Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe testowanie
Odpowiedz

Marcowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2017, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny:)

SusannaDean lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2017, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinams wrote:
    Pewnie... Nie uciekaj , nam będzie smutno jak znikniesz :)

Susanna super, coraz więcej plusow :)
    Daj spokój, dziś to : kremowy śluz, ból cycków, zgaga ogromna, wiem, że to niemożliwe, ale....

• AnaR Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    No i fajny!
    A endo ?
    Nawet nie wiem bo nie mówi mi. Ale powiedział że ładnie to wygląda:)

geeky-2017-12-21.jpg
    nzjdqqmzsy5sbehi.png
    Uleczka 29.01.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnaR wrote:
    Nawet nie wiem bo nie mówi mi. Ale powiedział że ładnie to wygląda:)
    No to skoro tak mówi, trzeba uwierzyć !

• karolinams Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raju Susanna jak się Cieszę :)

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2017, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/fbc239c666e51.jpg.html moja druga ciąża. Dzisiaj wg ovufrienda zaczął mi się 6 tydzień. Zobaczcie jak mnie wydelo :) susanneDean mam wrażenie że dołączysz wkrótce z zielona kropka :)

• Zuza91 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    https://zapodaj.net/fbc239c666e51.jpg.html moja druga ciąża. Dzisiaj wg ovufrienda zaczął mi się 6 tydzień. Zobaczcie jak mnie wydelo :) susanneDean mam wrażenie że dołączysz wkrótce z zielona kropka :)

Wow, nieźle :D U mnie też dzisiaj zaczął się 6 tc, ale nic nie wydęło, jest tylko warstwa tłuszczyku, którą pamiętam od zawsze hehe ;)

klz9hdgefsr87l0p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2017, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza91 wrote:
    Wow, nieźle :D U mnie też dzisiaj zaczął się 6 tc, ale nic nie wydęło, jest tylko warstwa tłuszczyku, którą pamiętam od zawsze hehe ;)
    No nieźle. Chyba w worku będę chodzić teraz żeby nikt nie widział :) taki brzuszek to ja miałam w 18 tygodniu ostatnio a nie w 6. O matko :)

• karolinams Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie widze zdjęcia, czemu? :(
    o na kompie mi się odpaliło , no faktycznie brzusio się uwidocznił :) może teraz powoli będzie .
    Ja w pierwszej ciąży do 20 tyg. to prawie nic nie było widać, ukrywałam w pracy, a w drugiej 10 to też miałam duży już. W pierwszej ciąży przytyłam 27kg a w drugiej 24kg :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 21:15

sloneczkowa mama, SusannaDean lubią tę wiadomość

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2017, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    Jaki brzusio ! <3

No fajnie by było dołączyć
    Teraz mam napad głodu haha :D

sloneczkowa mama lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2017, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinams wrote:
    Nie widze zdjęcia, czemu? :(
    o na kompie mi się odpaliło , no faktycznie brzusio się uwidocznił :) może teraz powoli będzie .
    Ja w pierwszej ciąży do 20 tyg. to prawie nic nie było widać, ukrywałam w pracy, a w drugiej 10 to też miałam duży już. W pierwszej ciąży przytyłam 27kg a w drugiej 24kg :)
    Pewnie to wzdecia zrobiły swoje ale fakt jest taki że jest widoczny już :) ja nie pamiętam ile przytyłam w pierwszej ciazyniestety ale startowałam z waga 46 a 60 na wizycie było napewno coś mi się kojarzy że do 63 dobilam ale pewna nie jestem :)

• aciulka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    Też nie lubię wchodzić na fiolet. Tam dziewczyny są już ze sobą zgrane i w ogóle jakoś nie czuje się tam fajnie bardziej czuje się jak intruz.
    Czy mogę z Wami zostać tutaj? Jakoś tutaj bardziej komfortowo:)
    No właśnie ja się dzisiaj tak poczułam. Nawet nikt nie zauważył, że dołączyłam. Gdyby nie Zuza91 to bym chyba pomyślała, że pisałam znikającym tuszem. Tam tylko smutek i łzy a ja jestem już po przejściach i nie zamierzam się dodatkowo jeszcze dołować, co nie znaczy że im nie współczuję.

Córeczka 16.11.2017❤
    Synuś 31.05.2015❤
    Córeczka 09.12.2000❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aciulka wrote:
    No właśnie ja się dzisiaj tak poczułam. Nawet nikt nie zauważył, że dołączyłam. Gdyby nie Zuza91 to bym chyba pomyślała, że pisałam znikającym tuszem. Tam tylko smutek i łzy a ja jestem już po przejściach i nie zamierzam się dodatkowo jeszcze dołować, co nie znaczy że im nie współczuję.
    To zostań tutaj, olej tamte panikary :D Zaraz tu sobie utworzymy krąg wzajemnej adoracji i już <3

• aciulka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    To zostań tutaj, olej tamte panikary :D Zaraz tu sobie utworzymy krąg wzajemnej adoracji i już <3
    Ja tam jestem jak najbardziej za.
    Teraz tylko czekamy na wtorek i na twoją fasoleczke. Mam nadzieję, że ta zgaga to dobry znak.

Córeczka 16.11.2017❤
    Synuś 31.05.2015❤
    Córeczka 09.12.2000❤
  • karolinams Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    Pewnie to wzdecia zrobiły swoje ale fakt jest taki że jest widoczny już :) ja nie pamiętam ile przytyłam w pierwszej ciazyniestety ale startowałam z waga 46 a 60 na wizycie było napewno coś mi się kojarzy że do 63 dobilam ale pewna nie jestem :)
    a to ty drobniutka jesteś ja pierwszą ciąze zaczynałam z 54kg a drugą 57kg :) i w obu skończyłam na 81 kg
    aciulka wrote:
    W takim razie pozostań tez tu z nami :) będzie nam weselej i przyjemniej patrząc na wasze suwaczki :)
    Jeszcze raz gratuluję serdecznie :)

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • aciulka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinams wrote:
    W takim razie pozostań tez tu z nami :) będzie nam weselej i przyjemniej patrząc na wasze suwaczki :)
    Jeszcze raz gratuluję serdecznie :)
    DZIĘKUJĘ BARDZO ❤❤❤

Córeczka 16.11.2017❤
    Synuś 31.05.2015❤
    Córeczka 09.12.2000❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2017, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aciulka wrote:
    Ja tam jestem jak najbardziej za.
    Teraz tylko czekamy na wtorek i na twoją fasoleczke. Mam nadzieję, że ta zgaga to dobry znak.
    Już mi przeszła po wypiciu mięty, ale nie wiem czy to znak, chociaż piersi też mnie bolą pod spodem i z boku :) Wszystko możliwe hehe

Zostańcie dziewczyny serio :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2017, 00:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Towarzystwo wzajemnej adoracji bardzo chętnie :)

Aciulka kochanie no właśnie jak weszłam na tamto forum j trochę poczytałam że tamte wszystkie na prenatalne już lecą i na te genetyczne badania i że bolą JE brzuchy itd to sobie pomyślałam ale panikary. Nic im nie jest nie ma podstaw żeby lecieć na prenatalne w 12 tc a tam każda obowiązkowo leci zaraz. Jak ja trochę poczytałam to sama się zaczęłam martwić o mojego maluszka i zaczęłam być sceptyczna :/

• Nadia83 Ekspertka

Wysłany: 25 marca 2017, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj zrobiłam betę , wynik 0,100 więc nie ma złudzeń. Doma możesz mi śmiało zaznaczyć @.

Dziewczyny macie rację, co do tego forum. W ciąży nie możecie się dołować, najważniejsze pozytywne nastawienie. Ja byłam w ciąży równocześnie z koleżanką, która też tylko czarne scenariusze widziała, a przez to ja też się martwiłam o siebie i dziecko. No i mąż zakazał mi kontaktu z nią. Oczywiście kontaktu nie zerwałyśmy ale znacznie go ograniczyłam, bo po co się nakręcać. Matrwić się trzeba jak jest problem a nie wiąż go szukać.
    Jak to napisałam to się zastanawiam czy to na temat ;-)

uwo9csqvc1ok3msb.png
    relgj48aldbo20dr.png
    01.2017 - ciąża biochemiczna
  • Nadia83 Ekspertka

Wysłany: 25 marca 2017, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sloneczkowa mama super brzusio. Ja to startowałam z Twojej końcowej wagi 62 a zakończyłam na 83. Ledwo się toczyłam. Teraz sobie obiecałam,że jak uda mi się kolejny raz to będę się bardziej pilnować, bo już pesel nie ten i ciężko będzie zrzucić ;-)
    Z drugiej strony wolę być gruba z dzieckiem, niż z normalną wagą bez ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 05:49

sloneczkowa mama, SusannaDean lubią tę wiadomość

uwo9csqvc1ok3msb.png
    relgj48aldbo20dr.png
    01.2017 - ciąża biochemiczna
‹‹ 91 92 93 94 95 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ