Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorciax wrote:Pewnie że pomożemy z owulakami 😁 Ja polecam te z domowego laboratorium..u mnie w każdym cyklu sie sprawdzaly ( nawet z monitoringiem).W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Dorciax - napisz proszę ile czasu od potwierdzenia owulacji wychodziły pozytywne? Bo mnie wyszedł w 9 dc i myślę ,że to totalna ściema
-
Ja zrobiłam po 8 z drugiego moczu przy kawie i wyszła totalnie mocna krecha , później o 16 i testowa ciut mocniejsza od kontrolnej .Myślisz ,że fałszywy ?? Jakby nie patrzeć to raptem 10dc (przepraszam -pomyliło mi się - 9dc pojawił się śluz płodny a 10dc wyszły testy)W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Powiem Ci ze jesli testowa byla ciemniejsza o 16 to pozytyw. Jutro zobaczysz czy bedziesz miec skok tempki czy nie, az sama jestem ciekawa 2 dni temu mialas pozytywny test?
-
ZakręcOna, skoro jesteś w uk, to spróbuj testów owulacyjnych Clear Blue, najlepiej tych "duo", "wykrywających do 4 płodnych dni" (fioletowy kolor). Dla mnie najlepszy ze wszystkich testów i dalej bym go stosowała, gdyby nie był taki drogi w plLeki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Dorciax wrote:Powiem Ci ze jesli testowa byla ciemniejsza o 16 to pozytyw. Jutro zobaczysz czy bedziesz miec skok tempki czy nie, az sama jestem ciekawa 2 dni temu mialas pozytywny test?
Od 28.02 biorę antybiotyk więc myślę ,że może coś namieszał... i fałszywy "alarm"
Pod wykresem mam zdjęcia z 2.03 i 3.03 tylko kreski słabsze z lekka niż w rzeczywistości wyszły na fotoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 22:14
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
taka_mama wrote:Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby na opryszczkę? Wylazło mi cholerstwo w nosie i na nosie i zaraz świra dostanę tak swędzi 😭 mam maść hascovir ale pomaga dosłownie na 5 minut...
Często sie z tym borykam, ostatnio miałam tak głeboko w nosie że mózg mi sie przewracał tak swędziało. Octenisept psiknąć na palec (oczywiście wcześniej umyty) i potrzeć, piecze jak cholera ale bardzo dobrze wysusza. -
nick nieaktualnyHej! Dzisiaj taka sama temperatura jak wczoraj, nie wiem co jest... W dzisiejszej poradzę pod wykresem jest napisane, żeby w czasie starań o dziecko unikać ibuprofenu bo może zahamować owulację a ja podczas @ brałam dwukrotnie więc kto wie czy to nie przez to może nie pękł pęcherzyk czy coś...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 06:55
-
Ladinola wrote:Hej! Dzisiaj taka sama temperatura jak wczoraj, nie wiem co jest... W dzisiejszej poradzę pod wykresem jest napisane, żeby w czasie starań o dziecko unikać ibuprofenu bo może zahamować owulację a ja podczas @ brałam dwukrotnie więc kto wie czy to nie przez to może nie pękł pęcherzyk czy coś...2017 #1
2019 #2
-
Hej dziewczyny, ja się właśnie zastanawiam czy jest sens robić kolejny raz test. @ ma być w piątek... Od kilku dni tak mnie boli biust, że nie mogę funkcjonować i to mnie skłoniło do testu w sobotę, ale biel... Brzuch mnie wcale nie boli co u mnie jest dziwne, ale pryszcze wychodzą jak zawsze. Mam totalnie mieszane uczucia :x
Pewnie znowu nic z tego, a mnie się tylko wydaje. -
OlivkowaMama wrote:Natala no widzisz, mnie się nawet nie wydaje. Żadnych objawów, i pewnie lipa z tego będzie. Jak zwykle.
Gdybym miała więcej testów to pewnie już bym zrobiła dla świętego spokoju.
Niby zrobię, święty spokój bo widzę biel. No, a jednak gdzieś z tyłu głowy jest myśl, że @ jeszcze nie ma... Bezsens -
nick nieaktualnyNatala1906 wrote:Hej dziewczyny, ja się właśnie zastanawiam czy jest sens robić kolejny raz test. @ ma być w piątek... Od kilku dni tak mnie boli biust, że nie mogę funkcjonować i to mnie skłoniło do testu w sobotę, ale biel... Brzuch mnie wcale nie boli co u mnie jest dziwne, ale pryszcze wychodzą jak zawsze. Mam totalnie mieszane uczucia :x
Pewnie znowu nic z tego, a mnie się tylko wydaje.
Doskonale Cię rozumiem, sama doszukuje się objawów a tak na prawdę wiem, że ten cykl to była jakaś porażka i raczej czeka mnie w kolejnym cyklu wizyta u ginekologa.
Ale ma się jednak z tyłu głowy tą małą nadzieje na cud... -
kamila2804 wrote:Doskonale Cię rozumiem, sama doszukuje się objawów a tak na prawdę wiem, że ten cykl to była jakaś porażka i raczej czeka mnie w kolejnym cyklu wizyta u ginekologa.
Ale ma się jednak z tyłu głowy tą małą nadzieje na cud...
To jest przykre, a z jednej strony już nawet żałosne... Wiem, że nic z tego więc nie wiem na co liczę... Są starania przed ovu w trakcie, po no i tak kolejny 16 miesiąc NIC. Oszalec można... To już nie wiadomo co robić, myśleć. -
nick nieaktualnyZ mężem właśnie czekamy by zarejestrować się do rodzinnego żeby nam dał skierowanie do genetyka. Na jedno dobrze by było, żeby w tym cyklu się nie udało i na spokojnie skonsultowali byśmy się z genetykiem i jeszcze tam w klinice. Na jedno rozpocznie się 30 cykl starań, boję się, żeby nie złapał mnie jakiś kryzys 30 cyklu starań...
-
Ladinola wrote:Hej! Dzisiaj taka sama temperatura jak wczoraj, nie wiem co jest... W dzisiejszej poradzę pod wykresem jest napisane, żeby w czasie starań o dziecko unikać ibuprofenu bo może zahamować owulację a ja podczas @ brałam dwukrotnie więc kto wie czy to nie przez to może nie pękł pęcherzyk czy coś...
edit.luknęłam skład w necie .Jest ok poza tym ,że zakazany przy ciąży więc i przy starankach też .No nic- może poszczęści się w kwietniuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 08:08
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie