Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarolinams wrote:Dlatego spokojnie czekam na @
Jakbym była to testy już dawno by pokazały dwie kreski , chociaż fakt z chłopcami mi też pokazywały późno ale 11 lat temu były mnie czułe -
nick nieaktualnykarolinams wrote:Susana ja nic nie widzę na teście, czy w realu coś widać? kurcze to może u mnie test nie wykazuje a coś się kroi:)
Poczekaj , bo dopóki nie @ to wiesz, może warto na betę podejść? -
ja na zdjeciu tez nic nie widze zale jesli ty na zywo ja widzisz i nie jest juz watpliwa to świetnie beta rośnie ,a z nia dzidziuś BRAWA ) to teraz opowiadaj jakie miałaś objawy bo wiem ,że przeczuwałaś od początku .
SusannaDean lubi tę wiadomość
II cykl starań... Zielony
-
nick nieaktualny
-
susannaKochana na fotce nic nie widzę ale zrób fote bez lampy to pewnie będzie widać ale najważniejsze żebyś ty widział w realu
Paulina trzymam kciuki za ciebie ja w siebie nie wierzę, brak jakichkolwiek oznak, że mogło się udać.
-
nick nieaktualnykarolinams wrote:susannaKochana na fotce nic nie widzę ale zrób fote bez lampy to pewnie będzie widać ale najważniejsze żebyś ty widział w realu
Paulina trzymam kciuki za ciebie ja w siebie nie wierzę, brak jakichkolwiek oznak, że mogło się udać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Oto test sprzed chwili, nie z pierwszego moczu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a75fa973201.jpgCóreczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualny
-
karolinams wrote:Ja już sama zdurniałam, myślałam, że może masz jakieś inne testy ale teraz na tym trzecim zdjęciu widzę drugą kreskęCóreczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualnyaciulka wrote:Wiesz jak najlepiej zobaczyć zdjęcie? Jeżeli oglądasz przez telefon z ekranem dotykowym to przytrzymaj palcem zdjęcie i powinna wyskoczyć ci kratka otwórz, zapisz i takie tam. Wciśnij otwórz i otworzy ci się mega wyraźne zdjęcie. Pięknie widać drugą kreskę.
aciulka lubi tę wiadomość