Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny!!!moge dolaczyc? Teoretycznie okres pewnie przyjdzie jutro,ale jest juz plamienie i temp nie pozostawiaja zludzen.
Prosze wstepnie wpisac mnie na testowanie na 18.03.
Z tym cyklem wiaze duze nadzieje,bo w nastep poniedzialek robie hsg.mam nadzieje,ze po tym badaniu cos sie odblokuje i w ciagu 3 miesiecy zajde w ciaze:)oczywiscie mam nadzieje,ze nic zlego tam nie wyjdzie.
Milej niedzieli wszystkim!!!Madzik
Mama 3 corek:) -
Witam Was kobietki
Co do bólu owu ja go niestety nie mam, albo owu nie mam... Ale w poprzednich cyklach miałam wzrost temp. i od wzrostu piersi zaczynały być wrażliwe około 3 dni, a potem to już tylko ich ból, dość mocny, który przeszkadzał w spaniu, a ja z tych co na brzuchu śpią więc mam przechlapane
W tym cyklu na razie nic... Jutro idę na kolejny monitoring ale do innego gina i dowiem się czy cykl rzeczywiście bezowulacyjny.
Choć mam cichą nadzieję, że dong może coś ruszy, ale na razie testy owu mocno negatywneWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 14:28
-
Hej, postanowłam do Was dołączyć planuję testować 5.03, jestem po hiperstymulacji w 6dc obecnego cyklu miałam jeszcze sporo pęcherzyków po ok 5-6 ale nie wiadomo które usosły które się wchłoną etc. Lekarz nie zalecał przytulania ale ryzykujmy i próbujemy. Przy ponad 20 pęcherzykach się nie udało to może teraz coś wyjdzie. Ciąża mnoga mnie nie przeraża
W tym cyklu nie biorę żadnych leków poza inofemem na zmianę z kwasem foliowym.
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja
-
nick nieaktualnyAnulka0407 wrote:Witam Was kobietki
Co do bólu owu ja go niestety nie mam, albo owu nie mam... Ale w poprzednich cyklach miałam wzrost temp. i od wzrostu piersi zaczynały być wrażliwe około 3 dni, a potem to już tylko ich ból, dość mocny, który przeszkadzał w spaniu, a ja z tych co na brzuchu śpią więc mam przechlapane
W tym cyklu na razie nic... Jutro idę na kolejny monitoring ale do innego gina i dowiem się czy cykl rzeczywiście bezowulacyjny.
Choć mam cichą nadzieję, że dong może coś ruszy, ale na razie testy owu mocno negatywneAnulka0407 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia_ wrote:Hej, postanowłam do Was dołączyć planuję testować 5.03, jestem po hiperstymulacji w 6dc obecnego cyklu miałam jeszcze sporo pęcherzyków po ok 5-6 ale nie wiadomo które usosły które się wchłoną etc. Lekarz nie zalecał przytulania ale ryzykujmy i próbujemy. Przy ponad 20 pęcherzykach się nie udało to może teraz coś wyjdzie. Ciąża mnoga mnie nie przeraża
W tym cyklu nie biorę żadnych leków poza inofemem na zmianę z kwasem foliowym. -
SusannaDean wrote:Ale Ci zrobili z tą hiperstymulacją, jaką miałaś dawkę, clo, tak? Też uważam, że powinniście , bo nawet jakby miała być mnoga, to przeciez każda marzy choć o jednym dziecku a jeśli miałyby być bliźniaki to jeszcze cudowniej!
Ostatni cykl byłam na gonalu dawka 900j zastrzyki robiłam przez 11 dni w różnych jednostkach i pregnyl na pęknięcie. A CLO zawsze po 2*1 jak widać na mnie nie podziałało
7 cykli CLO + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
-
nick nieaktualnyMadzia_ wrote:Ostatni cykl byłam na gonalu dawka 900j zastrzyki robiłam przez 11 dni w różnych jednostkach i pregnyl na pęknięcie. A CLO zawsze po 2*1 jak widać na mnie nie podziałało
-
nick nieaktualnyU mnie ten ból owulacyjny to jest taki lekki ból @ 2-3 dni+taki balon w brzuchu. A w sam dzień owulacji ból jednego jajnika, zmiennie co miesiąc. eh i właśnie dziwnie mi już teraz, że tak szybko boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 16:39
-
SusannaDean wrote:To może następnym razem dadzą Ci ten gonal, ale w mniejszej dawce?
teraz planują zmienić leki na inne bo mam problemy z endometrium, ale jak zwykle mam nadzieję, że nie będzie trzeba i że teraz się uda
7 cykli CLO + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny
na mnie clo nie podziałało w tym cyklu, w 13dc pęcherzyk 11mm... biorę teraz pregnyl w zastrzykach przez 5 dni jeszcze na stymulację i w piątek znowu podglądanie. mam nadzieję, że będę mogła się w końcu zapisać na testowanie
susanna trzymam kciuki żeby Ci się udało w tym miesiącuSusannaDean lubi tę wiadomość
Zosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
nick nieaktualnyMargolciak wrote:cześć dziewczyny
na mnie clo nie podziałało w tym cyklu, w 13dc pęcherzyk 11mm... biorę teraz pregnyl w zastrzykach przez 5 dni jeszcze na stymulację i w piątek znowu podglądanie. mam nadzieję, że będę mogła się w końcu zapisać na testowanie
susanna trzymam kciuki żeby Ci się udało w tym miesiącu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny