Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe testowanie
Odpowiedz

Marcowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • aciulka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2017, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    u mnie to bedzie 6 tydzien i 5 dzień więc ja na luzie :) moj maluszek się przed mamą nie ukryje. o nie nie nie :)
    bedzie git :)
    Łee, kochana to Ty nawet serduszko możesz zobaczyć. Ale by było super :-)

sloneczkowa mama lubi tę wiadomość

Córeczka 16.11.2017❤
    Synuś 31.05.2015❤
    Córeczka 09.12.2000❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2017, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszamanka wrote:
    Dobre przeczucia dzisiaj miałam, beta <1,2 :(
    Bardzo mi przykro... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2017, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aciulka wrote:
    Łee, kochana to Ty nawet serduszko możesz zobaczyć. Ale by było super :-)
    No i dlatego tak późno się umówiłam. Mogłam wcześniej ale po co ? Tylko bym się stresowala czy będzie serduszko czy nie tak jak w pierwszej ciąży. Więc teraz na spokojnie.

W ogóle druga ciąża jakoś tak bardziej lightowo póki co :)

wszamanka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2017, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    No i dlatego tak późno się umówiłam. Mogłam wcześniej ale po co ? Tylko bym się stresowala czy będzie serduszko czy nie tak jak w pierwszej ciąży. Więc teraz na spokojnie.

Zazdroszczę Ci tego luzu <3

• Nola Autorytet

Wysłany: 30 marca 2017, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Hej Susannah i wszystkie dziewczyny marcowe :) Susannah pamiętam cię z tego Forum jak jeszcze więcej tu zaglądałam w 2016 roku i jak niestety mialas podobną sytuację do mnie bo nie przyrastala Ci Beta w pazdzierniku u mnie rok temu w maju skonczylo sie poronieniem bo beta nie przyrastala prawidlowo. Teraz wygląda na to że znowu obie jesteśmy w podobnej sytuacji oby w końcu już tej szczęśliwej!!! otoz mi teraz w marcu zaskoczylo :) nie mam okresu dwa testy sikane pozytywne i Beta z krwi również 103,7 Szacunkowo jestem w 5 tygodniu i 3 dniu ciąży :) pozostawało by tylko skakać z radości no ale właśnie niestety jest to ale które pojawia się u wszystkich którzy przeżyli nieprawidłową Bete :( piekielni się boję kolejnego wynik I je porównać...powiedz mi kiedy ty zamierzasz zrobić kolejną datę i porównać wyniki wiesz już coś więcej przepraszam jeśli nie doczytałam? Objawy ciążowe większe piersi dziwne bulgotanie w brzuchu a na początku miałam ciągnąć jak na okres bardzo bym pragnęła żeby to wszystko się dobrze skończyło

2nn3dqk3kf70gzik.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2017, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Ty też wyluzujesz. Zobaczysz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2017, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nola wrote:
    Hej Susannah i wszystkie dziewczyny marcowe :) Susannah pamiętam cię z tego Forum jak jeszcze więcej tu zaglądałam w 2016 roku i jak niestety mialas podobną sytuację do mnie bo nie przyrastala Ci Beta w pazdzierniku u mnie rok temu w maju skonczylo sie poronieniem bo beta nie przyrastala prawidlowo. Teraz wygląda na to że znowu obie jesteśmy w podobnej sytuacji oby w końcu już tej szczęśliwej!!! otoz mi teraz w marcu zaskoczylo :) nie mam okresu dwa testy sikane pozytywne i Beta z krwi również 103,7 Szacunkowo jestem w 5 tygodniu i 3 dniu ciąży :) pozostawało by tylko skakać z radości no ale właśnie niestety jest to ale które pojawia się u wszystkich którzy przeżyli nieprawidłową Bete :( piekielni się boję kolejnego wynik I je porównać...powiedz mi kiedy ty zamierzasz zrobić kolejną datę i porównać wyniki wiesz już coś więcej przepraszam jeśli nie doczytałam? Objawy ciążowe większe piersi dziwne bulgotanie w brzuchu a na początku miałam ciągnąć jak na okres bardzo bym pragnęła żeby to wszystko się dobrze skończyło
    Cześć Nola

Masz dużą betę, w którym dpo robiona?

U mnie przedwczoraj wynik graniczny tj. 3,42 beta hcg ale wiem po wcześniejszym doświadczeniu, że oznacza ciążę, zwidy na testach miałam już w poniedziałek, wczoraj bladzioch i dziś bladzioch. Czekam na wynik drugiej bety do 17, mam nadzieję, że min 7 będzie, bo u mnie to naprawdę wczesna sprawa, mam nadzieję jednak, że się ułoży. U ciebie już jest fajna beta i na pewno będzie dobrze !!!!! Wierzę w to :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2017, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    Ty też wyluzujesz. Zobaczysz :)
    Może już dziś po wyniku i wzroscie bety :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2017, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Może już dziś po wyniku i wzroscie bety :)
    Na to liczę :)
    O której wyniki ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2017, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    Na to liczę :)
    O której wyniki ?
    około 17

• LadyDi Autorytet

Wysłany: 30 marca 2017, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia!

Ja zbadałam sobie szyjkę. Jest wysoko i miękka. Do tego na palcu zostało mi dużo grubych nitek białego śluzu, który wyglądał identycznie jak lekko ścięte białko jajka. Normalnie cały czas myślę albo że to niemożliwe i dostanę okres, albo coś mi mówi że jednak w tej ciazy jestem. Juz swiruje :p kupie sobie chyba test o czułości 10 i zrobię jutro z porannego moczu. Brzuch kreci non stop. Żaden pryszcz mi nie wyskoczył jak to zazwyczaj przed okresem bywa. Budzi to wiele moich watpliwosci

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2017, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    około 17
    Loo no bo ja znów co 5 minut stronę odświeżam :D

SusannaDean lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2017, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sloneczkowa kochanie ;*** dobra z ciebie duszyczka

• aciulka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2017, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:

No i bardzo dobre podejście. Na spokojnie. Ja też bym nie szła wtedy gdybym nie musiała.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 15:18

Córeczka 16.11.2017❤
    Synuś 31.05.2015❤
    Córeczka 09.12.2000❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2017, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna ja też czekam na wiadomości od Ciebie. Do 17.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2017, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Was tu podczytuje chociaż w tym miesiącu nie wyszło mi.

• LadyDi Autorytet

Wysłany: 30 marca 2017, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilam testy o czułości 5. Nawet nie wiedziałam że takie są :D

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
  • Majzu Ekspertka

Wysłany: 30 marca 2017, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka nazwa tych testów ???

II cykl starań... Zielony :)
    xnw4ugpjwghcrvs8.png
  • LadyDi Autorytet

Wysłany: 30 marca 2017, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mieszkam w Danii więc Ci raczej nie pomogę bo kupilam je w tutejszej aptece. Firma ABBLO. Nazywa się "wczesna ciaza"

Tutaj link: https://www.google.dk/search?q=abblo+pharma&safe=off&client=ms-android-samsung&prmd=inmv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiryo_0s_7SAhXLDCwKHVAiDjUQ_AUIBygB&biw=360&bih=560#imgrc=Bqnv4t-oO9EMMM:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 16:13

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 30 marca 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na bete pojde w pon jak @ nie bedzie, wczoraj robilam testy 10 i 25 a dzis 20

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
‹‹ 114 115 116 117 118 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ