Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Oto test sprzed chwili, nie z pierwszego moczu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a75fa973201.jpgSusannaDean, sloneczkowa mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:A mnie coś tknęło i zrobiłam przed chwilką 2 testy, na obu bladziochy, cień cienia, cieżko to aparatem złapać, jutro rano powtórzę i jak wyjdzie krecha to pędzę na bete.
Widzicie, czy to moje zwidy.
szkoda ze z listy mnie usunęłyście -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! My się nie znamy, ale zaczelam Was podczytywac. Mam pytanie do dziewczyn z pozytywnym testem. Jakie mialyscie objawy zanim zrobiłyście test? Mój cykl jest jakiś dziwny. Mam bóle brzucha miesiaczkowe i bole jajnikow od 18dc, ból piersi dość mocny, mała ilość lepkiego białego śluzu. Temperatura 36.87 dziś ale nie robiłam pomiaru przez cały cykl. Mam już jedno dziecko ale nie pamiętam jak to było w pierwszej ciąży... dzis mam 25dc cykle 28/30 dniowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 19:09
-
Lady Savage wrote:A mnie coś tknęło i zrobiłam przed chwilką 2 testy, na obu bladziochy, cień cienia, cieżko to aparatem złapać, jutro rano powtórzę i jak wyjdzie krecha to pędzę na bete.
szkoda ze z listy mnie usunęłyście
Super !!!!
Ja na clo i dziwne w 16dc prawie pozytyw sluz widnisty. przed i po tym dniu tez negatywnie . Dziś 22dc
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
LadyDi wrote:Cześć dziewczyny! My się nie znamy, ale zaczelam Was podczytywac. Mam pytanie do dziewczyn z pozytywnym testem. Jakie mialyscie objawy zanim zrobiłyście test? Mój cykl jest jakiś dziwny. Mam bóle brzucha miesiaczkowe i bole jajnikow od 18dc, ból piersi dość mocny, mała ilość lepkiego białego śluzu. Temperatura 36.87 dziś ale nie robiłam pomiaru przez cały cykl. Mam już jedno dziecko ale nie pamiętam jak to było w pierwszej ciąży... dzis mam 25dc cykle 28/30 dniowe.
Hej! Ja 9 lat temu byłam w ciąży i pamiętam ze tylko ból cycek jak nigdy tydzień po owu. Od 4 miesięcy mi się zmieniło a wyniki super . parę dni po ovu bolesne cacki, ból jajników. Wilczy apetyt. Apatia i senność. Zaparcia nawet zgaga i ostry węch.
LadyDi lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
LadyDi wrote:Cześć dziewczyny! My się nie znamy, ale zaczelam Was podczytywac. Mam pytanie do dziewczyn z pozytywnym testem. Jakie mialyscie objawy zanim zrobiłyście test? Mój cykl jest jakiś dziwny. Mam bóle brzucha miesiaczkowe i bole jajnikow od 18dc, ból piersi dość mocny, mała ilość lepkiego białego śluzu. Temperatura 36.87 dziś ale nie robiłam pomiaru przez cały cykl. Mam już jedno dziecko ale nie pamiętam jak to było w pierwszej ciąży... dzis mam 25dc cykle 28/30 dniowe.
pierwszy objaw, brak okresu i ból brzucha taki jak przy zbieraniu się gazów na puszczenie bąka a bąków mi się nie chce robić.LadyDi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LadyDi przypomniał mi się jeszcze jeden objaw, który de facto przechylił szalę z napisem zatestuj, -> sen -> w pierwszej ciąży śniły mi się zombi, rozrywające ciała, itd, ogółem masakra, i niektóre horrory mogłyby mi pozazdrościć scenariusza. Uwielbiam horrory, ale nawet po nocnych imprezach kinowych horrorowych z przyjaciółmi mi się takie sny nie śnią. No i dziś mi się śnił morderca, rozerwane ciała, ogółem masakra i to mnie przekonało do zatestowania.
LadyDi, wszamanka lubią tę wiadomość
-
Susanna i Lady, wy to chyba sie jakos zamówiłascie. Obstawiam ze u Was ten sam dzien cyklu. Miałyście owu w tym samym czasie.
Lady widze kreskę! Musi byc ciąża!
LadyDi ja bym zatesotowala jutro z rana.
Susanna nic sie nie martw testem, zdasz jak bedzie właściwy czas. A jak rozmowa? Teraz to juz chyba Juz tylko na spokojnie.
Dziewczyny widać ze wiosna idzie .
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny! Jeśli jutro nie dostanę plamien (co zawsze poprzedza mi miesiączkę na 2 dni) to w piątek zatestuje. Intuicja mi mówi że w ciazy nie jestem, ale ten okropny ból piersi i takie mrowienia jakby nabierało mi mleko jest nie do zniesienia! Do tego ten dziwny ból brzucha. Pamiętam że w pierwszej ciazy po terminie miesiaczki mialam takie uklucia. Pewnie też dużo psychika mi robi, bo wydaje mi się że co chwile biegam soku, a zapalenia pęcherza nie mam. Zobaczymy. Jak coś to bedzie to niezła niespodzianka.
-
nick nieaktualnyCarPer wrote:Susanna i Lady, wy to chyba sie jakos zamówiłascie. Obstawiam ze u Was ten sam dzien cyklu. Miałyście owu w tym samym czasie.
Lady widze kreskę! Musi byc ciąża!
LadyDi ja bym zatesotowala jutro z rana.
Susanna nic sie nie martw testem, zdasz jak bedzie właściwy czas. A jak rozmowa? Teraz to juz chyba Juz tylko na spokojnie.
Dziewczyny widać ze wiosna idzie .
No pewnie nauczę i zdam
W sensie w tym samym dniu marca miałyśmy razem owu? -
Lady Savage wrote:A mnie coś tknęło i zrobiłam przed chwilką 2 testy, na obu bladziochy, cień cienia, cieżko to aparatem złapać, jutro rano powtórzę i jak wyjdzie krecha to pędzę na bete.
szkoda ze z listy mnie usunęłyście -
nick nieaktualny