Marcowe testowanie
- 

WIADOMOŚĆ

- 
                        nick nieaktualny
 - 

Gratuluje wszystkim nowym mamusiom

Za reszte trzymam baaardzo mocno kciuki

Gigi, SusannaDean, aciulka lubią tę wiadomość
                                 - 

Gigi wrote:Widzę, że u ciebie dwa serduszka gratulacje

Taak
 podwojne szczescie. Dziekuje.
                                    sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
                                 - 

Poczekaj spokojnie, nic jeszcze straconego, ja w poprzednich ciążach test wykazywał mi dwie krechy dopiero tydzień po planowanej @ może i u ciebie tak.Gigi wrote:Mi już można wpisać @.dzisiaj negatyw a czuje, że już @ się zbliża
WOW SUPER GRATULACJEKarolaFasola wrote:Taak
 podwojne szczescie. Dziekuje.
Karolka napiszesz coś więcej ?? Jak się czujesz itp?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 07:49
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

kaka470 wrote:to już 1o tydz u Was jak się czujesz???
Raz lepiej,raz gorzej.. Ogolnie to meczą mnie mdlosci i wymioty
Bylam kilka dni w szpitalu bo zaczelam plamic z nadzerki ale juz jest w miare ok.
Dzieciaczki rosną 15.03 jak mialam usg to jedno ma 35mm drugie 33mm
 takze mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
Wyglada na to ze dwujajowe .Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 10:19
                                    kaka470, karolinams lubią tę wiadomość
                                 - 

Ja teżSusannaDean wrote:No no !
 W sumie marzę o bliźniakach ! 
 tak po cichu sobie myślałam że może jednak zobaczę dwa pęcherzyki na wczorajszej wizycie, ale niestety jest jeden. Oby zdrowy to najważniejsze 

kaka470 lubi tę wiadomość
                                Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ - 

Super ❤ rośnijcie zdrowo ❤KarolaFasola wrote:Raz lepiej,raz gorzej.. Ogolnie to meczą mnie mdlosci i wymioty

Bylam kilka dni w szpitalu bo zaczelam plamic z nadzerki ale juz jest w miare ok.
Wyglada na to ze dwujajowe .Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ - 

Najważniejsze, że jest pęcherzyk zdrowy i niech rośnie pięknieaciulka wrote:Ja też
 tak po cichu sobie myślałam że może jednak zobaczę dwa pęcherzyki na wczorajszej wizycie, ale niestety jest jeden. Oby zdrowy to najważniejsze 

Trzyma się kochana niech maluchy zdrowo się rozwijają, a niedogodności szybko mijają, byś mogła czuć się komfortowoKarolaFasola wrote:Raz lepiej,raz gorzej.. Ogolnie to meczą mnie mdlosci i wymioty
Wyglada na to ze dwujajowe .
Dwójajowe no to czekamy co mieszka w brzuszku mamusi
                                    aciulka lubi tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 

hej dziewczyny zostało mi 6 dni do okresu i mam przezroczysty wodnisty śluz czy może to świadczyć o ciąży? dziś tem 37,00 wczoraj 36,9Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
 - 
                        nick nieaktualnyNikola pisanie tego samego na 15 watkach nie da Ci odpowiedzi na Twoje pytanie...wiec powtorze to co napisałam na grudniowkach musisz poczekac do @ i zrobic test. My Ci nie powiemy czy jestes w ciazy czy nie. ja przed @ roznie mam czasem mam sucho czasem mam duzo sluzu po owuacji a jak widac ciazy nie ma. i nie wierze w objawy ciazy na 6 dni przed @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 13:17
                                    tomania2806, Meginka, moniczko lubią tę wiadomość

to wtedy jakoś wychodzi - chyba, że te osoby, które twierdzą, że wpadły kłąmały 

owulka sie przesunela i będę testować w kwietniu. Powodzenia dla Was