Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Część dziewczyny!!!
Jestem tu nowa. Planujemy od tego cyklu rozpocząć starania z mężem. Aktualnie powoli rozpoczyna mi się @ Bardzo byśmy chcieli, żeby szybko się udało...Można do Was dołączyć??
Pozdrowienia!!! Gratulacje wszystkim którym się udało!!!mania_, Meśka lubią tę wiadomość
bombka -
nick nieaktualny
-
Spokojnie po czekam tyle razy już tak miałam, ze po odstawieniu luteiny na @ czekam od 5 do nawet raz 10 dni. Nie czuję nic oznak ciąży więc nie będę się spieszyć, może ww piątek jak nie przyjdzie. Nie mam żadnych nadziei więc nie mam parcia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 09:19
mania_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarolinams wrote:Spokojnie po czekam tyle razy już tak miałam, ze po odstawieniu lluteiny na @ czekam od 5 do nawer raz 100 dni. Nie czuję nic oznak ciąży więc nie będę się spieszyć, może ww piątek jak nie przyjdzie. Nie mam zadnych nadzei więc nie mam pparcia.
-
Hej Dziewczyny SusannaDean, gratuluję. Kibicuję Tobie i Twojemu brzuszkowi. Spróbuj się uspokoić i być dobrej myśli :*
Wstępnie zapisałam się na kwietniowe testowanie. Założyłam, że będę testowała dopiero wtedy, gdy okres spóźni się kilka dni, ale oczywiście nie wiem, czy wytrzymam Póki co, mam wrażenie, że biust mi za chwilę eksploduje i odczuwam delikatne "ćmienie" w podbrzuszu... @ powinna pojawić się 31.03. , z reguły 1-2 dni przed @ pojawiało się plamienie, którego na razie nie ma...Staram się nie nastawiać, ale wiadomo jak to jest -
nick nieaktualny
-
Paulina48 wrote:Póki co, mam wrażenie, że biust mi za chwilę eksploduje i odczuwam delikatne "ćmienie" w podbrzuszu... @ powinna pojawić się 31.03. , z reguły 1-2 dni przed @ pojawiało się plamienie, którego na razie nie ma...Staram się nie nastawiać, ale wiadomo jak to jest
U mnie @ brak ale żadnych oznaków też nie ma no i test negatywny więc czekam na @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Paulina to powodzenia zycze :* moze sie udalo
Hihi braklo mi punktu 1 do zdania egzaminu, no tak po 5 latach od ostatnieho jeden tydzien przygotowan to za malo musze sie bardziej nauczyc hehesloneczkowa mama lubi tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualny
-
AleksandraW wrote:ja raz po luteinie czekałam 12 dni. chodziłam po ścianach. a okres był meeega bolesny.
Jakbym była to testy już dawno by pokazały dwie kreski , chociaż fakt z chłopcami mi też pokazywały późno ale 11 lat temu były mnie czułe -
nick nieaktualny