Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! Zakładam już nowy temat, bo choć termin @ mam na 4.02 to wykres nie pozostawia za wiele złudzeń co do możliwości, by się udało. 6.02 mam urodziny, ale prezentu raczej nie będzie. Za to w marcu urodziny ma mąż. Może chociaż jemu sprawię niespodziankę?
LISTA:
1.
2. Kiki1916 @, pinketa
3.
4.
5. Witaminka, Madzia_ @
6. Aika@, Gagarek@, Existenz @,
7. CarPer@, magic words,
8. Alicja81 @, aria40 @
9. Ewka90 @, karola205 , mania_, anciaa @,
10. Anulka0407
11. miśka1987 , Zgredek 12
12. lollita, Anna Stesia @
13. Skrzydlata @
14. Dżoana89 @, Majblanca
15. Doma90 @, aciulka , ktosiowa @, Kat83, Karma88 @
16.Zuza_22 @, Mama Sowa @, guziczekm
17. kate88 @, Sarrrra @, Zuza91
18. Madzik34, Basik83 @, Meginka @, AnaR @,
19. Jedna_z_Wielu @
20.
21. Betty29, Marlena88 @, sloneczkowa mama
22. Raven @, kornelka38 @
23.
24. Gigi @, Motomi7 @
25. ŚwinkaMinka @, wombi, Dag_Mara @
26. in_co_gni_to
27. Nadia83 @
28. karolinams @
29. Octavia_ @
30.
31. anusiak5, Susanna Dean, wszamanka
Legenda:
@- okres
ciążaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 08:06
Anulka0407, magic words, Anna Stesia, karolinams, Nola lubią tę wiadomość
-
Doma głowa do góry. wg Ojca Sroki- W miesiącu swego urodzenia kobieta jest najbardziej płodna, najlepiej skorzystać z pożycia pod koniec jajeczkowania, więc może luty to Twój miesiąc"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
Trzymam kciuki, żeby prezent się udał
Już marcowe testowanie, a ja uporczywie czekam na kwietniowy wątek wreszcie od dłuższego czasu będzie czas na powrócenie starańsłońca łan, akacjowa lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Witam was Kochane
Dopiero 1 Luty, a już na marzec czekamy
Dzisiaj nawiedziła mnie @, dzień przed...
Kolejny termin testowania: 1 marzec, Doma90, proszę wpisz mnie
Miłego DniaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 08:46
-
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:Anulka bardzo mi przykro. Ja co prawda jestem przed @ ale w tym cyklu z racji że się nie staramy to będę testować w marcu. wpiszcie mnie na listę jak możecie w okolicach narazie 14.03
Sloneczkowa, wiem, że się nie staracie ale nadzieja zawsze jest. A może... Ale witaj tu... Ze znajomymi raźniej -
nick nieaktualnyAnulka0407 wrote:Sloneczkowa, wiem, że się nie staracie ale nadzieja zawsze jest. A może... Ale witaj tu... Ze znajomymi raźniej
Idę coś zjeść bo mnie muli od rana
Buziaki :*Anulka0407 lubi tę wiadomość
-
hej ja też dołączam do marcowego testowania w marcu mam urodziny, więc kto wie jestem właśnie świeżo po laparoskopii, czekam teraz na @ około 16.02 i zabieramy się za robotę
-
No to i ja się przywitam
Doma dopisz mnie na testowanie na 25 marca, ale to się pewnie może jeszcze zmienić po poronieniu coś mi wariuje organizm
pierwszy okres dostałam po 27 dniach więc normalnie, a teraz ledwo 23 dni cykl miał - 13 dnia ovu a 10 dni po już okres, nigdy tak krótkiego cyklu nie miałam
no cóż zobaczymy, ten sykl sobie jeszcze odpuszczamy, ale kolejny już starania pełną parą mam nadzieję że w marcu zobaczymy dwie kreski wszystkie -
Hej. Też już zaglądam na marzec. Dziś 3dc. Nie mam pojęcia kiedy obu. Mam miesniaka nie do usunięcia bez uszkodzenia macicy on mi cykle wydłuża. Bez testów owu w ogóle bym nie wiedziala kiedy. Jutro idę na badania hormonów. W poniedziałek do gina.10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
monijaaa wrote:Doma głowa do góry. wg Ojca Sroki- W miesiącu swego urodzenia kobieta jest najbardziej płodna, najlepiej skorzystać z pożycia pod koniec jajeczkowania, więc może luty to Twój miesiąc
-
nick nieaktualny