Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gula wrote:Ja powinnam zrobić monitoring jak @ przyjdzie, ale to pewnie ok 100zl za jedno usg wyjdzie, a w tym miesiącu z kasą kiepsko jak nigdy i nie wiem co robić. A przy takich długich cyklach to wydam fortunę
Gula lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Nera, chętnie zobaczę
Nie wiem nawet ile wcześniej muszę się umówić, nie dzwoniłam tam. Ginekolog u którego byłam ostatnio polecił mi jakieś miejsce, mały prywatny gabinet. Przy tych długich cyklach nawet nie mam co planować, ostatnio usg piersi mi przepadło bo miałam zrobić między 5 a 10dc. A tu nie dość ze w czasie się nie wyrobiłam, to jeszcze @ w ogóle nie przyszłaNera1986 lubi tę wiadomość
Starania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
Judit wrote:Piękne bety, jejku gratuluje zazdroszcze ale oczywiscie pozytywnie, juz nie moge sie doczekac az ja sie bede mogla z Wami podzielic taka informacja oby coraz wiecej serduszek na pierwszej stronie sie pojawilo
Judit! Czekamy na Ciebie, Kochana!Judit, Esti lubią tę wiadomość
Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
Cecylia wrote:Mam test o czułości 25, jestem 12 dpo, myślicie że jest sens robić teraz.. czy raczej nie ma szans żeby wyszedł i lepiej poczekać do jutra rana i zrobić z pierwszego moczu?W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Ja też bym czekała, nie ma co się stresować.
Ja dzisiaj miałam dostać @, test bardzo czuły - 10mlU/ml a była tylko bladziutka kreska.juudi lubi tę wiadomość
2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
Maija wrote:Brawoooo! Gratulacje!!!!
Wohooo Hoooh!!!!
U Ciebie który tydzień?
Dzięki kochana!
U mnie 4 tydz 3 dzień od ostatniej miesiączki.
Jeszcze wszystko może się zdarzyć, ale wiem, że będzie dobrze!
AnitaK lubi tę wiadomość
2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
nick nieaktualny
-
ABI90 wrote:OlivkowaMama, testujemy razem, u mnie dopiero 4 dpo a 6 dni po zastrzyku pregnylu z tym że moja faza lutealna trwa 12 dni i za tydzień przewidywany termin @. U Ciebie który dpo?
U mnie ok 9dpo, ale nie ciągnie mnie jeszcze do testowania W sumie to nic nie czuję, czasem lekko ból jak na okres ale szybko przechodzi. @ powinna być pt -sb33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Miśka 91 wrote:Dziewczyny które super zaczęły marzec . Ile się starałyście... Pewno już pisałyście ... No ale ... Sporo nas jest i nie pamiętam. Z góry przepraszam 😏
Ja drugi cykl starań ale pierwszy pełny z obserwacją cyklu i mierzeniem temperatury od początku do końca. Z testami owulacyjnymi i monitoringiem.
AnitaK, Ana_33 lubią tę wiadomość
Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
ABI90 wrote:U mnie w niedzielę 12 dni po zastrzyku a w poniedziałek 11 ostatnia tabletka duphastonu, ja to ciekawa jestem ponieważ to jest mój pierwszy cykl z zastrzykiem33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Dziewczyny gratulacje ,piękne bety
Maija, Esti lubią tę wiadomość