Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCecylia wrote:Dziewczyny jak idziecie na pierwsze usg z 7-8 tygodniu, to znaczy ze 7-8 tydzień od ostatniego okresu czy od owulacji? Mi kazał endo przyjść na pierwsza wizytę w 7 tygodniu obowiązkowo i teraz nie wiem jak to mam liczyć?
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
anna1990 wrote:Dziewczyny stresuje się jak cholera... jadę dziś do Gdyni celu inseminacji. To moje 3 podejście do tego aczkolwiek stres zawsze towarzyszy. Zabieg zapewne będzie jutro lub pojutrze. Dziś monitoring i krew... aczkolwiek powiedział że nam mam więcej niż 3 jajeczka to Zbiegu nie będzie. Mam jakiegoś doła. Nie umiem myśleć pozytywnie w takich chwilach
anna1990 lubi tę wiadomość
-
Cecylia wrote:Ciąża potwierdzona:) zrobiłam Clearblue Digital i wyszła ciąża 2-3 tygodniowa, dziś rano a jest 14dpo.
Wklejam bladziocha z poniedziałku, 12dpo popołudniu:
https://zapodaj.net/dbfb6eca334ea.jpg.html
Teraz myśle ze może to bliźniaki jak Beta tak szybko urosła?
Wiem, ze dla was jestem nowa co dopiero się pojawiła, a tu już ciąża, ale mam za sobą 8 cykli niepowodzeń i nerwów i zapisałam się tu z kompletnej bezsilności.
Mam nadzieje ze wiosna przyniesie wam wszystkim szczęście:***Cecylia lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Cecylia wrote:Dziewczyny jak idziecie na pierwsze usg z 7-8 tygodniu, to znaczy ze 7-8 tydzień od ostatniego okresu czy od owulacji? Mi kazał endo przyjść na pierwsza wizytę w 7 tygodniu obowiązkowo i teraz nie wiem jak to mam liczyć?
Dokładnie jak Ladinola napisała - od ostatniej miesiączki. -
Cecylia wrote:Dziewczyny jak idziecie na pierwsze usg z 7-8 tygodniu, to znaczy ze 7-8 tydzień od ostatniego okresu czy od owulacji? Mi kazał endo przyjść na pierwsza wizytę w 7 tygodniu obowiązkowo i teraz nie wiem jak to mam liczyć?W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Gratka wrote:Mierze w ustach. A mam katar i zatkany nos. I pewnie to też zaburza temperaturę.W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:U mnie zero skoku .Jutro rano kończę antybiotyk.Też właśnie zwróciłam uwagę na poradę dnia . Pięknie się zapowiadało i nici .Jutro się dowiem czarno na białym co się dzieje .Ciekawe jaki skład antybiotyku jest (wypierniczyłam ulotkę)
edit.luknęłam skład w necie .Jest ok poza tym ,że zakazany przy ciąży więc i przy starankach też .No nic- może poszczęści się w kwietniu -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:55
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Dorciax wrote:Dziwnie z tą twoją owulką, myślałam że dzisiaj się coś ruszy. Pilnuj paskami .. może dopiero będziesz mieć owu..W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Jutro mam nadzieję będzie obraz czarno na białym jak sytuacja
Dziś zrobiłam też o 9 rano przy kawie jak wtedy co pik wyszedł i też dupa z testuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 11:06
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny