Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
karolinams wrote:Susana ja nic nie widzę na teście, czy w realu coś widać? beta jest więc ciąża jest, kurcze to może u Mnie test nie wykazuje a coś się kroi:)
U mnie w ubieglym cyklu najczulsze testy nic nie pokazywały ( nieco po czasie bylo cos widac, ale wiadomo, że trzeba brac na to poprawke )- a beta wynosiła 16 wiec stężenie w moczu widac słabo rzeczywistość odzwierciedla -
ja nie mogę funkcjonować i pracować, testuje i nic, ciagle czytam i sie zastanawiam, marnuje czas i dlatego pojechałam na bete.
o 15.00 mają być wyniki, ALE musze jechac je sama odebrać, dlatgo odezwe się po 16. bo milion godzin bede stała w korku po tym jak je odbiorę ....10 cs
2 cs były z inofem
problemy z tarczycą i gospodarką hormonalną organizmu
diagnostyka w kierunku PCOS
-
Zuza ja miałam tak w poprzednich ciążach, że nie wykazywały testy szłam do lekarza, a tam miłe suprais , tylko wtedy też były gorsze testy, a teraz są super czułe więc to też inaczej. Nie nakręcam się kompletnie na to, że mogło się udać bo nic kompletnie nic nie czuję.
A u Ciebie w poprzednim cyklu beta ładna ale niestety nie widzę, suuwaczka współczuję.
Gosiaczek to dasz znać trzymam kciuki gorąco -
karolinams wrote:Zuza ja miałam tak w poprzednich ciążach, że nie wykazywały testy szłam do lekarza, a tam miłe suprais , tylko wtedy też były gorsze testy, a teraz są super czułe więc to też inaczej. Nie nakręcam się kompletnie na to, że mogło się udać bo nic kompletnie nic nie czuję.
A u Ciebie w poprzednim cyklu beta ładna ale niestety nie widzę, suuwaczka współczuję.
Gosiaczek to dasz znać trzymam kciuki gorąco
No niestety po 2 dniach @, gdyby nie beta nawet bym nie wiedziała. Pewnie, że smutku cała masa, ale ufam, że natura też wie co robi, wiec z zapałem walczymy dalej
Trzymam kciuki, żeby pokazały sie dwie piekne kreski w 1 ciąży pozytywny test wyszedł dopiero w 16dpo 3 dni po termnie @ -
A mnie coś tknęło i zrobiłam przed chwilką 2 testy, na obu bladziochy, cień cienia, cieżko to aparatem złapać, jutro rano powtórzę i jak wyjdzie krecha to pędzę na bete.
Widzicie, czy to moje zwidy.
szkoda ze z listy mnie usunęłyścieSusannaDean, Kat83, evve, Existenz, kaka470 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O rany!!
Suze, Lady gratuluje juz po cichutku ^^ Bladziochy widze wyraznie
Cholera jasna, ja chyba musze wchodzic na forum ze dwa razy na miesiac tylko, bo zawsze jak mnie nie ma kilka dni to trach! brzuchy jakiesSusannaDean lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:10 i 25, na zdjęciu jest 10, 34 dc a owu nie mam pojęcia kiedy było bo olałam cykl, wiem że ostatni seks był w 18 dc
-
nick nieaktualnyKat83 wrote:O rany!!
Suze, Lady gratuluje juz po cichutku ^^ Bladziochy widze wyraznie
Cholera jasna, ja chyba musze wchodzic na forum ze dwa razy na miesiac tylko, bo zawsze jak mnie nie ma kilka dni to trach! brzuchy jakies
A ty jak się czujesz?
Gosiaczek, tulę Przykro miWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 16:05
-
Lady, widzę leć na betę, jutro będziemy razem betować
SusannaDean lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Gosiaczek, tulam
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
2 ❄❄ -
Kurczę, gdybym miała w szafce jakiś test zachomikowany to też bym sobie siknęła dwie kreski;) A gdyby wyszła jedna to drugą domalowała bym markerem może w sumie lepiej że tego testu nie mam:)
Lady Savage, SusannaDean lubią tę wiadomość
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
2 ❄❄ -
Lady Savage wrote:A mnie coś tknęło i zrobiłam przed chwilką 2 testy, na obu bladziochy, cień cienia, cieżko to aparatem złapać, jutro rano powtórzę i jak wyjdzie krecha to pędzę na bete.
Widzicie, czy to moje zwidy.
szkoda ze z listy mnie usunęłyścieCóreczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤