Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzulkaJ wrote:Wy też niecierpliwe jesteście jeżeli chodzi o testowanie? Obiecałam sobie, że będę testować dopiero w dniu spodziewanej miesiączki, ale ciągle mnie korci, żeby sprawdzić, ale boje się rozczarowania. Według ovu jestem 9 dpo a według lekarza 10-11 dpo..
-
Ratuje mnie to, że nie mam ich kupionych, a jeżeli chdozi o testowanie to jednak lepiej czekać tak jak mówił lekarz, bo biorę luteinę zapobiegawczo i okres może przyjść nawet później niż normalnie❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
DzulkaJ wrote:Wy też niecierpliwe jesteście jeżeli chodzi o testowanie? Obiecałam sobie, że będę testować dopiero w dniu spodziewanej miesiączki, ale ciągle mnie korci, żeby sprawdzić, ale boje się rozczarowania. Według ovu jestem 9 dpo a według lekarza 10-11 dpo..W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Ja wcale nie czuję potrzeby testowania bo mierzę temperaturę+ obserwacja śluzu i już 3 dni przed @ wiem,że dostanę - spadek temperatury i wodnisty śluz
Nera1986, blair. lubią tę wiadomość
-
Ja dopiero zaczynam przygodę z mierzeniem, wszystko przede mną
Nera1986, Maija lubią tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
Ladinola wrote:Właśnie ja teraz 3 cykl mierzę i też już widzę, że jak spada to będzie @. Przydatne to mierzenie chociaż.W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Najgorsze jest to,ze ja tez wiem po temp ze.zaraz okres przyjdzie a mimo to jeszcze sie łudzeultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Cześć Dziewuszki!
Przyszłam zasiać wam dzidziusiowe wiruski!
$%&^#^%^#^$*$#&^%O(^^&%(&^$%^#^%$^&(&^(*&$%#$@%#$@$%%^#@$%*^&(*&%#$$%^&&^#%$%^*&^**&(&^^$##@@!#$$#^%&^(*&&^$^@#$@#^&*Pani Ciasio, AnitaK, Salome, Miśka 91, Mishigami00, DzulkaJ, Angelika1313, Nera1986, MałaMi90, Ladinola, taka_mama, Dorciax, kasiakasia11, Gratka, Olaa..32, Camillee91 lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 37.
👦🏼 7.11.2017 - zdrowy, kochany syn❣️4380 g, 62 cm, 10/10, CC - brak postępu porodu
👼🏻 26.09.2019 - ur. 37 tc. Przepuklina mózgowa, CC planowa
-
Natala1906 wrote:Ja sobie chyba odpuszczam starania, aż do ślubu... Może trochę nabiire dystansu❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
Holibka wrote:Cześć Dziewuszki!
$%&^#^%^#^$*$#&^%O(^^&%(&^$%^#^%$^&(&^(*&$%#$@%#$@$%%^#@$%*^&(*&%#$$%^&&^#%$%^*&^**&(&^^$##@@!#$$#^%&^(*&&^$^@#$@#^&*❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
Holibka wrote:Cześć Dziewuszki!
$%&^#^%^#^$*$#&^%O(^^&%(&^$%^#^%$^&(&^(*&$%#$@%#$@$%%^#@$%*^&(*&%#$$%^&&^#%$%^*&^**&(&^^$##@@!#$$#^%&^(*&&^$^@#$@#^&*Maija lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
Ladinola, super! Co jeszcze było na wizycie?2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalamia wrote:Ladinola łącze się w bólu razem z wami. Ja jestem po przeszczepie tkanek miękkich. Dziś przed zabiegiem miałam zrobić test, no ale nie musiałam. Możesz mi wpisać @. Zaplanowałam sobie testowanie na kilka dni po @, to skubana zrobiła mi psikusa i przyszła spóźniona akurat w ten dzień.
Natala nie dość że moja imienniczka to tak samo mam 22 lata. Nie ma sie co poddawać, jesteśmy młode i mamy mnostwo czasu żeby działać 😘 co prawda starasz się troszkę dłużej, ale nie trać nadziei. Ja zawsze łapię ogromnego doła w pierwszym dniu cyklu Jak już wiem na sto procent że nic z tego po raz kolejny. Ale przyjdzie czas i na nas. Musimy być cierpliwie 🙂