Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
karolinams wrote:aciulka tak mnie ciągnie brzuch na okres że szok, poza tym żadnych innym symptomów, jutro rano zrobię test proforma ale pewnie nie będzie trzeba.
Już się trochę pogodziłam, może ja tylko w kwietniu płodna obu synów mam poczęte w kwietniuCóreczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Powinnam kupić test normalny w aptece bo te allegrowe mnie wykończą mam zwidy... one to pewnie 50tki znając życie.... mało czułe..to nic czekamy
Ja kupuje apteczne ale czy one lepsze to tez nie wiem .
aciulka wrote:A no widzisz. To nie ma co smutać tylko głowa do góry i do kwietnia. Aczkolwiek ja mimo wszystko jeszcze bym nie skreślała marca. Który to twój cykl starań?
AleksandraW witamy
-
nick nieaktualnykarolinams wrote:To mój 7 cs ale trzy ostatnie cykle wydłużyły mi się do 45 dni więc kiszka, dlatego teraz miałam stymulowany, no i z racji wieku lekarz ciśnie by się poddać IUI.
AleksandraW witamy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Tak, i mam zwidy. Mogłam sobie kupic pewne testy tzn z wiadomą czułością, bo o tych allegrowych słyszłam ze są bladziochy a beta ponad 50
-
nick nieaktualny
-
Susanna który dziś masz dzień cyklu??
u mnie pokazuje 13 dpo, ale ja obstawiam, że owu była dzień później czyli 12dpo. Jutro zrobię test jeśli temperatura podskoczy, jak spadnie niżej to już wiadomo , że nie ma sensu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2017, 13:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarolinams wrote:Susanna który dziś masz dzień cyklu??
u mnie pokazuje 13 dpo, ale ja obstawiam, że owu była dzień później czyli 12dpo. Jutro zrobię test jeśli temperatura podskoczy, jak spadnie niżej to już wiadomo , że nie ma sensu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny