Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susanna, to ja będę czekała na twoje testowanie, szybciej czas mi zleci do mojego;) to umawiamy się tak, że Ty się chwalisz pozytywem w środę A ja w czwartek?
SusannaDean, kaka470 lubią tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
Susanna współczuję. Dla mnie to był koszmar z prawkiem. Najgorszy był praktyczny egzamin
Trzymam kciuki za zdanie egzaminu
Ja czuję się już lepiej niż rano. Nowy cykl to w końcu nowa Nadziejakarolinams lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGigi wrote:Susanna współczuję. Dla mnie to był koszmar z prawkiem. Najgorszy był praktyczny egzamin
Trzymam kciuki za zdanie egzaminu
Ja czuję się już lepiej niż rano. Nowy cykl to w końcu nowa Nadzieja
Dzięki! -
Wracam dziewczyny do Was zobaczyć, co słychać i złapać trochę nadziei. Na wątku listopadowych mam jak na razie głównie poronienia, a ja mam dzisiaj pierwsze usg o 18:20 i już sobie wkręciłam, że na bank coś będzie źle...
Co do prawka - ja zdałam za pierwszym razem, chociaż raz prawie pojechałam pod prąd (szybko się zorientowałam) i raz wymusiłam pierwszeństwo (instruktor tylko powiedział, że ma nadzieję, że wiem, że to był nieprawidłowy manewr).
I zdałam! Serio, nie mam pojęcia jakim cudem, chyba musieli podnieść statystyki i kogoś jeszcze przepuścić tego dnia Liczę, że z ciążą też mi się tak uda i jakimś cudem będzie wszystko OK
Za was cały czas trzymam kciuki i czekam na wieści -
nick nieaktualnyZuza91 wrote:Wracam dziewczyny do Was zobaczyć, co słychać i złapać trochę nadziei. Na wątku listopadowych mam jak na razie głównie poronienia, a ja mam dzisiaj pierwsze usg o 18:20 i już sobie wkręciłam, że na bank coś będzie źle...
Co do prawka - ja zdałam za pierwszym razem, chociaż raz prawie pojechałam pod prąd (szybko się zorientowałam) i raz wymusiłam pierwszeństwo (instruktor tylko powiedział, że ma nadzieję, że wiem, że to był nieprawidłowy manewr).
I zdałam! Serio, nie mam pojęcia jakim cudem, chyba musieli podnieść statystyki i kogoś jeszcze przepuścić tego dnia Liczę, że z ciążą też mi się tak uda i jakimś cudem będzie wszystko OK
Za was cały czas trzymam kciuki i czekam na wieści
Zuza, wszystko będzie dobrze ! Nie masz powodu do niepokoju -
nick nieaktualny
-
Gigi kochana glowa fo góry w koncu musi się udać, idzie wiosna piękny czas wszystko rozkwita
Zaczynam czuc, ze zaraz dołącze do ciebie. Twoje podejscie pozytywne super tak musi być.
Mam dwoch synow z początku roku widocznie moje trzecie baby ma tez byc z początku roku
Zuza91 kochana nie wkrecaj sobie takich glupot, będzie wszystko dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 19:15
-
nick nieaktualnykarolinams wrote:Gigi kochana glowa fo góry w koncu musi się udać, idzie wiosna piękny czas wszystko rozkwita
Zaczynam czuc, ze zaraz dołącze do ciebie. Twoje podejscie pozytywne super tak musi być.
Mam dwoch synow z początku roku widocznie moje trzecie baby ma tez byc z początku roku
Zuza91 kochana nie wkrecaj sobie takich glupot, będzie wszystko dobrze. -
Jakbym miała teraz to z końca roku, ale ja czuje zbliżajaca się @ , tak mnie ciągnie na okres od połowy dnia ze szok.
Sussana a ty pewnie że testuj przed egzaminem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 19:41
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:Też nie lubię wchodzić na fiolet. Tam dziewczyny są już ze sobą zgrane i w ogóle jakoś nie czuje się tam fajnie bardziej czuje się jak intruz.
Czy mogę z Wami zostać tutaj? Jakoś tutaj bardziej komfortowo:)
Hehe nie pytaj, zostawaj!
U mnie dziś zaczęły się bóle piersi różnego rodzaju..hmsloneczkowa mama lubi tę wiadomość