Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje wszystkim nowym mamusiom
Za reszte trzymam baaardzo mocno kciukiGigi, SusannaDean, aciulka lubią tę wiadomość
-
Gigi wrote:Widzę, że u ciebie dwa serduszka gratulacje
Taak podwojne szczescie. Dziekuje.
sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
Gigi wrote:Mi już można wpisać @.dzisiaj negatyw a czuje, że już @ się zbliża
KarolaFasola wrote:Taak podwojne szczescie. Dziekuje.
Karolka napiszesz coś więcej ?? Jak się czujesz itp?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 07:49
-
nick nieaktualny
-
kaka470 wrote:to już 1o tydz u Was jak się czujesz???
Raz lepiej,raz gorzej.. Ogolnie to meczą mnie mdlosci i wymioty
Bylam kilka dni w szpitalu bo zaczelam plamic z nadzerki ale juz jest w miare ok.
Dzieciaczki rosną 15.03 jak mialam usg to jedno ma 35mm drugie 33mm takze mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
Wyglada na to ze dwujajowe .Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 10:19
kaka470, karolinams lubią tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:No no ! W sumie marzę o bliźniakach !
kaka470 lubi tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
KarolaFasola wrote:Raz lepiej,raz gorzej.. Ogolnie to meczą mnie mdlosci i wymioty
Bylam kilka dni w szpitalu bo zaczelam plamic z nadzerki ale juz jest w miare ok.
Dzieciaczki rosną 15.03 jak mialam usg to jedno ma 35mm drugie 33mm takze mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
Wyglada na to ze dwujajowe .Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
aciulka wrote:Ja też tak po cichu sobie myślałam że może jednak zobaczę dwa pęcherzyki na wczorajszej wizycie, ale niestety jest jeden. Oby zdrowy to najważniejsze
KarolaFasola wrote:Raz lepiej,raz gorzej.. Ogolnie to meczą mnie mdlosci i wymioty
Wyglada na to ze dwujajowe .
Dwójajowe no to czekamy co mieszka w brzuszku mamusi
aciulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny zostało mi 6 dni do okresu i mam przezroczysty wodnisty śluz czy może to świadczyć o ciąży? dziś tem 37,00 wczoraj 36,9Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
-
nick nieaktualnyNikola pisanie tego samego na 15 watkach nie da Ci odpowiedzi na Twoje pytanie...wiec powtorze to co napisałam na grudniowkach musisz poczekac do @ i zrobic test. My Ci nie powiemy czy jestes w ciazy czy nie. ja przed @ roznie mam czasem mam sucho czasem mam duzo sluzu po owuacji a jak widac ciazy nie ma. i nie wierze w objawy ciazy na 6 dni przed @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 13:17
tomania2806, Meginka, moniczko lubią tę wiadomość