Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ABI90 wrote:Anita jak u Ciebie ładnie odbiło Ja wczoraj miałam ubaw, mój mąż wczoraj mnie pytał czy już test robiłam Jak u mnie dzisiaj jest dopiero 7 dni od zastrzyku
AnitaK lubi tę wiadomość
-
AnitaK wrote:Kochana mój poprzedni lekarz twierdził że Duphaston działa jak placebo a inna babka miała problem żeby mi receptę wypisać na niego (zapomniałam karty ciąży) twierdząc że jak kłamie to mi zaszkodzi he he
-
Dorciax wrote:Co do duphastonu to sama nie wiem czy mam brac... moja gin chyba podchodzi do niego tak jak twoj poprzedni lekarz. Prog mam zazwyczaj 25-30.. a ona mowi ze jak chce to moze mi przepisac... ale w sumie nie potrzebuje. No i nie wiem czy jest sens..
-
Też tak myślę, że powyzej 20 nie ma sensu. Dziewczyny a bierzecie może bromergon ? Moze ktoras z was wie jak wyglada odstwienie go ? Ostatnio przed badaniem prolaktyny nie wzialam tabletek przez 2 dni ( 1/4 tabletki) i szybko mi prolaktyna podskoczyla.
Jak juz mialyscie odpowiedni poziom to dalej bralyscie czy stopniowo odstawialyscie ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u mnie dzisiaj spadek temperatury. Chociaż zastanawiam się czy nie jest do zignorowania, o 2 w nocy mąż mnie obudził na dzikie harce i tak sobie myślę, czy czasami duża ilość śluzu i nie tylko śluzu w pochwie może obniżyć temperaturę jak się mierzy. Oczywiście to jakieś moje dziwne przemyślenia. Do tego po tym spałam tylko 2h do zmierzenia temperatury. A no i przez wiatr jakoś tak mamy cholernie zimniej w nocy domu niż zazwyczaj.
-
ABI90 wrote:Bo przeważnie było tak że po owulacji była znacznie niżej i też twarda, może jeszcze się obniży. Wykres wskazuje że owulacja była, może to przez pregnyl jest inaczej.
Raczej twarda i raczej zamknieta.
Jutro sprawdze czy coś się zmieni.33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Cecylia wrote:Dziewczyny, pójście na betę jest obowiązkowe?
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi wyszedł bladzioch wczoraj:) ale z czwartego moczu był zrobiony. Poczekam do jutra i powtórzę test to będzie dokładnie 14dpo, ale do laboratorium mam baaardzo nie po drodze i się zastanawiam czy ryzykuję nie idąc? Czy lepiej jednak iść?
Jeszcze nie wiem czy się cieszyć.OlivkowaMama, Esti, Dośka, Maija, Spirit lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo nie idę. Wczoraj się bardzo zestresowałam, aż mnie z nerwów bolała głowa, prawie migrenę dostałam. A dziś jakiś taki spokój wewnętrzny czuję, jestem pewna że się udało, po prostu to wiem, wiec spokojnie mogę do jutra poczekać
Dorciax, OlivkowaMama, kasiakasia11, AnitaK, Dośka, Nera1986 lubią tę wiadomość
-
Cześć, Dziewczyny!
Witam Was w ten wietrzny dzień.
Trzymam kciuki za wszystkie
Jutro idę na powtórkę bety, by sprawdzić, czy dobrze przyrastaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 11:28
OlivkowaMama, AnitaK, Spirit, Dośka, blair., Nera1986, Gratka lubią tę wiadomość
Córeczka 18.01.2023
Syn 2019