Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
blair. wrote:Nera mnie zadziwiają te testy z allegro, domowe laboratorium ma czułość 30 i zawsze mi dobrze wychodzą, a te z allegro to nie chcą aż się przerazilam że co to, owu nie będzie, ale coś mnie tknelo, dokupiłam jeszcze te sprawdzone testy i robiłam równocześnie, to na domowym laboratorium już pozytyw, a na tych a allegro ledwo widoczna kreska... no ale każdy na sobie musi przetestować które testy najlepiej zadziałają
-
Gula na długie cykle to tylko próg, ale ja brałam i mi pomagał doraźnie a ciąży z tego nie było. Lute albo dupka dostaniesz jak tylko powiesz, że cykle są długie.
Warto zrobić monitoring 1 cykl, wtedy się okaże czy jest owu, jeśli nie to powinien coś dać na wywołanie owulacji zwłaszcza jeżeli powiesz, że starasz się długo.
U mnie była owu, ale ze względu na te naście miesięcy bezskutecznych starań dostałam receptę na lamette cytuje "na poprawe jakości owulacji".
I też tylko jeden cykl monitorowalam.
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Dziewczyny, kiedy najwcześniej iść na betę? Jutro mam 24dc i 9dpo, jeśli by coś było to już wykaze czy jednak za wcześnie jeszcze? Jakieś takie przeczucie mam ale nie chce pójść za wcześniestarania od 2009
2010 - pierwszy aniołek 10tc
2011 - drugi aniołek 5 tc
2013 - dwa aniołki 7tc
2014 - starania wspomagane
2016 - największe szczęście 3000g, 56cm
2017 - kolejne starania, oj nie będzie łatwo -
effora wrote:Dziewczyny, kiedy najwcześniej iść na betę? Jutro mam 24dc i 9dpo, jeśli by coś było to już wykaze czy jednak za wcześnie jeszcze? Jakieś takie przeczucie mam ale nie chce pójść za wcześnie
Czyli najwcześniej dzień przed terminem @Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 21:51
-
Dziewczyny, a propos testów z domowego lab. Już tu chyba pisałam o tym, ale w zeszłym cyklu 14 dc miałam mega pozytywny owulak a 15 dc na usg nie było pęcherzyka dominującego ani śladów po owu i cykl był ostatecznie bezowulacyjny. Moje pytanie brzmi, czy zdarzały się WAm testy owu dodatnie w cyklach bezowulacyjnych? I czy to oznacza, że był pecherzyk ale się wchłonął czy co?II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dziewczyny właśnie zauważyłam plamienie a mam 7dpo
blair., Gula, Gratka, Nera1986, Malamia, Dorciax, Ana_33, Wik89, marta_kwk, Esti, Dośka lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:54
AnitaK lubi tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
OlivkowaMama wrote:Gula na długie cykle to tylko próg, ale ja brałam i mi pomagał doraźnie a ciąży z tego nie było. Lute albo dupka dostaniesz jak tylko powiesz, że cykle są długie.
Warto zrobić monitoring 1 cykl, wtedy się okaże czy jest owu, jeśli nie to powinien coś dać na wywołanie owulacji zwłaszcza jeżeli powiesz, że starasz się długo.
U mnie była owu, ale ze względu na te naście miesięcy bezskutecznych starań dostałam receptę na lamette cytuje "na poprawe jakości owulacji".
I też tylko jeden cykl monitorowalam.
Starania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
nick nieaktualny
-
Miśka 91 wrote:U mnie też sie nie sprawdziły , jakoś się na nich zawiodłam. Wychodził mi negatywny a zrobiłam sprawdzony i wyszedł pozytyw. No ale niektórzy sobie chwalą . widocznie co osoba to opinia
Cały dzień śluz lepki a wieczorem rozciągliwy mętny ale bardziej wodnisty się pojawił ,czuję też jajniki . Lh powraca także nooo - wesoły cykl mi się trafiłAnitaK, blair. lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Do soboty biorę Dupka więc będę musiała wcześniej zatestowac lub skoczyć na betę
Nera1986, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja właśnie mam dylemat, owulkę miałam w 11dc teoretycznie patrząc po objawach, temperaturze i teście owulacyjnym a progesteron mam zacząć tym razem brać od 16dc wg ostatniego zalecenia lekarza bo ostatnio cykle mi się skróciły do 24dc...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 23:11
-
Ladinola wrote:A ja właśnie mam dylemat, owulkę miałam w 11dc teoretycznie patrząc po objawach, temperaturze i teście owulacyjnym a progesteron mam zacząć tym razem brać od 16dc wg ostatniego zalecenia lekarza bo ostatnio cykle mi się skróciły do 24dc...
-
nick nieaktualny
-
Ladinola wrote:No właśnie lekarz kazał teraz w tym cyklu brać od 16dc i nie wiem czy brać tak jak kazał czy jednak już od jutra.
blair. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnitaK wrote:Kazal Ci od 16 dc bo nie przewidział wcześniejszej owulacji Dupka bierzemy 3 dpo