Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyExistenz wrote:Dziolchy czy to normalnie. Testy robie 3 miesiąc wiec nie wiem. Zawsze wychodził pozytyw w 24 lub 27dc bo tak team owulke. Potwierdzona monitoringiem. W tym cyklu brałam clo i i 15dc nagle test PRAWIE pozytywny. Myślę sobie cło działa przyspieszylo ale jednak nie. Pozytyw nie było a i kreski zniknęły. Mógł wzrastać lh ale nagle przestać ?????
Ja tam się ciesze jakby planowo owu przyszła w 24dc bo tak wcześniej termin przylotu mojego kocurka planowaliśmyExistenz lubi tę wiadomość
-
Existenz wrote:Dziolchy czy to normalnie. Testy robie 3 miesiąc wiec nie wiem. Zawsze wychodził pozytyw w 24 lub 27dc bo tak team owulke. Potwierdzona monitoringiem. W tym cyklu brałam clo i i 15dc nagle test PRAWIE pozytywny. Myślę sobie cło działa przyspieszylo ale jednak nie. Pozytyw nie było a i kreski zniknęły. Mógł wzrastać lh ale nagle przestać ?????
Ja tam się ciesze jakby planowo owu przyszła w 24dc bo tak wcześniej termin przylotu mojego kocurka planowaliśmy
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Ej, walczę ze swoją głową ale przegrywamy. Wszystkie bóle cycków, jajników, zmiany upodobań smakowych i nudności zdroworozsądkowo przypisuje wzrostowi poziomu progesteronu po owu a nie wykręcam sobie że to ciąża. Ale trzeci dzień chodzę do kibelka sikać co chwila, i moja głowa już nie potrafi tego zwalić na progesteron, szczególnie, że w pierwszej ciąży też tak miałam, a w żadnym innym cyklu nie. Powiedzcie że wy też tak macie po owu, to będę spokojniejsza, dodam sobie do mojej listy poowulacyjnej:) infekcja żadna to raczej nie jest, nic nie boli, nic nie piecze, gdyby to miała być infekcja to już by się rozkręciła
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
2 ❄❄ -
nick nieaktualnywszamanka wrote:Ej, walczę ze swoją głową ale przegrywamy. Wszystkie bóle cycków, jajników, zmiany upodobań smakowych i nudności zdroworozsądkowo przypisuje wzrostowi poziomu progesteronu po owu a nie wykręcam sobie że to ciąża. Ale trzeci dzień chodzę do kibelka sikać co chwila, i moja głowa już nie potrafi tego zwalić na progesteron, szczególnie, że w pierwszej ciąży też tak miałam, a w żadnym innym cyklu nie. Powiedzcie że wy też tak macie po owu, to będę spokojniejsza, dodam sobie do mojej listy poowulacyjnej:) infekcja żadna to raczej nie jest, nic nie boli, nic nie piecze, gdyby to miała być infekcja to już by się rozkręciła
Ja 10 dpo, od wczoraj bóle piersi, a 6 dpo miałam plamienie....jak tu się nie nakręcać? I żadnych bóli jajnika, a każdego cyklu miewałam bardzo uporczywe.... -
Ja mam dopiero 7 albo 8dpo, do testowania jeszcze tak daleko...
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:Dziewczyny ja was doskonale rozumiem. Sama się zarzekalam że napewno w ciąży nie jestem a mimo to jestem
Sama miałam testować dopiero w poniedziałek ten co będzie i co
Ale to już co innego, ty jesteś hehe
Zaraz oszaleje z tymi piersiami, objawów w ciul tylko żaden nie na 100% pewien -
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Tak wiemy
Ale to już co innego, ty jesteś hehe
Zaraz oszaleje z tymi piersiami, objawów w ciul tylko żaden nie na 100% pewien -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja muszę czekać do czwartku:/
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:No ciężko nie myśleć, jeśli dany cykl odbiega od pozostałych... rozumiem Cię. Który jesteś dzień po ?
Ja 10 dpo, od wczoraj bóle piersi, a 6 dpo miałam plamienie....jak tu się nie nakręcać? I żadnych bóli jajnika, a każdego cyklu miewałam bardzo uporczywe....sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualnyO ile to było to, a nie jakieś dziwne plamienie, które się pojawiło i już zniknęło. Myślałam że może nadżerka? infekcja? cuda inne? ale ze stronami anglojęzycznymi wyszukiwałam i co ? wszystko wskazywało na zagnieżdżenie, przynajmniej z moich obserwacji, bo już miałam przy pierwszej ciąży. Teraz było obfitsze, ale i tak jednorazowe trwało to max 1,5 godz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie test nie wyszedł pozytywny.. zaczynał się robić i myślałam że na 3 dzień kreski będą identyczne jak poprzednio a tu zaczęła błąd nać aż zniknęła.
Ja po owu zawsze mam zwiększony apetyt i to bardzo..zachciewajki przez to zawarcia. Cykl i dół brzucha zawsze bolą10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r