X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe testowanie
Odpowiedz

Marcowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2017, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny:)

SusannaDean lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2017, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinams wrote:
    Pewnie... Nie uciekaj , nam będzie smutno jak znikniesz :)

Susanna super, coraz więcej plusow :)
    Daj spokój, dziś to : kremowy śluz, ból cycków, zgaga ogromna, wiem, że to niemożliwe, ale....

• AnaR Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    No i fajny!
    A endo ?
    Nawet nie wiem bo nie mówi mi. Ale powiedział że ładnie to wygląda:)

geeky-2017-12-21.jpg
    nzjdqqmzsy5sbehi.png
    Uleczka 29.01.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnaR wrote:
    Nawet nie wiem bo nie mówi mi. Ale powiedział że ładnie to wygląda:)
    No to skoro tak mówi, trzeba uwierzyć !

• karolinams Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raju Susanna jak się Cieszę :)

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2017, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/fbc239c666e51.jpg.html moja druga ciąża. Dzisiaj wg ovufrienda zaczął mi się 6 tydzień. Zobaczcie jak mnie wydelo :) susanneDean mam wrażenie że dołączysz wkrótce z zielona kropka :)

• Zuza91 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    https://zapodaj.net/fbc239c666e51.jpg.html moja druga ciąża. Dzisiaj wg ovufrienda zaczął mi się 6 tydzień. Zobaczcie jak mnie wydelo :) susanneDean mam wrażenie że dołączysz wkrótce z zielona kropka :)

Wow, nieźle :D U mnie też dzisiaj zaczął się 6 tc, ale nic nie wydęło, jest tylko warstwa tłuszczyku, którą pamiętam od zawsze hehe ;)

klz9hdgefsr87l0p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2017, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza91 wrote:
    Wow, nieźle :D U mnie też dzisiaj zaczął się 6 tc, ale nic nie wydęło, jest tylko warstwa tłuszczyku, którą pamiętam od zawsze hehe ;)
    No nieźle. Chyba w worku będę chodzić teraz żeby nikt nie widział :) taki brzuszek to ja miałam w 18 tygodniu ostatnio a nie w 6. O matko :)

• karolinams Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie widze zdjęcia, czemu? :(
    o na kompie mi się odpaliło , no faktycznie brzusio się uwidocznił :) może teraz powoli będzie .
    Ja w pierwszej ciąży do 20 tyg. to prawie nic nie było widać, ukrywałam w pracy, a w drugiej 10 to też miałam duży już. W pierwszej ciąży przytyłam 27kg a w drugiej 24kg :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 21:15

sloneczkowa mama, SusannaDean lubią tę wiadomość

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2017, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    Jaki brzusio ! <3

No fajnie by było dołączyć
    Teraz mam napad głodu haha :D

sloneczkowa mama lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2017, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinams wrote:
    Nie widze zdjęcia, czemu? :(
    o na kompie mi się odpaliło , no faktycznie brzusio się uwidocznił :) może teraz powoli będzie .
    Ja w pierwszej ciąży do 20 tyg. to prawie nic nie było widać, ukrywałam w pracy, a w drugiej 10 to też miałam duży już. W pierwszej ciąży przytyłam 27kg a w drugiej 24kg :)
    Pewnie to wzdecia zrobiły swoje ale fakt jest taki że jest widoczny już :) ja nie pamiętam ile przytyłam w pierwszej ciazyniestety ale startowałam z waga 46 a 60 na wizycie było napewno coś mi się kojarzy że do 63 dobilam ale pewna nie jestem :)

• aciulka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    Też nie lubię wchodzić na fiolet. Tam dziewczyny są już ze sobą zgrane i w ogóle jakoś nie czuje się tam fajnie bardziej czuje się jak intruz.
    Czy mogę z Wami zostać tutaj? Jakoś tutaj bardziej komfortowo:)
    No właśnie ja się dzisiaj tak poczułam. Nawet nikt nie zauważył, że dołączyłam. Gdyby nie Zuza91 to bym chyba pomyślała, że pisałam znikającym tuszem. Tam tylko smutek i łzy a ja jestem już po przejściach i nie zamierzam się dodatkowo jeszcze dołować, co nie znaczy że im nie współczuję.

Córeczka 16.11.2017❤
    Synuś 31.05.2015❤
    Córeczka 09.12.2000❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aciulka wrote:
    No właśnie ja się dzisiaj tak poczułam. Nawet nikt nie zauważył, że dołączyłam. Gdyby nie Zuza91 to bym chyba pomyślała, że pisałam znikającym tuszem. Tam tylko smutek i łzy a ja jestem już po przejściach i nie zamierzam się dodatkowo jeszcze dołować, co nie znaczy że im nie współczuję.
    To zostań tutaj, olej tamte panikary :D Zaraz tu sobie utworzymy krąg wzajemnej adoracji i już <3

• aciulka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    To zostań tutaj, olej tamte panikary :D Zaraz tu sobie utworzymy krąg wzajemnej adoracji i już <3
    Ja tam jestem jak najbardziej za.
    Teraz tylko czekamy na wtorek i na twoją fasoleczke. Mam nadzieję, że ta zgaga to dobry znak.

Córeczka 16.11.2017❤
    Synuś 31.05.2015❤
    Córeczka 09.12.2000❤
  • karolinams Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    Pewnie to wzdecia zrobiły swoje ale fakt jest taki że jest widoczny już :) ja nie pamiętam ile przytyłam w pierwszej ciazyniestety ale startowałam z waga 46 a 60 na wizycie było napewno coś mi się kojarzy że do 63 dobilam ale pewna nie jestem :)
    a to ty drobniutka jesteś ja pierwszą ciąze zaczynałam z 54kg a drugą 57kg :) i w obu skończyłam na 81 kg
    aciulka wrote:
    W takim razie pozostań tez tu z nami :) będzie nam weselej i przyjemniej patrząc na wasze suwaczki :)
    Jeszcze raz gratuluję serdecznie :)

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • aciulka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinams wrote:
    W takim razie pozostań tez tu z nami :) będzie nam weselej i przyjemniej patrząc na wasze suwaczki :)
    Jeszcze raz gratuluję serdecznie :)
    DZIĘKUJĘ BARDZO ❤❤❤

Córeczka 16.11.2017❤
    Synuś 31.05.2015❤
    Córeczka 09.12.2000❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2017, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aciulka wrote:
    Ja tam jestem jak najbardziej za.
    Teraz tylko czekamy na wtorek i na twoją fasoleczke. Mam nadzieję, że ta zgaga to dobry znak.
    Już mi przeszła po wypiciu mięty, ale nie wiem czy to znak, chociaż piersi też mnie bolą pod spodem i z boku :) Wszystko możliwe hehe

Zostańcie dziewczyny serio :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2017, 00:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Towarzystwo wzajemnej adoracji bardzo chętnie :)

Aciulka kochanie no właśnie jak weszłam na tamto forum j trochę poczytałam że tamte wszystkie na prenatalne już lecą i na te genetyczne badania i że bolą JE brzuchy itd to sobie pomyślałam ale panikary. Nic im nie jest nie ma podstaw żeby lecieć na prenatalne w 12 tc a tam każda obowiązkowo leci zaraz. Jak ja trochę poczytałam to sama się zaczęłam martwić o mojego maluszka i zaczęłam być sceptyczna :/

• Nadia83 Ekspertka

Wysłany: 25 marca 2017, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj zrobiłam betę , wynik 0,100 więc nie ma złudzeń. Doma możesz mi śmiało zaznaczyć @.

Dziewczyny macie rację, co do tego forum. W ciąży nie możecie się dołować, najważniejsze pozytywne nastawienie. Ja byłam w ciąży równocześnie z koleżanką, która też tylko czarne scenariusze widziała, a przez to ja też się martwiłam o siebie i dziecko. No i mąż zakazał mi kontaktu z nią. Oczywiście kontaktu nie zerwałyśmy ale znacznie go ograniczyłam, bo po co się nakręcać. Matrwić się trzeba jak jest problem a nie wiąż go szukać.
    Jak to napisałam to się zastanawiam czy to na temat ;-)

uwo9csqvc1ok3msb.png
    relgj48aldbo20dr.png
    01.2017 - ciąża biochemiczna
  • Nadia83 Ekspertka

Wysłany: 25 marca 2017, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sloneczkowa mama super brzusio. Ja to startowałam z Twojej końcowej wagi 62 a zakończyłam na 83. Ledwo się toczyłam. Teraz sobie obiecałam,że jak uda mi się kolejny raz to będę się bardziej pilnować, bo już pesel nie ten i ciężko będzie zrzucić ;-)
    Z drugiej strony wolę być gruba z dzieckiem, niż z normalną wagą bez ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 05:49

sloneczkowa mama, SusannaDean lubią tę wiadomość

uwo9csqvc1ok3msb.png
    relgj48aldbo20dr.png
    01.2017 - ciąża biochemiczna
‹‹ 91 92 93 94 95 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ