulacje Rosnij zdrowo.
Ja sie w koncu zepsulam tez, tylko 4 dni pozniej, niz zwykle. Wiecie jak jest, sie sika na testy, wszystkie bialutkie, ale nadzieja do konca. Bo przeciez test do kitu
Oby do wiosny, bo widze ze wszystkie tu mamy podly humor ostatnio
Zwalimy na hormony hahaMamao lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Witam Moge poprosic o wpisanie mnie na 25 Marzec?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny, mam pytanie w sprawie temperatur. Pierwszy cykl mierze i nie do końca wiem, a z cudzych wykresów też ciężko mi wywnioskować. Tempeatura wzrasta w momencie owulacji i spada po zagniezdzeniu? Czy wręcz odwrotnie - spadek temperatury po owulacji świadczy o braku zagniezdzenia?Niedoczynność tarczycy. Starania od 4.2014.
Prolaktyna 35 ng/ml -
nick nieaktualnyMiałam pozytywny test owu w 13 dc, podejrzewam, ze owu wtedy już była.. niestety nie udało mi się dostać na usg bo nie chciałam za bardzo teraz prywatnie iść. Ale powiem wam, że tym razem ból owu był inny niż w ciagu ostatniego 1,5 roku, czułam jajnik baaardzo, nie tylko ból "okołootrzewnowy" jak nazwał mój gin, także coś nowego zobaczymy czy się wykluje, dziś mam 16 dc i od jutra bym już brała dupka, mam zalecenie 2x1
-
nick nieaktualnymania_ wrote:Cześć Dziewczyny, mam pytanie w sprawie temperatur. Pierwszy cykl mierze i nie do końca wiem, a z cudzych wykresów też ciężko mi wywnioskować. Tempeatura wzrasta w momencie owulacji i spada po zagniezdzeniu? Czy wręcz odwrotnie - spadek temperatury po owulacji świadczy o braku zagniezdzenia?