Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszę choć to nie będzie łatwe. Owu mi się przesunela także powinnam testować w przyszłą sobote ale mam zaplanowany wyjazd (jak się uda to kilka dni urlopu) i nie dam rady. Także w piątek testuję. Gwoli ścisłości.
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim!
dołączę się do testujących, chociaż szanse niewielkie. 28dc , ale biorąc pod uwagę nieregularność moich cykli i w ogóle brak miesiączki bez tabl to słabo to wygląda...
Słoneczko 123- organizm czasami szaleje - skoro test owulacyjny jest pozytywny tzn. ze owulacja musiała wystąpić, po prostu bezobjawowo.
Niektóre kobiety nie mają żadnych objawów w tym czasieAna_33 lubi tę wiadomość
asdfgh -
Ana_33 wrote:Rozumiem, ze mocna kreska testowa, nie musi oznaczac, ze doszło do pęknięcia pęcherzyka? Jedynie, ze byla wyrzut hormonu, ktory sie do tego przyczynia, tak? U mnie juz dzis całkiem blada, ale jeszcze bede sprawdzac, bo jakies to dziwne, zebym miala owu 10dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 13:22
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Słoneczko123 wrote:Cześć
Gratuluję wszystkim II kresek!
Trzymam kciuki za testujące i przytulam te, którym się nie udało
U mnie dziś 16 dc, dziwnego cyklu. Nie mam żadnych oznak owulacji, poza dzisiejszym pozytywnym owulakiem. Zawsze bolały mnie jajniki i wiedziałam, że owu blisko, a teraz cisza. Brzuch mnie zaczyna już pobolewać okresowo. Ovufriend wyznaczyło mi owulację na 11 dc, ale wątpię czy wtedy była. Co myślicie? Ja już zgłupiałam..W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
asdfgh wrote:Cześć wszystkim!
dołączę się do testujących, chociaż szanse niewielkie. 28dc , ale biorąc pod uwagę nieregularność moich cykli i w ogóle brak miesiączki bez tabl to słabo to wygląda...
Słoneczko 123- organizm czasami szaleje - skoro test owulacyjny jest pozytywny tzn. ze owulacja musiała wystąpić, po prostu bezobjawowo.
Niektóre kobiety nie mają żadnych objawów w tym czasie
Witam serdecznie i dopinguje
Jakiej długości przeważnie masz cykle?W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Trudno to określić, bez leków nie dostaje miesiączki. W styczniu zaczęłam brać Aromek i dostałam okres po 21 dniach, teraz czekam na okres i już 28dc .
Przedtem po odstawianiu z zalecenie lekarza duphastonu nie miałam miesiączki przez 2 miesiące.asdfgh -
nick nieaktualny
-
U mnie owulacja była chyba w weekend, wtedy owulaki pokazywały bladą kreskę, teraz są białe. Do tego w poniedziałek szyjka już była twarda. Skok temperatury miałam dzisaj, zobaczymy czy się utrzyma. Więc okres powinnam też dostać wcześnie. Ale niestety chyba mi się jakaś infekcja przypałętała 😭 a wizyta u gina dopiero za tydzień... macie pomysł jak się ratować do tego czasu? Mam clotrimazol i provag doustny.08.10.2011 Córka ❤
15.11.2014 Aniołek
26.05.2018 Aniołek
16.12.2019 Synek ❤ -
taka_mama wrote:U mnie owulacja była chyba w weekend, wtedy owulaki pokazywały bladą kreskę, teraz są białe. Do tego w poniedziałek szyjka już była twarda. Skok temperatury miałam dzisaj, zobaczymy czy się utrzyma. Więc okres powinnam też dostać wcześnie. Ale niestety chyba mi się jakaś infekcja przypałętała 😭 a wizyta u gina dopiero za tydzień... macie pomysł jak się ratować do tego czasu? Mam clotrimazol i provag doustny.
Jeśli chodzi o infekcje grzybicze to polecam Gynoxin Optima 3 tabletki bez recepty, koszt około 30zł. Mi zawsze pomaga i tym się ratuje jeśli nie mam możliwości pójść do lekarza -
nick nieaktualnyasdfgh wrote:Czy któraś z Was bierze duphaston? Ja zaczęłam brać 5 dni temu i nie mogę sobie poradzić z ogromnym apetytem. Czuje się fatalnie i zastanawiam się czy z powodu leku, czy przed wystąpieniem miesiączki?
-
12 dp Pregnylu
Początkowo bieluch po "wypłukaniu" pregnylu, a od kilku dni ciemniejsze cienie
Przepraszam za jakość zdjęcia, zapewniam że "w realu" mi się nie przywidziało i kreseczka nieśmiało się pokazała
https://naforum.zapodaj.net/09802d83f1ae.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 14:51
OlivkowaMama, AnitaK, Ana_33, Nera1986, Agafiga, Dośka lubią tę wiadomość
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
nick nieaktualnyPani Ciasio wrote:12 dp Pregnylu
Początkowo bieluch po "wypłukaniu" pregnylu, a od kilku dni ciemniejsze cienie
Przepraszam za jakość zdjęcia, zapewniam że "w realu" mi się nie przywidziało i kreseczka nieśmiało się pokazała
https://naforum.zapodaj.net/09802d83f1ae.jpg.html
Na tym na samej górze widać cień drugiej kreski. Trzymam kciukiPani Ciasio lubi tę wiadomość
-
Tak, w piątek. Bardzo się boję....Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;*