Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
sloneczkowa mama wrote:u mnie to bedzie 6 tydzien i 5 dzień więc ja na luzie moj maluszek się przed mamą nie ukryje. o nie nie nie
bedzie gitsloneczkowa mama lubi tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaciulka wrote:Łee, kochana to Ty nawet serduszko możesz zobaczyć. Ale by było super
W ogóle druga ciąża jakoś tak bardziej lightowo póki cowszamanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:No i dlatego tak późno się umówiłam. Mogłam wcześniej ale po co ? Tylko bym się stresowala czy będzie serduszko czy nie tak jak w pierwszej ciąży. Więc teraz na spokojnie.
W ogóle druga ciąża jakoś tak bardziej lightowo póki cosloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Zazdroszczę Ci tego luzu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNola wrote:Hej Susannah i wszystkie dziewczyny marcowe Susannah pamiętam cię z tego Forum jak jeszcze więcej tu zaglądałam w 2016 roku i jak niestety mialas podobną sytuację do mnie bo nie przyrastala Ci Beta w pazdzierniku u mnie rok temu w maju skonczylo sie poronieniem bo beta nie przyrastala prawidlowo. Teraz wygląda na to że znowu obie jesteśmy w podobnej sytuacji oby w końcu już tej szczęśliwej!!! otoz mi teraz w marcu zaskoczylo nie mam okresu dwa testy sikane pozytywne i Beta z krwi również 103,7 Szacunkowo jestem w 5 tygodniu i 3 dniu ciąży pozostawało by tylko skakać z radości no ale właśnie niestety jest to ale które pojawia się u wszystkich którzy przeżyli nieprawidłową Bete piekielni się boję kolejnego wynik I je porównać...powiedz mi kiedy ty zamierzasz zrobić kolejną datę i porównać wyniki wiesz już coś więcej przepraszam jeśli nie doczytałam? Objawy ciążowe większe piersi dziwne bulgotanie w brzuchu a na początku miałam ciągnąć jak na okres bardzo bym pragnęła żeby to wszystko się dobrze skończyło
Masz dużą betę, w którym dpo robiona?
U mnie przedwczoraj wynik graniczny tj. 3,42 beta hcg ale wiem po wcześniejszym doświadczeniu, że oznacza ciążę, zwidy na testach miałam już w poniedziałek, wczoraj bladzioch i dziś bladzioch. Czekam na wynik drugiej bety do 17, mam nadzieję, że min 7 będzie, bo u mnie to naprawdę wczesna sprawa, mam nadzieję jednak, że się ułoży. U ciebie już jest fajna beta i na pewno będzie dobrze !!!!! Wierzę w to -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powodzenia!
Ja zbadałam sobie szyjkę. Jest wysoko i miękka. Do tego na palcu zostało mi dużo grubych nitek białego śluzu, który wyglądał identycznie jak lekko ścięte białko jajka. Normalnie cały czas myślę albo że to niemożliwe i dostanę okres, albo coś mi mówi że jednak w tej ciazy jestem. Juz swiruje :p kupie sobie chyba test o czułości 10 i zrobię jutro z porannego moczu. Brzuch kreci non stop. Żaden pryszcz mi nie wyskoczył jak to zazwyczaj przed okresem bywa. Budzi to wiele moich watpliwosci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:No i dlatego tak późno się umówiłam. Mogłam wcześniej ale po co ? Tylko bym się stresowala czy będzie serduszko czy nie tak jak w pierwszej ciąży. Więc teraz na spokojnie.
W ogóle druga ciąża jakoś tak bardziej lightowo póki coWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 15:18
sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mieszkam w Danii więc Ci raczej nie pomogę bo kupilam je w tutejszej aptece. Firma ABBLO. Nazywa się "wczesna ciaza"
Tutaj link: https://www.google.dk/search?q=abblo+pharma&safe=off&client=ms-android-samsung&prmd=inmv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiryo_0s_7SAhXLDCwKHVAiDjUQ_AUIBygB&biw=360&bih=560#imgrc=Bqnv4t-oO9EMMM:Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 16:13