MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny super te Wasze kreseczki
muszę się napatrzeć co by za 1,5 tyg też taką mieć ;p
dzastina kciuki za bete ! dawaj nać jak sytuacja sie rozkręciła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 09:06
agniecha2101, Katti, Diamond92 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '

Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Katti wrote:Test górny z dnia 21 marca [ dzień @ ]
Test dolny dzisiejszy
Różnica 48h
Sprawdzam sobie czy ładnie ciemnieje hihi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7664e8947fac.jpg
No ta dolna to już naprawdę ciemniutka
Jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 09:11
Katti lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
nick nieaktualny
-
Ktoś tutaj ostatnio pytał o mole spożywcze , właśnie ma być w pytaniu na śniadanie jak się ich pozbyć

Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Ktoś tutaj ostatnio pytał o mole spożywcze , właśnie ma być w pytaniu na śniadanie jak się ich pozbyć

Ja pytałam
Dzięki za info
Polską telewizję mam, to sobie obejrzę
Chociaż oprócz tego znalezionego trupka na podłodze, nigdzie w żadnych szafkach, produktach ani śladu moli. A zapasy mam spore. Nie wiem co jest. Na wszelki wypadek i tak poprzemywałam szafki octem i powkładałam do nich goździki, liście laurowe i skórki z cytryny
Będę oglądać, to może jeszcze czegoś ciekawego się dowiem o molach
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Katti wrote:Bardzo dobrze
dolegliwosci goraczkowe mineły z dniem przewidzianej @ 
A jak ty sie czujesz nie liczac radosci rzecz jasna
Jakies objawy?
Ja to tak naprawdę jeszcze do końca w to nie wierzę
Cieszę się bardzo, choć trochę i się boję. Brzuch mnie boli trochę jeszcze jak na @, boli mnie głowa i mam zawroty, ale to chyba bardziej przez ciśnienie.
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
No to cieszę się , że przydało się info

Ja kiedyś jak mieszkałam w Londynie w wynajmowanym mieszkaniu niby było wszystko ok , a jakoś po 2 latach chyba , miałam jakieś larwy czegoś w szafkach w kuchni
bleh ... wyrzuciłam wszystko , a zauważyłam je bo herbata miała dziurki i jak wysypałam ją znalazłam tam te robaczki , a potem już we wszystkim :< okropność ... czasami jedno małe dziadostwo się zobaczy zabije a ono wczesniej już zdąży się rozsiać i jest problem ;/ ale to się zawyczaj przyniesie w jakis produkcie po prostu

Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
kiciakicikici poczekaj spokojnie , czasami od razu po się nie uda
ważne , że udrożnione i można działać ,w końcu załapie
agniecha2101 lubi tę wiadomość

Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:No to cieszę się , że przydało się info

Ja kiedyś jak mieszkałam w Londynie w wynajmowanym mieszkaniu niby było wszystko ok , a jakoś po 2 latach chyba , miałam jakieś larwy czegoś w szafkach w kuchni
bleh ... wyrzuciłam wszystko , a zauważyłam je bo herbata miała dziurki i jak wysypałam ją znalazłam tam te robaczki , a potem już we wszystkim :< okropność ... czasami jedno małe dziadostwo się zobaczy zabije a ono wczesniej już zdąży się rozsiać i jest problem ;/ ale to się zawyczaj przyniesie w jakis produkcie po prostu
Właśnie mnie mocno dziwi, że nie znalazłam nigdzie ani tych larwek, ani jajek, ani nic, a tylko tego jednego zdechlaka na podłodze
Kiedyś siostra miała u siebie mole, więc widziałam jak wyglądają te robaczki w jedzeniu
a ja mam naprawdę dużo przeróżnych kasz, mąk i w ogóle dużo takich sypkich suchych produktów i wszystko czyste. Nie wiem skąd ten jeden się wziął
Chyba że to jednak nie mol, albo przynajmniej nie spożywczy... Będę kontrolować teraz wszystko w szafkach non stop i dokupię jeszcze więcej szklanych pojemników
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Diamond92 wrote:dżastina2005 w 48 h może się zmienić
a ile jesteś dpo? I ile trwa u Ciebie fl? 
Dziś prawdopodobie 12dni po owu a zazwuczaj driga faza trwa u mnie 14dni. A cykle mam różne.2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
Katti wrote:Test górny z dnia 21 marca [ dzień @ ]
Test dolny dzisiejszy
Różnica 48h
Sprawdzam sobie czy ładnie ciemnieje hihi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7664e8947fac.jpg
Śliczna kreska, ja taką dziś mam tylko że na owulacyjnym
Gratuluje
Mam pytanie dziewczyny. Dziś ciemna krecha na teście, serduszka były wczoraj wieczorem i przedwczoraj. Temperatura dziś 36,4. I teraz tak, powtórzyć serduszkowanie dziś wieczorem czy może lepiej poczekać do jutra rana żeby było ich więcej ? Jak myślicie?
Katti lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
nick nieaktualnyJutro najlepiej ranoEvli wrote:Śliczna kreska, ja taką dziś mam tylko że na owulacyjnym

Gratuluje
Mam pytanie dziewczyny. Dziś ciemna krecha na teście, serduszka były wczoraj wieczorem i przedwczoraj. Temperatura dziś 36,4. I teraz tak, powtórzyć serduszkowanie dziś wieczorem czy może lepiej poczekać do jutra rana żeby było ich więcej ? Jak myślicie?
Jeśli na rano nie macie możliwosci to wtedy dzisiaj wieczorem i koniecznie jutro wieczorem powtórzyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 11:14
Evli lubi tę wiadomość
-
Karmelkovaa wrote:kiciakicikici poczekaj spokojnie , czasami od razu po się nie uda
ważne , że udrożnione i można działać ,w końcu załapie
Wiem wiem Karmelkova
ale wiesz jak to jest co miesiąc nadzieja 
.. widzę razem staramy się od 2016 roku, ciekawe kiedy Nam się uda
(
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvli mi gin mówił żeby się starać co drugi dzień. Choć moim koleżanka się udało jak ♡ były codzinnie przez 4 dni albo 2dni z rzędu
. Ja do tej pory ♡ codzinnie wieczorem przez 4 dni i lipa. W tym cyklu odpuszczam takie starania..narazie ♡ byly wczoraj i teraz czekam na skok tempki albo na to co gin dziś powie na wizycie jak wygląda pęcherzyk. Owu ma być w nd tak myślę. Liczę ze się więcej amunicji nazbiera w te dwa lub trzy dni :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 11:21
-
Dzień dobry wszystkim :* Gratuluję pięknych przyrostów bet, ciemniejących kresek i pozytywnych testów owulacyjnych! A za resztę jak zwykle trzymam kciuki i walczymy razem!
Ja mam pytanko do dziewczyn, które mają stwierdzone Hashimoto... Na jakiej podstawie je u was stwierdzono? Bo mi wyszedł podwyzszony wynik anty-TPO i czytałam, ze moze on wskazywac na Hashi. Tylko, ze moje miesiączki są regularne i normalnie mam owulację...👩26l - usunięte torbiele endometrialna na lewym jajniku, podejrzenie endometriozy 👨28l - ŻPN
💣Hashimoto - TSH 1,170
Letrox 75
FT4- 0,96 ng/dl
FT3 - 3,2 pg/ml
aTpo - 50 IU/ml ⬆️
aTG - 18,3 IU/ml
Kwas foliowy - 12,30 ng/ml
Glukoza - 86 mg/dl
Wapń - 4,84 mEq/l
Żelazo - 62 ug/dl
FSH - 5,05 mIU/ml
LH - 3,66 mIU/ml
D3 - 38,60 ng/ml
B12 - 527,00 pg/ml
💊 Kwas Omega 3, Pregna Start, Wit. C, Wit. D, Magnez + B6, Wit. A+ E, Letrox
"Kiedy pragnie się cudu, trzeba umieć czekać." 💝 -
Hugolina87 wrote:Evli mi gin mówił żeby się starać co drugi dzień. Choć moim koleżanka się udało jak ♡ były codzinnie przez 4 dni albo 2dni z rzędu
. Ja do tej pory ♡ codzinnie wieczorem przez 4 dni i lipa. W tym cyklu odpuszczam takie starania..narazie ♡ byly wczoraj i teraz czekam na skok tempki albo na to co gin dziś powie na wizycie jak wygląda pęcherzyk. Owu ma być w nd tak myślę. Liczę ze się więcej amunicji nazbiera w te dwa lub trzy dni :p
No właśnie z tym to loteria jest, niewiadomo jak tu trafić
Test dziś mega pozytywny a teraz pytanie kiedy pęknie jajo i czy żołnierze z wczoraj jeszcze żyją heh ... Dobrze że chodzisz na podgląd kurnika, tak chociaż wiesz co się dzieje
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦