Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Ha! Bo jak na marzec pianistka wpadnie rozrzucić wirusy to się ciążunie sypią
Większość z Was mnie nie kojarzy, i dobrze! w końcu nie ma co za długo siedzieć po tej stronie...
Ale buziaki dla wszystkich i idę zaczarować kwiecień!Najmłodsza_staraczka, SusannaDean, kaka470, sloneczkowa mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Ha! Bo jak na marzec pianistka wpadnie rozrzucić wirusy to się ciążunie sypią
Większość z Was mnie nie kojarzy, i dobrze! w końcu nie ma co za długo siedzieć po tej stronie...
Ale buziaki dla wszystkich i idę zaczarować kwiecień! -
nick nieaktualny
-
Susanna, powodzenia na rozmowie i egzaminie!
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Hej dziewczyny. Chyba sie udało! Staram sie 7 lat i rest wyszedl pozytywnie. Bylam zrobic bete wynik 404. Nie wiem ktory to moze byc tydzien ale po owulacji jestem 18 dni. Trzymajcie kciuki
wszamanka, mania_, Raven, Existenz, Anulka0407, Paulina48, aciulka, kaka470 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia :-) wrote:Hej dziewczyny. Chyba sie udało! Staram sie 7 lat i rest wyszedl pozytywnie. Bylam zrobic bete wynik 404. Nie wiem ktory to moze byc tydzien ale po owulacji jestem 18 dni. Trzymajcie kciukiZosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:Sussanne powodzenia w dniu dzisiejszym
Mam stres i o egzamin, zaraz jadę, potem o rozmowę, a najważniejszy o betę, kurde kiedyś nie robili tego badania i się człowiek nie przejmował, a teraz? Myślę, że jeśli jestem faktycznie w 12 dpo dziś to wczoraj miała prawo taka niska beta by znaczyło , że ok 10 dnia po się zagnieździło...jest to możliwe, dlatego czasem po terminie @ kobietom wychodzą jasne kreski na testach ciążowych.. Mam taką nadzieję, bo mam złe doświadczenia po prostu, to że jest późne zagnieżdżenie nie oznacza jeszcze nic złego... prawda? Tak bardzo pragnę, aby wszystko było dobrze...... -
Kasia :-) wrote:Hej dziewczyny. Chyba sie udało! Staram sie 7 lat i rest wyszedl pozytywnie. Bylam zrobic bete wynik 404. Nie wiem ktory to moze byc tydzien ale po owulacji jestem 18 dni. Trzymajcie kciuki
Robiłaś wcześniej test? Bete robiłaś teraz 18dpo? -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Dzięki za wszystko
Myślę, że jeśli jestem faktycznie w 12 dpo dziś to wczoraj miała prawo taka niska beta by znaczyło , że ok 10 dnia po się zagnieździło...jest to możliwe, dlatego czasem po terminie @ kobietom wychodzą jasne kreski na testach ciążowych.. ..[/QUOT]]
kiedyś czytalam ze tak długo może się zagniezdzac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 07:47
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:Nic się nie stresuj. Wszystko będzie Dobrze :* musisz myśleć pozytywnie. Nie możesz całą ciążę dygotac że stresu kochana.dla dziecka to nie jest dobre. Naprawdę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny