Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja sobie dziś policzyłam, że jak bym zaszła w tym cyklu w ciążę to termin porodu miała bym na moje 30 urodziny
wgl byłam wczoraj u gina (nie swojego) na monitoringu. Endo super i 3 pęcherzyki z czego 2 dominujące. Mówił, że owu za 2-3 dni. Mam nadzieję, że jutro temp jeszcze spadnie i zaraz odbije co potwierdzi jego tezę -
SusannaDean wrote:Dziś musiałam biec na autobus i dość szybko biegłam kilka minut, a potem jak już odetchnęłam poczułam, że brzuch mnie boli jakbym miała zaraz @ dostać, coś takiego mi się przytrafiło po raz pierwszy....
oby to były objawy czegoś dobrego
miśka, chyba będzie szansa na bliźniaki ja tez bym chciała heheWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 09:54
Zosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
Robie testy owu te kreskowe po raz pierwszy. Czy to jest pozytyw czy nadal negatyw?
Zrobiłam tez wczoraj ClearBlue i ten pokazał pozytyw a na tym kreskowym zwykłym kreska nadaj jaśniejsza niz kontrolna. Jak mam ja interpretować?
http://i1018.photobucket.com/albums/af308/percoo/img_2575_zpsppbgfomw.jpg -
Hej dziewczyny! U mnie dziś ostatni dzień tej wredoty i zobaczymy jak ten cykl się zakończy dziś mam dobry humor bo wzięłam się za siebie i w tydzień zgubiłam 2 kg. To super motywacja do dalszego odchudzania bo niestety jest parę kilo nadwagi...
-
CarPer wrote:Robie testy owu te kreskowe po raz pierwszy. Czy to jest pozytyw czy nadal negatyw?
Zrobiłam tez wczoraj ClearBlue i ten pokazał pozytyw a na tym kreskowym zwykłym kreska nadaj jaśniejsza niz kontrolna. Jak mam ja interpretować?
http://i1018.photobucket.com/albums/af308/percoo/img_2575_zpsppbgfomw.jpg
Niedoczynność tarczycy. Starania od 4.2014.
Prolaktyna 35 ng/ml -
U mnie jak na razie w ogóle brak śluzu płodnego nie wiem o co kaman
wczoraj sprawdziłam swoje usg z 6dc w jajniku prawym torbiel 36mm, i pęcherzyki 27, 26, 14, 13, 13, 11 i 9
w lewym jajniku torbiel 35mm i pęcherzyki 27, 21, 20, 19, 18 i 16mm
endometrium 3,6
kolejną wizytę mam 1.03 ale nie uda mi się na nią pójść więc pójdę dopiero 8.03.
Zastanawiam się czy w ogól zdążę zatestować ostatnie 7 cykli ani razu nie udało mi się zrobić testu bo @ była szybciej
Co o tym myślicie?
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja
-
miśka1987 wrote:A ja sobie dziś policzyłam, że jak bym zaszła w tym cyklu w ciążę to termin porodu miała bym na moje 30 urodziny
wgl byłam wczoraj u gina (nie swojego) na monitoringu. Endo super i 3 pęcherzyki z czego 2 dominujące. Mówił, że owu za 2-3 dni. Mam nadzieję, że jutro temp jeszcze spadnie i zaraz odbije co potwierdzi jego tezę
super, szansa na bliźniaki jest trzymam kciuki
7 cykli CLO + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Doczytam was potem, ale musze się podzielić, że mam plamienie ale moze to być infekcja chociaż bezzapachowe a nic mi się tam też nie dzieje....hm szkoda, ze gin mnie nie zechciał zbadać gbur jeden
Może to tylko plamienie implantacyjne? Który masz dc?
Ja wczoraj byłam na monitoringu u innego gina-prywatnie... I jest na lewym jajniku pęcherzyk 18mm, endometrium ma 7mm ale wygląda jak z II fazy...
Nie wiem czy się cieszyć czy martwić... Jutro (22dc) idę na kolejny podgląd. -
nick nieaktualnyAnulka0407 wrote:Może to tylko plamienie implantacyjne? Który masz dc?
Ja wczoraj byłam na monitoringu u innego gina-prywatnie... I jest na lewym jajniku pęcherzyk 18mm, endometrium ma 7mm ale wygląda jak z II fazy...
Nie wiem czy się cieszyć czy martwić... Jutro (22dc) idę na kolejny podgląd.
Sama nie wiem co to, nie swędzi nic, nie ma zapachu i nic nie boli ...
A, no 6dpo -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Doczytam was potem, ale musze się podzielić, że mam plamienie ale moze to być infekcja chociaż bezzapachowe a nic mi się tam też nie dzieje....hm szkoda, ze gin mnie nie zechciał zbadać gbur jeden
Dobrze pamietam ze w tym szczęśliwym cyklu tez miałas plamienie??? Bierzesz jakies leki? -
Hej Dziewczęta..
Przede mną kolejne testowanie - tym razem 14 marca - bardzo proszę o dopisanie mnie.
Chociaż większych nadziei nie mam, jak zawsze z nowym cyklem w duchu sobie marzę: "a może jednak teraz się uda..."
Cieszę się, że możemy się wspierać i nawzajem motywować!starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
SusannaDean wrote:A miałaś tylko jeden pęcherzyk? Bo moze inny pękł a ten nie chciał i został
W 13dc był jeszcze pęcherzyk na prawym jajniku, ale co się z nim stało?
Owu to raczej nie było, bo testy cały czas negatywne są... -
Myślę, że może to być implantacja trzymam mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 15:58
7 cykli CLO + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
-
SusannaDean wrote:"Tylko" ?!? Chyba aż by było ha ha ha to tylko infekcja - tak to można napisać
Sama nie wiem co to, nie swędzi nic, nie ma zapachu i nic nie boli ...
A, no 6dpo
Ja mocno trzymam kciuki! I żadna infekcja -
nick nieaktualnyCarPer wrote:Dobrze pamietam ze w tym szczęśliwym cyklu tez miałas plamienie??? Bierzesz jakies leki?
Ale nie chcę myśleć, że teraz to szczęśliwe, bo sie zawiodę znowu.
A biorę duphaston od 3 dni 2x1
Anulka ten pęcherzyk mógł być i pęknąć stąd zmiana endometrium na takie II fazy... A ten 18 mm został bo nie dojrzał, moze tak być.
Ano dzięki dziewczynyAnulka0407 lubi tę wiadomość