Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maija wrote:Cześć, Dziewczyny!
Melduję się! W poniedziałek beta wynosiła 60,18, dziś wynosi 187,3 przyrost 200% , to okej? Modliłam się o chociaż te 66%, a tu taka niespodziankaMaija lubi tę wiadomość
-
Miśka 91 wrote:U mnie różowy śluz i zaczynam świrować 🙄 jak można odpuścić jak się nie da 😂 i brzuch boli jak na @
-
Gratka wrote:Jak wklejacie zdj? Mi tylko link się wkleił
Trzeba wkleić ten ostatni link, BBCode
Edit. Ta Twoja kreska ru trochę ciemniejsza, tu jaśniejsza, ja bym chyba powiedziała negatyw, spróbuj siknac jeszcze raz dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 13:47
-
blair. wrote:Trzeba wkleić ten ostatni link, BBCode
Edit. Ta Twoja kreska ru trochę ciemniejsza, tu jaśniejsza, ja bym chyba powiedziała negatyw, spróbuj siknac jeszcze raz dzisiaj
Sikne jeszcze raz dzisiaj:D. Zapas testów mam, mogę robićblair. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy już w domku, mąż już ma po strachu ale niestety zaczyna go boleć tam po wyrwaniu. Nie mogę doczekać się wizyty u rodzinnego, żeby tylko mieć z głowy. I chyba będę musiała zabrać wyniki ojca i zapytać się co robić, bo ma chyba anemię, niskie wyniki hemoglobiny, erytrocytów i hematokrytu... Dzisiaj też z nami był się zarejestrować ale nie dostał się bo już miejsc nie było a już nie będę go męczyła znowu żeby jeździł autobusami bo ma nogę w udzie złamaną.
-
Miśka 91 wrote:Jak nie pomyliłam się przy interpretacji testu owulacyjnego to 10 dpo . Wiem że to może być wszystko rozumiem podpowiada ,, uspokój sie" no ale serce ma wielką nadzieje
-
Mam do Was takie pytanie:
Czy miałyście coś takiego, że piersi niby nie bolą może trochę, nie są opuchnięte, ale zauważyłam dużo zielonych żył tak wiecie jakby skóra była cieńsza, nie miałam tak wcześniej, albo nigdy nie zauważyłam tego...28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
nick nieaktualnyMishigami00 wrote:Mam do Was takie pytanie:
Czy miałyście coś takiego, że piersi niby nie bolą może trochę, nie są opuchnięte, ale zauważyłam dużo zielonych żył tak wiecie jakby skóra była cieńsza, nie miałam tak wcześniej, albo nigdy nie zauważyłam tego...
Jak nie miałaś tak wcześnie to życzę Ci aby to był dobry znak.Mishigami00 lubi tę wiadomość
-
Mishigami00 wrote:Mam do Was takie pytanie:
Czy miałyście coś takiego, że piersi niby nie bolą może trochę, nie są opuchnięte, ale zauważyłam dużo zielonych żył tak wiecie jakby skóra była cieńsza, nie miałam tak wcześniej, albo nigdy nie zauważyłam tego... -
Mishigami00 wrote:Mam do Was takie pytanie:
Czy miałyście coś takiego, że piersi niby nie bolą może trochę, nie są opuchnięte, ale zauważyłam dużo zielonych żył tak wiecie jakby skóra była cieńsza, nie miałam tak wcześniej, albo nigdy nie zauważyłam tego...Mishigami00 lubi tę wiadomość
-
Miśka 91 wrote:A robiłaś już test ? 🤔😀
Nie, dopiero w piątek albo w sobotę zatestujeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 15:27
Spirit lubi tę wiadomość
28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
Wy też niecierpliwe jesteście jeżeli chodzi o testowanie? Obiecałam sobie, że będę testować dopiero w dniu spodziewanej miesiączki, ale ciągle mnie korci, żeby sprawdzić, ale boje się rozczarowania. Według ovu jestem 9 dpo a według lekarza 10-11 dpo..
kasiakasia11 lubi tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami