Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZagubiona... wrote:to już był taki czas kiedy każde ukłucie powiązywałam z ciążą. Łudziłam się że @ to nie była @ tylko krwawienie w ciąży i że mimo wszystko w ciąży jestem. Później odpuściłam nie kupuje już testów cierpliwie czekam na każdą @.
Pragnienie było silniejsze ode mnie -
SusannaDean wrote:No będzie pewniejsza, to masz murowane A co Ci jest?
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualnywszamanka wrote:Co mi jest? Czas poowulacyjny;) boli mnie głowa, brzuch, cycki, mdli mnie, jestem strasznie słaba i śpiąca. Comiesięczny standard, wprawdzie dzisiaj wszystko na raz i dość intensywnie, ale może to przez to że to pierwszy cykl na Clo
sloneczkowa mama, wszamanka lubią tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:To trochę niebezpieczne dla psychiki...
sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZagubiona... wrote:tak to prawda. I dlatego potrzebowałam przerwy od starań Teraz wyszło mi to na dobre. Nie wywalam kupy kasy na testy jestem spokojna i czekam. Co ma być to będzie
Jesteście zbadani? -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:No ale jak np masz jakąś chorobę uniemożliwiającą zajście w ciążę to dewiza 'co ma być to będzie" raczej nie pomoże
Jesteście zbadani?Nadzieja umiera ostatnia! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zagubiona... wrote:21 lat
Może jak na razie chcę poobserwować cykle jak się mają a później zaczniemy znowu działaćSusannaDean lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualnyZagubiona... wrote:21 lat
Może jak na razie chcę poobserwować cykle jak się mają a później zaczniemy znowu działać -
wszamanka wrote:Taka młodziutka jesteś czy błąd się wkradł? boszszcz, a może to ja taka stara..?
SusannaDean wrote:Jak uważasz, to dość długo i zważywszy na młody wiek nie powinno tyle trwać. warto się zbadać, bo drobnostka, ale może przeszkadzać w zajsciu. Powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 14:21
wszamanka lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia!