Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczko, a czy czasami tam gdzie jest tempka 4dpo to nie byl spadek na owulacje?
Ja miałam podobny wykres do Twojego w tym cyklu. Też zaliczyłam taki spadek i testy owu wychodziły jeszcze pozytywne przez bodajże 3 dni.Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Słoneczko123 wrote:Ewelina, też tak właśnie myślę, że ten spadek to na owu. No ale jeszcze by jej nie było? Krecha na teście aż bordowa..
Napisze Ci tylko na moim przykładzie. Rano odnotowałam spadek a wieczorem byłam na monitoringu, który owulacje potwierdził. Na dwa dni przed i dwa dni po wychodziły pozytywne testy owulacyjne (sprawdziłam właśnie w aplikacji). Owulacja mogła już u Ciebie być tylko testy jeszcze są pozytywne. Najlepszym potwierdzeniem byłby monitoring ja go nie doceniałam i gdybym nie poszła to myślałabym, że to cykl bezowulacyjny.
Jeśli masz możliwość to wybierz się na monitSynek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
nick nieaktualny
-
Słoneczko123 wrote:Szczyt śluzu, czyli? Bo już się kompletnie pogubiłam..W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
o dniu szczytu szyjki możemy powiedzieć dopiero następnego dnia(także z rana w ciemno skoro był wodnisty nierozciągliwy dzień wcześniej,kremowy śliski lub jak białko jaja ) bowiem śluz może być mniej płodny a wieczorem znów pojawić się bardziej płodny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 14:09
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Słoneczko123 wrote:Nera, dziękuję za wytłumaczenie!
Białko jaja było wczoraj z rana, później rozciągliwy, a dziś na razie wodnistyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 14:16
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Słoneczko123 wrote:Serducho było dzisiaj po pólnocy. Mój M. ma słabe nasienie i chciałabym zrobić krótką przerwę, bo boję się, że jak będzie zbyt często to się nie uda... znowu.
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Ja po tym, co się wydarzyło w tym cyklu jestem przekonana, że jednak żołnierze potrzebują regeneracji. Tylko jedno w dniach płodnych i zaskoczyło.
Wcześniejsze 12 cykli było codziennie, góra co dwa dni i dupa z tego wychodziła.
Albo zbieg okoliczności, albo faktycznie coś w tym jestNona, blair. lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualnymarta_kwk wrote:21 dc i czuje jakby jajnik mi sie zawiązał, nie mogę się swobodnie rozprostować, jak to zrobie zbyt gwałtownie to jakby mi miało sie coś urwać, a o kaszlnięciu już nie wspomne...
-
Olivkova no to jestes moim mentorem w tym miesiacu bo my tylko dwa razy sie kochalismy w calym cyklu z uwagi na rozlake hahhh moze poskutkuje
OlivkowaMama, Słoneczko12, Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023