Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladinola wrote:No właśnie czytałam, że w tych Digital lubi się psuć te urządzenie co czyta wynik. Ja mierzę temperaturę, obserwuję szyjkę macicy i śluz i objawy więc komplet.
O kurde! Za tyle kasy lepiej żeby mi się nie zepsuło
No też staram się badać szyjkę itp, ale dopiero od zaczynam, więc pewnie to nie miarodajnie obserwacje Temperatura to dla mnie super wyznacznik chociaż w ostatnim cyklu coś mi się nie zgadza-nie wiem czy termometr nawalił.Październik 2017 synek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalwa88 wrote:O kurde! Za tyle kasy lepiej żeby mi się nie zepsuło
No też staram się badać szyjkę itp, ale dopiero od zaczynam, więc pewnie to nie miarodajnie obserwacje Temperatura to dla mnie super wyznacznik chociaż w ostatnim cyklu coś mi się nie zgadza-nie wiem czy termometr nawalił. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Dołączam się!
Juudi również testuję 9 marca w swoje urodziny, mam nadzieję, że dostanę najlepszy prezent na świecie28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Testuje 13 marca
Metody działania seks, szczególnie w ovu, a termin ovu określamy byle jak- trochę po śluzie trochę po samopoczuczuciu.
Ale mam pewien kłopot. .. Na maj mamy wykupione juz wakacje w Hiszpanii. Jeśli teraz się uda to będzie ok 12 tydzień... Nie chce rezygnować z wakacji zastanawiam się czy nie powinnam poczekać ze staraniami a może lecieć i się nie martwić ?https://www.maluchy.pl/ci-69827.png -
nick nieaktualnyLadinola wrote:O tak to najważniejsze! I tylko wtedy kiedy obydwoje ludzi ma na to ochotę a nie dlatego bo jest owulacja.
Tylko tak, ja na razie nie czuję ciśnienia więc nie sprawdzam, nie testuję...
Może po jakimś czasie jeśli nie będzie wychodziło zacznę, na razie jednak nie.
Nie chcę, żeby wszystko się kręciło wokół starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, dopisuje się na 14.03
Wczoraj (12 dc) byłam na monitoringu i niestety nie było jeszcze pęcherzyka dominującego mimo brania clo. Kolejny podgląd w piątek. U mnie dwa ostatnie cykle były 35 dniowe więc może i tym razem będzie podobnie.Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️