Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalamia wrote:Tak tak, o dentystę mi chodziło 🙂
Ja tak samo myślałam że jestem najmłodsza, fajnie że jest nas więcej
Szukajcie, działajcie, ja trzymam kciuki żeby udało wam się jak najszybciej, może nawet już w tym cyklu 🙂 -
nick nieaktualnyMalamia wrote:A nie miał zszywanego po wyrywaniu? Wtedy przynajmniej szybciutko się zasklepia. Ale i tak boli nie do opisania. Wiem co przechodzi. Musi swoje przejść, najgorsza noc. Ja teraz nie wyrywam a wstawiam. Mam poszyte całe podniebienie i dziąsło z przodu. Przeszczepiali z podniebienia właśnie w miejsce gdzie implant. Nawet nie otwieram buzi żeby nic nie naruszać
-
nick nieaktualnyblair. wrote:Ladinola po Twoich wpisach jeszcze bardziej mi się nie śpieszy... mam się wybrać zrobić zdjęcie, mam 8 do chirurgicznego usunięcia, ale chyba jeszcze się wstrzymam...
-
blair. wrote:Ladinola po Twoich wpisach jeszcze bardziej mi się nie śpieszy... mam się wybrać zrobić zdjęcie, mam 8 do chirurgicznego usunięcia, ale chyba jeszcze się wstrzymam...33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlivkowaMama wrote:Ja też musiałabym się wybrać, też do usunięcia ale odwlekam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 20:50
-
Dziewczyny jak to jest jak nie bola piersi to jest szansa ze ciąża?
Nie pamietam na jakim etapie zaczely mnie boleć w poprzedniej ciazy. W poprzednim cyklu bolaly masakrycznie a nic z tego nie wyszlo a w tym cyklu nic a nichttps://www.maluchy.pl/ci-69827.png -
Malamia wrote:A boicie się ,bo macie złe doświadczenia czy po prostu strach przed nieznanym?W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyaxox wrote:Dziewczyny jak to jest jak nie bola piersi to jest szansa ze ciąża?
Nie pamietam na jakim etapie zaczely mnie boleć w poprzedniej ciazy. W poprzednim cyklu bolaly masakrycznie a nic z tego nie wyszlo a w tym cyklu nic a nic -
Malamia wrote:A boicie się ,bo macie złe doświadczenia czy po prostu strach przed nieznanym?
Strach ta do usunięcia jest nie do końca wyrośnięta, więc będzie grzebanie
OlivkowaMama ja odwlekam ile mogę, zwykle też dają antybiotyk no i te przeciwbólowe, wszystko raczej nie wskazane przy staraniach, więc to jest moja wymówka na razie no ale nie mogę też w nieskończoność odkładać. -
Czy ja też mogę się "dopisać" do testowania na 15 marca?
Nera1986, AnitaK lubią tę wiadomość
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczę tych 20 kilku lat, ja to muszę się uwijać ze staraniami bo jeszcze trochę i będzie coraz trudniej.
Wizyt u dentysty nie zazdroszczę, ja 12.03 idę w końcu wyrwać osemkę. To moje trzecie podejście, za pierwszym razem się pochorowałam, za drugim stchórzyłam. A teraz mi wyszła ta cholerna opryszczka, mam nadzieję że przez tydzień się zagoi bo inaczej znowu go nie wyrwę.08.10.2011 Córka ❤
15.11.2014 Aniołek
26.05.2018 Aniołek
16.12.2019 Synek ❤ -
nick nieaktualnyPani Ciasio wrote:Czy ja też mogę się "dopisać" do testowania na 15 marca?
Pani Ciasio lubi tę wiadomość
-
Miśka 91 wrote:Kurcze cmi mnie brzuch jak na @ i coś kłuje ...🙄
Ja też muszę się wybrać do dentysty ale mnie oblatuje wstyd... Że mam zęby w takim a nie innym stanie
Ale w sumie nie wiem czy lepiej teraz rwać czy jak będzie ciąża...33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualnytaka_mama wrote:Dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczę tych 20 kilku lat, ja to muszę się uwijać ze staraniami bo jeszcze trochę i będzie coraz trudniej.
Wizyt u dentysty nie zazdroszczę, ja 12.03 idę w końcu wyrwać osemkę. To moje trzecie podejście, za pierwszym razem się pochorowałam, za drugim stchórzyłam. A teraz mi wyszła ta cholerna opryszczka, mam nadzieję że przez tydzień się zagoi bo inaczej znowu go nie wyrwę.