Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
https://www.aptekaolmed.pl/product-pol-40438-Conceive-Plus-Lubrykant-w-tubie-75-ml.html?utm_medium=referral&utm_source=ceneo&utm_campaign=niepromowane
Tutaj może się uda, jest info, że duża ilość na magazynie Ja właśnie miałam taką dużą tubkę i jeszcze mi zostałoSalome lubi tę wiadomość
-
Maria87 wrote:Ja też na razie dwa pokoje, ale już myślę, że trzeba będzie zacząć się rozglądać za czymś większym tak, żeby za jakieś trzy lata można się było wprowadzić.
Też mi się marzy dom, choć nie wiem, czy bym ogarnęła wszystko wokół niego. Chyba lepszy byłby segment podłączony do miejskiej sieci.33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Dzięki, Dośka. Jak będę zadowolona z żelu, a już mi się skończy, to zamówię tubkę
Kurczę, gdyby mój facet zarabiał tyle co ja, to pewnie już byśmy mieszkanie zmieniali. No ale póki co, to ma inne zaletyDośka, OlivkowaMama, Ana_33 lubią tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualnyMy mieszkamy na wsi i za nic bym nie chciała przeprowadzić się do bloków, kiedyś mieszkałam z byłym narzeczonym i to nie dla mnie. Najbardziej to mnie wnerwiało, że ludzie mieszkali inni tuz za ścianą, podwórka nie ma, hałas ciągle...
ABI90, OlivkowaMama, AnitaK, Nera86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:My mieszkamy w małej miejscowości. Po ślubie wynajmowaliśmy z mężem mieszkanie w bloku. I tak jak piszesz Ladinola, nie byliśmy do tego przyzwyczajeni, odgłosy, chrapanie, bzykanie - wszystko było słychać Pewnie też zależy to od budownictwa, w nowym budownictwie starają się wyciszać bardziej. No i najbardziej dokuczał brak podwórka.... Ale zależy kto do czego jest przyzwyczajony. Mam znajomą która mówi że bałaby się mieszkać w domu ze względu na brak własnie osób za ścianą, że gdyby coś się stało to byłaby sama
-
nick nieaktualny
-
Ja mieszkam w nowym budownictwie, więc nie słychać wszystkiego, a też sąsiedzi są kulturalni, więc jest spoko Gorzej, że moj pies ma silny lęk separacyjny, więc szczeka po naszym wyjściu, ale na szczęście większość sąsiadów już w pracy
Okolica jest super, bo niedaleko do centrum, do pracy mam tylko trzy przystanki, a parę minut spacerkiem i jestem nad zalewem. Z psem mam gdzie wychodzić, bo u nas tylko trzy bloki, a reszta to domki jednorodzinne.2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Czy możecie zerknąć na mój wykres bo ja już zgupialam kiedy miałam owu ? Niby 11dc bylo plamienie które w poprzednim cyklu miałam na owu. W jeszcze wcześniejszych cyklach owu miałam w 21dc-24dc. W 27dc miałam plodny śluz. A teraz owu wyznaczylo mi na 29dc. Poprzedni cykl wynosil 29dni a jeszcze wcześnie 37-33 dni.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwonexxx wrote:Hej dziewczyny. Czy możecie zerknąć na mój wykres bo ja już zgupialam kiedy miałam owu ? Niby 11dc bylo plamienie które w poprzednim cyklu miałam na owu. W jeszcze wcześniejszych cyklach owu miałam w 21dc-24dc. W 27dc miałam plodny śluz. A teraz owu wyznaczylo mi na 29dc. Poprzedni cykl wynosil 29dni a jeszcze wcześnie 37-33 dni.
-
nick nieaktualnyJa mam psy, ale dwa to dla nas za dużo. Starszy jest już w domu rodzinnym od 9 lat a drugiego mam od 5 lat - wyrzucili go "ludzie" z samochodu więc go przygarnęłam. A tak to jeszcze mam koty. Dom bez zwierząt to taki jakiś smutny dom, dla mnie chociaż ten kot musi być. Dlatego mam całą zgraję, co prawda starszy pies nie usiedzi w domu, nie lubi w domu siedzieć bo to mieszanka huskiego i on ciągle praktycznie na dworze. A drugi piesio to taki ciepluch ciągle by siedział w kotłowni koło pieca.
AnitaK, Ana_33, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieję, że uda Wam się spełnić kiedyś to marzenie o własnym domku my od grudnia właśnie mieszkamy na wsi w domku jednorodzinnym i w życiu nie poszlabym do bloku. Już wolę sama palić w piecu i mieć co chwilę cos do roboty przed domem niż wyjść na balkon i patrzeć jak wszyscy się na Ciebie gapia
Ana_33, Ladinola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Własny dom zalezy gdzie się stawia bo też można zadbać o wygodę My np podłączyliśmy się do wody i kanalizacji miejskiej, a piec będzie na gaz więc i z ogrzewaniem bez problemu. Zresztą w dzisiejszych czasach jest tyle możliwości że każdy znajdzie coś dla siebie. My aktualnie mieszkamy z moimi rodzicami, mamy 2 psy na podwórku i 1 w domu. Też nie wyobrażam sobie domu bez zwierząt, cicho, pusto...
-
nick nieaktualny