Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamia_ ja też dopiero pierwszy miesiac mierze,ale z tego co sie orientuje to owu wyznacza sie wówczas gdy wzrost temp zostanie podtrzymany ( jest wyższa niz poprzednie) i jeśli ładnie utrzymuje się wyższa i ok 6-8 dnia spadnie, ale tylko na 1 dzień i wróci do poprzednich wartości może to świadczyć o zagnieżdżeniu.
Jeśli sie mysle to proszę mnie poprawic bo tylko takie inf udalo mi sie zebracWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2017, 11:38
-
Hej dziewczyny
Witam się i ja w marcowym wątku ( 19.03 )
Powodzenia wszystkim :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Zuza_22 wrote:Mamia_ ja też dopiero pierwszy miesiac mierze,ale z tego co sie orientuje to owu wyznacza sie wówczas gdy wzrost temp zostanie podtrzymany ( jest wyższa niz poprzednie) i jeśli ładnie utrzymuje się wyższa i ok 6-8 dnia spadnie, ale tylko na 1 dzień i wróci do poprzednich wartości może to świadczyć o zagnieżdżeniu.
Jeśli sie mysle to proszę mnie poprawic bo tylko takie inf udalo mi sie zebrac
A spadku na implantacje może wcale nie byćZuza_22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Dziewczyny czy was bolą piersi po owu? Mnie tylko wtedy gdy brałam luteinę chyba od wysokiego proga, a teraz jeszcze nie biorę a dziś mnie dość bolały
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualnywszamanka wrote:Mnie bolą sutki, od razu po owu, jeszcze zanim trzy temp są podwyższone i zanim program wyznaczy owu
-
Hej dziewczyny do mnie wczoraj przyszła @ ale jak nigdy nie mogłam się jej doczekać a to dlatego że to pierwsza @ po laparo i już mam zielone światło do działań. Mam nadzieję, że w tym roku jeszcze urodzę myślałam że po laparo mi się trochę cykl rozreguluje ale nie- jak w zegarku, przyszła po 29 dniach.
Doma przepisz mnie proszę na 18.03 -
nick nieaktualnyMeginka wrote:Hej dziewczyny do mnie wczoraj przyszła @ ale jak nigdy nie mogłam się jej doczekać a to dlatego że to pierwsza @ po laparo i już mam zielone światło do działań. Mam nadzieję, że w tym roku jeszcze urodzę myślałam że po laparo mi się trochę cykl rozreguluje ale nie- jak w zegarku, przyszła po 29 dniach.
Doma przepisz mnie proszę na 18.03 -
Suze, mnie cycki albo wcale nie bola, albo napierniczaja od owulacji po @. Cholera jedna wie w sumie. Jajniki to samo. Albo cisza kompletna (ale testy niby ok), albo mnie zgina jak stara babke wpol Teraz to juz i testom nie wierze. Uwaga - mierze tempke ta-da! Jak nie zapomne oczywiscie. Zobaczymy co zdzialalam dieta. Nie na darmo umieram z jedna kawa dziennie, i to bez cukru, mam nadzieje
SusannaDean lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
SusannaDean wrote:No jak coś to grudniowy dzieciaczek chyba, nie? Albo późno listopadowy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 09:15
CarPer lubi tę wiadomość
-
Kat83 wrote:Suze, mnie cycki albo wcale nie bola, albo napierniczaja od owulacji po @. Cholera jedna wie w sumie. Jajniki to samo. Albo cisza kompletna (ale testy niby ok), albo mnie zgina jak stara babke wpol Teraz to juz i testom nie wierze. Uwaga - mierze tempke ta-da! Jak nie zapomne oczywiscie. Zobaczymy co zdzialalam dieta. Nie na darmo umieram z jedna kawa dziennie, i to bez cukru, mam nadzieje
Ja juz w tym cyklu odstawilam termometr. Wczesniej OF wyznaczał owulacje dokładnie wtedy kiedy temperatura wzrastała i testy wychodziły pozytywne. Wiec w tym cyklu juz nie mierze bo nie ma sensu. Sprawdzam jedynie testami.
A jesli chodzi o kawe to tez całe zycie piłam tylko z cukrem i mlekiem. Teraz od 5 lat nie tknę kawy z mlekiem ani cukrem. Jesli zainwestujesz w dobry ekspres i dobrej jakości kawe to bardzo szybko mozna sie przestawić na kawe czarna.Zuza_22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymiśka1987 wrote:Dziewczyny czy ból owulacyjny może przypominać miesiączkowy? Czy u was jest zupełnie inny ?
-
nick nieaktualnyZuza_22 wrote:Miśka u mnie faktycznie ten ból przypomina miesiaczkowy, ale też czuje takie dziwne napięcie, jakby cały czas macica byla "napięta" - trudno to opisac
I brzych mam wzdęty jakbym arbuza w całości połknęłaZuza_22 lubi tę wiadomość