Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie u nas nie ma podłączonego gazu dlatego musimy palić węglem. Ale tak po za tym to kanalizacja wszystko jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie to sąsiedzi zza płotu, że tak powiem, zawsze jak mają mieć impreze to przychodzą powiadomić, przeprosić i dają coś w rekompensacie - na wsi! Gdzie u nas w domu nic nie słychać jak oni się bawią. Życzę Wam takich sąsiadów w blokach.
AnitaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ana_33 wrote:Dziewczyny, Wy mierzycie temperature takim zwykłym termometrem, czy owulacyjnym? Bo tez mam sie zamiar za to wziac od nowego cyklu
Ana_33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAna_33 wrote:Dziewczyny, Wy mierzycie temperature takim zwykłym termometrem, czy owulacyjnym? Bo tez mam sie zamiar za to wziac od nowego cyklu
Ja używam takiego:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 11:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak ja w aptece poprosiłam o termometr owulacyjny to babka patrzyła na mnie jak na kosmitę, jakbym poprosiła o gwiazdkę z nieba. Mówię, że chodzi mi o termometr microlife albo jakikolwiek elektroniczny z dwoma cyferkami po przecinku, niestety nie mieli żadnego. W drugiej aptece to samo, dopiero w trzeciej babka wiedziała o co mi chodzi. Tak samo jak chciałam test ciążowy 10miu/ml, babka stwierdziła, że wymyślam coś bo nie ma czegoś takiego, bardzo czułe testy to te strumieniowe a ja na nią patrzę tak wiecie "Serio?" i to młode babki. Dopiero w jednej aptece całkiem innej starsza pani farmaceutka doskonale wiedziała o co mi chodzi, jeszcze nie było na stanie tak w aptece i szukała mi w magazynie. Była w szoku jak jej opowiedziałam z jakim fochem jedna farmaceutka na mnie naskoczyła.
ABI90, AnitaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAna_33 wrote:A szkoda, bo te co znalazłam, to w takich cenach, ze powinny juz jakies miec dodatkowe funkcje chyba sobie cos takiego sprawie, bo jednak dokladniejszy...
Ana_33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAna_33 wrote:Haha, a spróbuj kupic w aptece metylowany kwas foliowy, to dopiero sa jaja
A tak w ogóle jeśli chodzi o ten termometr co ja mam to w ulotce jest opisane jak robić wykres. nawet są dwa puste wykresy, jak interpretować temperaturę itp. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:U nas sołtys nie miał z tym za bardzo do czynienia. Chodziło o przesłanie wniosków do PGE. Tutaj gdzie się budujemy nie ma na dzień dzisiejszy gazu ziemnego i też kazali wysłać podanie, jeśli zbiorą większą ilość podań to będą budować U nas zapadła decyzja że jeśli nie zdążą pociągnąć gazu to założymy własny zbiornik, który się uzupełnia 2 lub 1 raz w ciągu roku, zależnie od pojemności U rodziców jest ziemny, brat ma ekogroszek i wychodzi porównywalnie, w przypadku gazu nie trzeba pilnować podajnika
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Ladinola miałam taką samą historię z testem ciążowym o czułości 10 A one mi czytają że wykrywają ciążę po 6 dniach, albo 7 od zapłodnienia. Ja patrzę i 25. Podziękowałam i wyszłam
AnitaK lubi tę wiadomość
-
Ana_33 wrote:Dziewczyny, Wy mierzycie temperature takim zwykłym termometrem, czy owulacyjnym? Bo tez mam sie zamiar za to wziac od nowego cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 11:54
Ana_33, AnitaK lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
A ja pamiętam taka sytuację w aptece, poprosiłam o test 10 o Pani mi powiedziała że to jeden pies czy 25 cz 10. A to jest apteka gdzie Pani są bardzo miłe o bardzo pomocne. Czasami aż ma się nerwy że komuś tak długo doradza więc sama nie wiem